Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από takis2 »

dimitris_wolf έγραψε:Δεν ακυρώνεται ο διαγωνισμός και σε 17 μέρες θα ξέρουμε πόσα μόρια έχει ο καθένας μας και πότε πάμε για εξετάσεις. Καλή επιτυχία σε όλους μας

θα ξερουμε και ποσα μορια εχει ο καθενας; Με ταυτοτητα θα τα βλεπουμε η σαν την ανακοινωση της αεροποριας ονομαστικα; Αν το ρωτησες.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εκη να δεις τι θα γινη φιλε τακη, θα μπερδεψουμε τα μπουτια μας, θα χασουμε την μπαλα. θα κανουν ***** εκη, θα δειτε.
Anonymous

Τι εννοεις *****;
Anonymous

Καλημερα σε ολουσ... αντε να δουμε τι θα γινει!
Anonymous

Εγω δεν νομιζω να βγαλουν του καθενος τα μορια... εσεις τι λετε;
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από dimitris_wolf »

Δεν ρώτησα αν ανακοινωθούν τα ονόματα σε λίστα ή μόνο με ταυτότητα. Ρώτησα πότε θα βγούν οι πίνακες με τα μόρια για ΕΠ. ΟΠ. Αεροπορίας και οι ημερομηνίες για τις εξετάσεις και μου είπαν κατά λέξη οτι στις 1 Φεβρουαρίου θα βγούν τα μόρια και στις 16 του ίδιου μήνα θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις

Anonymous

Καταλαβα τι λες! κ γω νομιζω με ταυτοτητα μονο οπως την αλλη φορα
Anonymous

Δευτερα δηλαδη πεφτη 1 του μηνος, κ 16 τριτη ειναι παιδια. μακαρι να βγουν σε λιστα, γιατι αν το πανε οπως λεη μεσα η προκηρηξη παη θα ψαχνουμε καμια βδομαδα... η μονο με ταυτοτητα παλι δεν θα λεη που ειμαστε.
Anonymous

Αν θυμαστε καλα, στην αρχη που ειχαν καλεση τους μουσικους για θεωρητικα κ πρακτικα ειχαν βγαλη τα ονοματα τους, σε λιστα αναλυτικα, αν αυτο λεη κατι... κ διπλα ηταν, ταδε μερα κ ημερομηνια... που ειναι αυτοι οι μουσικοι εχουν χαθη, κανενας μουσικους δεν μπαινη εδω μεσα, ας μας πουνε κατι, που ειχανε παη απο κοντα...
Anonymous

Εμενα μου ειχαν πει απο το γραφειο της θεσσαλονικης οτι θα δωσουμε ανα ειδικοτητα!
Anonymous

Τι ανα ειδικοτητα θα δωσουμε>> για τους πινακες;
Anonymous

Τα αποτελεσματα θα βγουν ανα ειδικοτητα κ εξετασεις θα δωσουμε ανα ειδικοτητα π
raptist
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Δημοσίευση από raptist »

Καλημέρα παιδία, είμαι καινούργιος στην παρέα, παρακολουθώ κάθε συζήτηση που κάνετε εδώ, είμαι και εγώ υποψήφιος με την ειδικότητα του Πυροσβέστη γιατί Είμαι παραιτηθείς από τις τάξις του Πυροσβεστικού Σώματος εδώ και 8 μήνες για προσωπικού Λόγους.
Όντος στις 01.02.2010 θα ανακοινωθούν Τα μόρια του καθενός (πηγή όχι από το γραφείο ενημέρωσης αλλά μέσα από το ΓΕΑ έχω κάποιες γνωριμίες από εκεί μέσα γιατί στην πυροσβεστική ήμουν Υπασπιστής του Υπαρχηγού). Εγώ το ήξερα από την αρχή ότι θα ανακοινωθούν στις αρχές Φεβρουαρίου αλλά ήταν δύσκολη η θέση μου να το έλεγα εδώ.
Εύχομαι σε όλους καλά αποτελέσματα και όσοι μπείτε καλή σταδιοδρομία.
Θοδωρής
Anonymous

Καλα εχης παραιτηθη απο το δημοσιο κ περιμενης να ξαναμπης, τι κολπα ειναι αυτα; το πασοκ μαλλον νανε καλα, εεε;
Anonymous

http://www.scribd.com/doc/22648263/epop-arm... πατηστε εδω να δειτε, μονο ετσι αν βγαλουν τους πινακες θα ειναι το πιο σωστα κ αναλυτικα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες