Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Siegfried
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια
Επάγγελμα: Διαχειριστής αποθήκης

Δημοσίευση από Siegfried »

Μετά τη μείωση της θητείας κανένας κληρωτός δεν πάει ΜΥΚ, γιατί υπάρχει απαίτηση να έχει υπόλοιπο 12 μηνών μετά την αποφίτηση από το Σχολείο.

ntinoscrypton
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ntinoscrypton »

Γεια σας παιδια!!! Ειμαι 16 χρονων και καυλοστρατος!! θελω παρα πολυ να παω στα Λ. Ο. Κ. Θα κανω 9μηνω γιατι ο αδερφος μου ειναι ατομο με ειδικες αναγκες και δεν θα υπηρετησει για διαφορους λογους. ειμαι 1,82-1,83 και ειμαι 120 κιλα. λετε να με παρουν; επισης εχω και μια ουλη στο ποδι καπως μεγαλη http://img174.imageshack.us/my.php?image=1190xj7.jpg θελω πολυ να παω.

Ευχαριστω Κωνσταντίνος!!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από yandr »

Η ουλή δεν είναι πρόβλημα (αν δεν συνοδεύεται από εσωτερικά προβλήματα), αλλά καλό θα ήταν να χάσεις κανένα κιλό...
alex4888
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από alex4888 »

καλημερα ειμαι νεος εδω και αγχωμενος με τις ειδικες δυναμεις... βασικα θελω να ρωτησω τι ελπιδες εχω... ειμαι 77 κιλα και 1.74 υψος... δεν ειμαι γυμνασμενος αλλα περπαταω αρκετα καθε μερα απο μονοζυγο ελξεις κ. τ. λ δεν πιανω μια... παρουσιαζομαι 11 αυγουστου και θα ηθελα αν μπορειτε απαντωντας το συντομοτερο να μου υποδειξετε τροπους για να μπορεσω να σωσω οτι προλαβω... (ξερω οτι δεν μπορω να περιμενω και πολλα αλλα 1ον δεν περιμενα να γινω δεκτος στις ειδικες δυναμεις κατι που μετα εμαθα οτι καθοριζεται απο δοκιμαστικα και 2ονενημερωθηκα προσφατα για ολο το θεμα οσον αφορα ειδικες δυναμεις)περιμενω απαντηση σας το συντομοτερο...
και σας ευχαριστω για τον χρονο σας...
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ »

Mην αγχώνεσαι, θα βελτιωθείς μέσα. Η δική μου πρόταση σαν αθλητής αποστάσεων είναι να τρέχεις κάθε μέρα χαλαρά ένα μισάωρο το απογευματάκι έτσι ώστε μέχρι να παρουσιαστείς να έχεις χάσει 3 κιλά περίπου και να έχεις φτιάξει λίγη αντοχή. Να ξέρεις ότι η αντοχή είναι πολύ σημαντική, πιο σημαντική απ όλα για μένα και αν χάσεις λίγα κιλά τότε οι κάμψεις και οι έλξεις έρχονται μόνες τους. Μην ανησυχείς αν θα σε δεκτούν. Για να μην σε δεκτούν πρέπει να είσαι Ι2.
297 I-MAK
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γειας σας παιδια! ειμαι 18 κ μου ηρθε χαρτι καταταξης για πευκο! απότι ξερω απο τον θειο μου(31 μοιρα καταδρομων στην κυπρο υπηρετησε πριν 10 χρονια) ειναι δυσκολα τα πραγματα! ειμαι 1.80 80 κιλα! μηπως ειμαι χοντρος για τα λοκ; δεν ειμαι τρελα γυμνασμενος(κανω 30 καμψεις,10-15 ελξεις κ στο τρεξιμο δεν εχω αντοχες για μεγαλες αποστασεις, μονο με περπατημα αντεχω πολυ)! καπνιζω 4 χρονια! μηπως ολα αυτα θα συμβαλουν στο να μη μπω στα λοκ; εχω ακουσει πολλες θεωριες του στυλ οτι ολοι μπαινουν γιατι εχουν ελειψη στα λοκ κ πρεπει να βγουν οι υπηρεσιες, λοκ ειναι μονο σκοπια κ αγγαρια, οτι οποιοσδηποτε μη υπερβολικα χοντρος μπαινει στα λοκ κ αλλα τετοια! μπορει να μου πει καποιος που ξερει τι γινετε; εχω μπερδευτει! οποιος γνωριζει κ θελει να με βοηθησει ας με κανει add στο mail μου temperxanas@hotmail.com! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
wouolf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από wouolf »

Γεια σας παιδια!! να ρωτησω και εγω γιατι το εχω απορια Εικόνα
ειμαι 18 χρονων 1.78 ομως ειμαι 60 κιλα θα μπορεσω να παω ειδικες δυναμεις; θελω να φτιαξω γενικα να εχω αντοχες , να βαλω κανα κιλο
να κανω λιγο σωμα ξερω γω..
( οσο και να φαω δεν βαζω κιλα.. εχω δοκιμασει να τρωω καθημερινα πολλα τοστ και σουβλακια μπας και βαλω κατι αλλα δεν.. )

αυτα ευχαριστω

α και οταν πηγα περιοδευον ( φετος ) ζητησα να παω στρατο ξηρας
και θελω να μπω εθελοντικα τον φεβρουαριο στρατο , γινεται να το αλαξω σε ειδικες δυναμεις και να μπω φεβρουαριο; αυτα! περιμενω καμια απαντηση Εικόνα

πιστευω θα ζησω πολλες περιπετειες εκει αμα παω

απο τις κατηγοριες των ειδικων δυναμεων θα ηθελα να παω σε αυτη:

Δυνάμεις Ορεινών Καταδρομών: Γνωστοί και σαν ΛΟΚ (Λόχος Ορεινών Καταδρομών). Ειδικεύονται στον ορεινό αγώνα, την επιβίωση και τον ανορθόδοξο πόλεμο.

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Καλησπερα παιδια! μου εχει ερθει χαρτι καταταξης για πευκο τον νοεμβρη! γουσταρω πολυ να παω λοκ(αλλωστε γι'αυτο το δηλωσα)! ειμαι 18 χρονων 1.80 75 κιλα! δεν εχω καποιο σωματικο προβλημα(καποιο σπασμενο ποδι, μυωπια κ. α)εχω προβλημα ομως με την γυμναστικη! πιστευω οτι εχω λιγα προσοντα για να μπορω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις(κανω μολις 25 καμψεις, κοιλιακους καπως καλυτερα,100, ελξεις 15-20 κ τρεξιμο χανω αρκετα!!! δεν εχω αντοχες στο γρηγορο τρεξιμο, στο πιο χαλαρο εχω καταφερει να κανω 4 χλμ σε 12 λεπτα! περπατημα δεν εχω καθολου προβλημα οση ωρα κ να περπαταω! υγ. καπνιζω 4 χρονια! θα ηθελα να μου απαντησει καποιος που ξερει αν θα μπορεσω να ανταπεξελθω! μηπως ειμαι αρκετα αγυμναστος για μια εκπαιδευση οπως τα λοκ; ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από yandr »

Για ειδικές δυνάμεις θα δηλώσεις την προτίμησή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρουν σίγουρα.

Ως προς το βάρος να μην σε ανησυχεί, απλά μπορεί να έχεις πρόβλημα αν αδυνατίσεις λόγω τρεξίματος και κούρασης. Αλλά να σε κόψουν επειδή είσαι λίγα κιλά δεν το κόβω πιθανό.

Πιο εύκολα περνάνε τον στίβο μάχης οι λεπτοί παρά οι εύσωμοι, ακόμη και όταν μιλάμε για εύσωμους γυμναστηρίου και όχι χοντρούς.

Anonymous

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ 1 77 80 ΚΙΛΑ Κ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ. ΕΧς ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;
alex4888

Δημοσίευση από alex4888 »

ευχαριστω για τον χρονο σας οι πληροφοριες σας μου ηταν πολυτιμες
mikeGR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mikeGR »

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΕΜΑΤΑ ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΙΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ... ΑΠΟ ΕΚΕΙ Π ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από DM90 »

δηλαδή όσοι πάνε στρατό είναι παλαβοί ; :S
mikeGR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mikeGR »

ΜΠΟΡΕΙ Εικόνα

Anonymous

παιδια την εκανα με ελαφρα πηδηματακια απο μεγαλο πευκο και για καλη μου τυχη βρεθηκα διαβιβασεις στην καλαματα και ειναι τελεια και ο κοσμος και η περιοχη. απλα θελω μια πληροφορια το συντομοτερο δυνατο... θελω να μαθω ποιες ειναι οι κοντινοτερες παραμεθοριες περιοχες για διαβιβαστες εξω απο αθηνα. θα ηθελα καμια δεκαρια ενδεικτικα. ευχαριστω και παλι...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης