Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ωχχχ! κατ μου σε καταλαβαινω! μονο που το σκεφτομαι με πιανει δυσπνοια!Εικόνα evi φανταζομαι εσυ με καταλαβαινεισ...
Anonymous

Παρεπιπτωντος evi κ γω θεσσαλονικη!
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Evi... »

Εννοητε και σε καταλαβενω Ελενη μου... Απο τον Σεπτεμβριο τρεχω. Ουτε ο Κεντερης τετοιο πραγμα πια. Ειστε στο γρουπ του φεισμουκ; Μπητε αμα ειναι να γνωριστουμε και καλυτερα Εικόνα
Anonymous

Απο αθηνα κανης;
Anonymous

Εμενα να δεις ελενη μου τι δυσπνοια με πιανει! και το κακο ειναι οτι απο σημερα θα μπω δυναμικα! απο σημερα θα ερχεται μαζι μου ο αντρουλης μου ο οποιος τρεχει σαν κατσικι... τον ακουω απο τωρα να μου λεει "ελα που κουραστηκες συνεχησε σιγα ποσο τρεξαμε" ! παναγιτσα μου! εποπ μου εχω ξεκινησει σχεδον απο την αρχη της προκηρυξης και οχι μονο για αυτην. απλα κανω πολυ καθιστικη εργασια και χρειαζεται λιγο τρεξιματαξι!

Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Οοοο και Θεσσαλονικια; Αυτα ειναι... Μπραβο μπραβο :)
Anonymous

Και εγω απο αθηνα!

Anonymous

Τι ειδικοτητες παιζουν πολλοι δεν ξερης κανενας, να απαντηση... ;
Anonymous

Δεν ξερω να σε βοηθησω βρε εποπ. αν πας στο θεμα " τι ειδικοτητες δηλωσατε" μπορει να βρεις κατι εκει. νομιζω αμυνης αεροδρομιου ειχε πολυ ζητηση αλλα δεν ειμαι συγουρη!

Anonymous

Εγω εχω εναν αραβωνιαστικουλη στην αθηνα ο οποιος εκανε πρωταθλητισμο στον στιβο!!! κ ειναι κολλητος με τον προπονητη μου! οποτε καταλαβαινετε οτι απο κατανοηση μηδεν! συνεχεια λενε ποσο ψοφιμι ειμαι κ οτι ειμαι υπερβολικη οταν λεω οτι θα πεθανω απο δυσποινια! και μου βγαζουν το λαδι! να σας πω ομως κατι; εμενα ο αραβωνιαστικος μου ειναι μπατσουλης κ μου εχει πει οτι γυναικα πολυ δυσκολα το βγαζει το 1000αρι! στην αστυνομια το βγαζουν πολυ ελαχιστες! για να βγαλει γυναικα το 1000αρι θα πρεπει νε ασχολειτε απο μικρη με τον στιβο κ να εχει πολυ γερα πνευμονια! οποτε προσπαθουμε απλα να μειωσουμε την διαφορα! μου εχει πει κ ο προπονητης κ ο αραβωνιαστικος μου οτι κοβουν μονο οσες τερματιζουν μονες τους τελευταιες οποτε κοριτσια μην τρελενεστε αρκει να τερματισουμε ς εναν ικανοποιητικο απλα χρονο κ ολες μαζι!evi που κανεις προπονηση;
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από DinosV »

Καλημερα αν κ λιγο αργα Ενι για ποιο γκρουπ λες, υπαρχει καποιο που δεν το ξερω;
Evi...

Δημοσίευση από Evi... »

Σιφφωνω απολυτα μαζι σου ελενη μυ. Κατι πρεπει να κανουμε να τερματισουμε ολες μαζι... Εκει να δω τι θα κανουν! Εγω εκανα στο καυτατζογλειο και τωρα κανω στο στρεμπενιοτη. Εσυ;
Anonymous

Αχ, μπραβο βρε ελενη! παρηγορησε με! τωρα για κατανοηση, μην την ψαχνεις πουθενα ! ετσι οπως μου τα λες δεν εχεις ελπιδα! σε καταλαβαινω απολυτα! αυτο το ψοφιμι το ακουω και εγω!

Anonymous

Δεν σε πιστευω! στρεπενιωτη! ποιον εχεις προπονητη;
Anonymous

kat φευγω με κατι νευρα απο το γηπεδο! δ ε ν μ π ορ ω ν α ς ο υ π ε ρ ι γ ρ α ψ ω! να οργανωθουμε κ να κοιταξουμε να τερματισουμε ολες μαζι κοριτσια!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες