Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Παιδια... Μετα Τις γιορτες ειπαν στα κεντρικα οτι θα βγουν. Μας εχουν τρελανει... Αρα χαλαρωστε λιγο κ καλες γιορτες!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 62
monika έγραψε:Παιδια... Μετα Τις γιορτες ειπαν στα κεντρικα οτι θα βγουν. Μας εχουν τρελανει... Αρα χαλαρωστε λιγο κ καλες γιορτες!
Μετα τις γιορτες τα αθληματα και λοιπες εξετασεις τα αποτελεσματα μεχρι τελος δεκεμβρη
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 43
Εγω παιδια απο την φραση οτι ο αριθμος που θα παρουν θα ειναι 4 ή και 5 θα αφορα πιστευω ΟΛΑ τα σωματα. Κ ΟΧΙ μονο την ΠΑ.
Τωρα οσον αφορα το υψος εχω ακουσει κ καπου εχω ενα δημοσιευμα περι του υψους των γυναικων για το οποιο πολλες εχουν κανει δικαστηριο.
Τωρα οσον αφορα το υψος εχω ακουσει κ καπου εχω ενα δημοσιευμα περι του υψους των γυναικων για το οποιο πολλες εχουν κανει δικαστηριο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Ολα θα γινουν μιν ανχωνεστε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Ναι Ντινο μου αυτο που λες ισχυει γιατι ο νομος οριζει 1,55 για τις γυναικες και 1,60 για τους άντρες! Τωρα θα δουμε παντως κι εγω εχω ακουσει πως δεν ειναι τοσο αυστηρα γιατι στην αεροπορια ολοι κοντοι ειναι! Χαχαχαχα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 62
ΕΠΟΠ έγραψε:Τι εγινε εχουμε κανα νεο; Απο το μετωπο;
αι Ελληνικαι Δυναμεις μαχονται σθεναρα ουτως ωστε να βγουν τα ρημαδια τα αποτελεσματα! Απαντες υποψηφιοι κρατανε τα συνορα δια να μαθουν εαν περασαν!
Αστα μαστορα! Επικρατει ακρα του ταφου σιωπη, ουτε νεο δεν υπαρχει! Πολλα &Μπαγιατικα! Αναμενουμε

Παιδια τι γινεται μαθαμε τιποτα αν βγουν αυτες τις μερες;
-
- Υπολοχαγός
Μαλλον μεχρι τελος της εβδομαδας η της επομενης... Θα περιμενουμε... 

-
- Υπολοχαγός
Χαχαχααα ετσι ακουγεται τι να σου πω θελω κι εγω να πιστευω οτι θα βγουν οι πινακες πριν τις γιορτες και οχι μετα... Αχ τι να πω! Ασε εχω αγανακτησει κι εγω...
Καλησπέρα σε όλους.
Το μόνο που γνωρίζω απο γνωστό μου, υψηλόβαθμο στέλεχος του
ΓΕΕΘΑ είναι πώς οι προσλήψεις για ΕΠΟΠ περιμένουν ότι θα γίνουν προς τον Απρίλιο.
Ωπότε το πιό λογικό είναι ότι θα καθυστερήσουν όλες οι άλλες διαδικασίες.H πήγη μου είναι έγκυρη
αλλά η κυβερνησή μας είναι απρόβλεπτη , περνάει και την ''ίωση της οικονονομικής κρίσης'', όποτε καλό είναι να μην ακούτε ότι σας λέει ο καθένας εδώ μέσα ώπος και τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης.
Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι μας έιναι να ηρεμήσουμε και να απολάυσουμε τις γιορτινες μέρες των Χριστουγέννων γιατί κατά την απόψη μου οι πίνακες θα βγούν το καινούργιο έτος, ωπότε ότι είναι να έρθει θα έρθει.
Το μόνο που γνωρίζω απο γνωστό μου, υψηλόβαθμο στέλεχος του
ΓΕΕΘΑ είναι πώς οι προσλήψεις για ΕΠΟΠ περιμένουν ότι θα γίνουν προς τον Απρίλιο.
Ωπότε το πιό λογικό είναι ότι θα καθυστερήσουν όλες οι άλλες διαδικασίες.H πήγη μου είναι έγκυρη
αλλά η κυβερνησή μας είναι απρόβλεπτη , περνάει και την ''ίωση της οικονονομικής κρίσης'', όποτε καλό είναι να μην ακούτε ότι σας λέει ο καθένας εδώ μέσα ώπος και τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης.
Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι μας έιναι να ηρεμήσουμε και να απολάυσουμε τις γιορτινες μέρες των Χριστουγέννων γιατί κατά την απόψη μου οι πίνακες θα βγούν το καινούργιο έτος, ωπότε ότι είναι να έρθει θα έρθει.
8 μηνες να περιμενουμε για μια προκυρηξη; Πω πω... Απο Σεπτεμβρη εχουμε λιωσει στα forum!
Επειδη δεν ξερω ποτε θα εχω ξανα την ευκαιρια να μπω, ευχομαι σε ολους καλες γιορτες, υπομονη και δυναμη. Να ειστε ολοι καλα και να ειστε ολοι επιτυχοντες ειτε πριν ειτε μετα την νεα χρονια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης