Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Για το εβδομαδες μηπως αναφερεται στο. Σ. Ξ;
Τωρα το διαβασα καλα. Οντως ειναι παραξενο αυτο περι Εβδομαδες. Μα εξεταστηκαν τα δικαιολογητικα. Ετσι δεν ειναι. Πριν καιρο μπηκα στο site της αεροποριας και εγω προσωπικα ημουν ενταξει. Τι αλλαζει τωρα;
Kostas13 έγραψε:Για το εβδομαδες μηπως αναφερεται στο. Σ. Ξ;
Όχι βρε! Είναι ξεκάθαρο οτι το "εβδομάδες" αναφέρεται στα υπόλοιπα! Μπήκα στο site του στρατού και είδα και τις υπόλοιπες ανακοινώσεις από εφημερίδες και στο "έθνος" λέει πάνω κάτω τα ίδια!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 62
Εγω με το φτωχο μου το μυαλο λεω... Μηπως εννοουν αυτες τις 2 εβδομαδες που διανυουμε;
Nirvana84 έγραψε:Εγω με το φτωχο μου το μυαλο λεω... Μηπως εννοουν αυτες τις 2 εβδομαδες που διανυουμε;
Μα και αυτό να εννοούν, τι θα κάνουν; Θα ξανακοιτάξουν τα δικαιολογητικά; Μην τρελαθούμε τελείως! Υποτίθεται οτι τελειώσαμε από αυτό το στάδιο! Ελπίζω να μην μας γυρίσουν πάλι πίσω! Αν και εγώ νομίζω οτι απλά θέλαν να γράψουν κάτι και έγραψαν αυτό... Χωρίς ουσία και χωρίς να σημαίνει κατι!
-
- Υπολοχαγός
Οχι ρε παιδια μην τρελαθουμε... Ξανα απο την αρχη; Εδω κανανε αμαν να μας ξεμπερδεψουν
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Παιδια μην τρελαινεστε εξαλλου η προκηρυξη λεει μεχρι τις 15 του μηνος θα εχουν βγει οι πινακες ας περιμενουμε να δουμε λοιπον τι θα γινει...
Μπροεί να εννοεί ότι θα ξαναελενξουν τα δικαιολογιτικα. Αυτά που ίδη έχουν όχι να ξαναστείλουμε. Απλά ο προηγούμενος έλεγχος έγινε με την παλιά κυβέρνηση. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλουν να δουν αν έγιναν λαμογιές στα δικαιολογιτικα και πέρασαν άτομα που δεν πληρούν τις προϊποθέσεις!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 21
Δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο διοτι αυτοι που ηταν να περασουν απλα τους περασαν!

Τροπολογία για τη συνέντευξη των ΕΠΟΠ 8/12/09
Αθήνα 8.12.2009,23:04
Καταργείται Το κριτήριο της Συνέντευξης στην επιλογή των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) με τροπολογία που εισήχθει στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών "Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα", που απόψε ψηφίσθηκε επί της αρχής.
Η ρύθμιση περιλαμβάνει και τις εκκρεμείς διαδικασίες πρόσληψης, ενώ συνεντεύξεις που έχουν διεξαχθεί δεν θα λαμβάνονται Υπόψη.
Η ψήφιση του νομοσχεδίου τις επόμενες ημέρες θα σημάνει τη συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης ΕΠΟΠ που διακόπηκαν ακριβώς λόγω του κριτηρίου της συνέντευξης.
Αθήνα 8.12.2009,23:04
Καταργείται Το κριτήριο της Συνέντευξης στην επιλογή των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) με τροπολογία που εισήχθει στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών "Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα", που απόψε ψηφίσθηκε επί της αρχής.
Η ρύθμιση περιλαμβάνει και τις εκκρεμείς διαδικασίες πρόσληψης, ενώ συνεντεύξεις που έχουν διεξαχθεί δεν θα λαμβάνονται Υπόψη.
Η ψήφιση του νομοσχεδίου τις επόμενες ημέρες θα σημάνει τη συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης ΕΠΟΠ που διακόπηκαν ακριβώς λόγω του κριτηρίου της συνέντευξης.
-
- Υπολοχαγός
Ρε παιδια απο την στιγμη που καθυστερουν τα αποτελεσματα αρα η καταταξη παει κανα μηνα αργοτερα λογικα, ε;
Ρε παιδια κανα νεο τι στο καλο κανουν με αυτη την προκηρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες