Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από DinosV »

Φιλε Βαγγο το γεγονος οτι το βυσμα σου σε κοροιδευει και δεν θα σε βαλει. Το σκεφτηκες αυτο το ενδεχομενο;

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εκτιθεται και δεν διακινδυνευει την καριερα του για ΚΑΝΕΝΑΝ πολίτη!

Μην τρεφετε φρουδες ελπιδες, ειναι απλο, μας κοροιδευουν!

Μην αυταπασθε οσοι εχετε λιγα μορια, δεν γινεται τιποτα, η νεα κυβερνηση δεν θα τα ανεχτει, θελει να δειξει "αξιοκρατικο" χαρακτηρα σε καθε διαγωνισμο. Επομενως θα γινει μαχη αναμεσα σε οσους διαθετουν ΟΛΑ τα προσοντα (παρεα με ενα βυσμα φυσικα), γιατι απ'οτι βλεπω ΟΛΟΙ σας ξεχνατε το μερος των παιδιων των προηγουμενων ετων, οι οποιοι ΟΧΙ απλα συγκεντρωναν τα απαιτουμενα μορια, αλλα θα μπορουσαν να ηταν κ οι πρωτοι στην καταταξη!

Και μιας κ το ανεφερα, θα θιξω ξανα το θεμα της ηλικιας. Και ερωτω.
ΟΣΟΙ εκαναν ενσταση (για την ΠΑ, μιας και δεν εχει παρει προσφατα αλλη σειρα) για τον διαγωνισμο του 2005 και ηταν ηδη στο οριο των 28 χρονων και εχουν κερδισει πια το δικαστηριο που εκαναν και οπως ειναι λογικο θα καταταγουν μαζι με την 4η σειρα του 2009 (χωρις φυσικα να περασουν ξανα τις διαδικασιες) πως θα γινει αυτο ανεκτο, αφου εχει περασει 4ετια απο τοτε και αυτα τα παιδια σημερα βρισκονται στο 32 ετος της ηλικιας τους;
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από DinosV »

Αν και απ'οσο ξερω θα δημοσιευθει στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως και θα ανακαλεσθει η τοτε αποφαση του Προϊσταμενου του Κλαδου Οργανωσης του Ανθρωπινου Δυναμικου (με εντολη του Αρχηγου ΓΕΑ, παντα) κατα την οποια ο εκαστοτε ιδιωτης/ιδιωτιδα συμφωνα με την αποφαση του εκαστοτε Εφετειου, βασει της οποιας ο ανωτερω ιδιωτης/ιδιωτιδα θα θεωρηθει ως κατατασσομενος στην Πολεμικη Αεροπορια του ετους σειρας 2005 και θα λογισθει οτι ο ιδιωτης/ιδιωτιδα κατεταγη στην Πολ. Αεροπορια στις 5.12.2005 χρονολογια καταταξης των λοιπων επιτυχοντων ΕπΟπ Στην Πολεμικη Αεροπορια.

Αλλα παρ'ολα αυτα η ηλικια ειναι ενα μελανο σημειο σε ολα αυτα...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους. εχει δικιο ο ντινος ν. μην αυταπαταστε με το βυσμα. ειμαι του 81, εκτος οριων ηλικιας φυσικα. αν και το βισμα μου ειναι αρκετες δεκαετιες μεσα στο πενταγωνο η αιτηση μου αποριφθηκε απο την αρχη
Anonymous

Δεν αμφισβιτο σε καμια περιπτωση αυτα που λες φιλε μου... Αλλα αφτος που εχει βαρβατο βισμα και εχει λιγα μορια χλωμο να μιν περασι... Γιατι μετα να το βαλουνε το βισμα δεν ξερω κατι δεν μ κολαει
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Καντε υπομονη μαγκες συντομα θα μαθουμε... Ολα καλα θα πανε
Anonymous

Γεια σας και απο μενα! Εχω διαβασει ολη την σθζητηση και καποθ εχω μπερδευτει...
δηλαδη γυρω στις 15.12.09 θα βγει προγραμμα ποτε θα γινουν οι εξετασεις;(ψυχολογικες, αθληματα.) ; Και να ρωτησω και κατι αλλο, τα μορια που εχει ο καθενας κρινεται απο το εαν εχει πτυχιο η μονο απολυτηριο λυκειου; Θα με βοηθουσατε πολυ εαν μου απαντουσατε... Εικόνα
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

mp28 έγραψε:Γεια σας και απο μενα! Εχω διαβασει ολη την σθζητηση και καποθ εχω μπερδευτει...
δηλαδη γυρω στις 15.12.09 θα βγει προγραμμα ποτε θα γινουν οι εξετασεις;(ψυχολογικες, αθληματα.) ; Και να ρωτησω και κατι αλλο, τα μορια που εχει ο καθενας κρινεται απο το εαν εχει πτυχιο η μονο απολυτηριο λυκειου; Θα με βοηθουσατε πολυ εαν μου απαντουσατε... Εικόνα

Ετσι λεγεται γυρω στις 15/12 θα βγουν πινακες... Κλπ

Τα μορια κρινονται αποτι ζηταει καθε ειδικοτητα &Τι εχεις παραθεσει
Anonymous

Πιστευω πως ολα τα κανουμε τζαμπα. Οι θεσεις ειναι ηδη συμπληρωμενεσ. Οπως καθε φορα. Οταν ειχα δωσει για δημοτικη αστυνομια με κοψανε στα αθληματα για ενα ποντο. Και περνουσαν αλλοι κ αλλοι... Τελος παντων. Τι να πω. Ας περιμενουμε 10 μερες ακομη.
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αυτος ο μηνας που μπαινουμε θα ειναι κρισιμος! Πρεπει καθε μερα να κοιταμε μηπως &Βγουνε εκεινες τις μερες!
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Καταιγίδα προσλήψεων έρχεται έως τα τέλη του έτους, ενώ σημαντικές ευκαιρίες διορισμού θα φέρει και το 2010 στους τομείς υγείας, παιδείας και ασφάλειας για τους οποίους δεν ισχύει το πάγωμα προκηρύξεων. Πρόκειται για πακέτο περίπου 25.000 θέσεων, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να καλυφθούν σε υπηρεσίες του Δημοσίου.

Το πράσινο φως για την ανακοίνωση των θέσεων σε διάφορους φορείς θα δοθεί με την ψήφιση του νέου θεσμικού πλαισίου για τις προσλήψεις. Ήδη, το νομοσχέδιο έχει πάρει την τελική μορφή του μετά και τη δημόσια διαβούλευση που έγινε και αφού περάσει από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής, θα κατατεθεί έως τις 6 Δεκεμβρίου.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΙΘΗΣΑ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Rafale »

Αυτο αφορα το στρατο;Εικόνα
Anonymous

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ! Καλη επιτυχια σε ολους!
Anonymous

Καλο μηνα. Και καλη επιτυχια σε ολους μας παιδια
Anonymous

Αιντε παιδες καλο μηνα να χουμε, καλα ονοματα... απο μερα σε μερα ερχονται.
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλο Μηνα &Καλη επιτυχια σε ολους μας! Ελπιζω η καταταξη την καινουργια χρονια να μας βρει συναδελφους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης