Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 43
Φιλε ΣΜΗΝΙΑ εγω δεν ειπα ποτε κατι τετοιο, απλα λεω οτι θα καλεσουν ισαριθμους υποψηφιους για παραδειγμα αν ζηταει 20 στην ειδικοτητα αυτους θα τους παρει ως Επιτυχοντες κ θα χαρακτηρισει κ αλλους 20 Επιλαχοντες.
Κ ολα καλα, δεν νομιζω οτι λεω κατι παραλογο απλα πιστευω οτι αυτη την φορα ισως γινουν λιγο πιο συνοπτικα και διαφορετικα απο καθε αλλη φορα.
Κ ολα καλα, δεν νομιζω οτι λεω κατι παραλογο απλα πιστευω οτι αυτη την φορα ισως γινουν λιγο πιο συνοπτικα και διαφορετικα απο καθε αλλη φορα.
Ακούστε τι σκέφτηκα μόλις τώρα. Μπορει να κάνουν τον διαγωνισμό, οπως λειτουργεί η αστυνομία. Εκει καλουν οσους εχουν τα περισσοτερα μόρια κ ισαριθμους επιλαχώντες. Σε περίπτωση που κάποιος απο τους "επιτυχώντες" αποτυχει σε αθλήματα ή ψυχοτεχνικα καλουν τον 1ο επιλαχώντα κοκ. Αλλα ειναι χρονοβόρο λίγο αυτό πιστευω κ γενικα εχω μπερδευτει με το θέμα πολύ... Μονο εικασιες μπορουμε να κάνουμε, τιποτα αλλο.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Αυτο λεω κ εγω βρε μαρινα εδω και τοση ωρα... !
Αντε βρε Νινο σε επιασα... Κ εγω τωρα το σκέφτηκα κ ειπα να το πω... Μακαρι να γίνει έτσι, δεν θα μπουμε κ στο κόπο να πάμε να δώσουμε. Οχι Να μας ταλαιπωρουν κ στο τέλος ουτε επιλαχώντες. Επίσης σκέπτομαι οτι ίσως το κάνουν έτσι γιατι ειναι μεγάλος ο αριθμός των αιτησεων κ δεν μπορουν να καλεσουν αδικα κ ασκοπα τοσο κοσμο... Αν γίνει έτσι πιστευω οτι θα είναι κ το σωστο, μην ταλαιπωρηθούμε κ τζαμπα.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Καλα ναι αυτο ειναι μεγαλη αληθεια κ μεγαλη ανακουφιση μπορω να πω.
Βεβαια εγω σκεφτομουν περιπου το ιδιο τελικα, βιαστηκα πριν να μιλησω.
Απλα επειδη θα πρεπει να υπαρξουν επιλαχοντες αρκετοι ωστε να καλυψουν τις κενες αλλα καιριες θεσεις στην Τριπολη σε περιπτωση που καποιοι παραιτηθουν.
Δεν νομιζω οτι θα καλουνται Επιλαχοντες για καλυψη κενων θεσεων στα αθληματα ειναι λιγο περιεργο και πολυ πρωτογνωρο.
Βεβαια εγω σκεφτομουν περιπου το ιδιο τελικα, βιαστηκα πριν να μιλησω.
Απλα επειδη θα πρεπει να υπαρξουν επιλαχοντες αρκετοι ωστε να καλυψουν τις κενες αλλα καιριες θεσεις στην Τριπολη σε περιπτωση που καποιοι παραιτηθουν.
Δεν νομιζω οτι θα καλουνται Επιλαχοντες για καλυψη κενων θεσεων στα αθληματα ειναι λιγο περιεργο και πολυ πρωτογνωρο.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Τεσπα αρκετα με τις υπονοιες μας. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ τι θα γινει!
Οχι Ντίνο δεν είπα αυτο. Ειπα οτι ισως καλέσουν για αθλήματα τους πρωτους σε βαθμολογία. Οποιος από αυτους απορριπτεται θα καλούν με σειρα τους επιλαχωντες. Αυτο εφαρμόζεται κ σε διαγωνισμό της αστυνομιας.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Το καταλαβα βρε τι ειπες εσυ εξαλλου και η κοπελα μου Αστυνομικος ειναι και ξερω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
To διαβασα Ντινο πριν... Κ οταν λεω πλαφον να πουν πχ. Οσοι εχουν από 200μορια κ κατω να μην περασουν τις υπολοηπες διαδικασιες, αυτο ειπα οτι δεν εχουν πλαφον. Εσυ εισαι ηδη στελεχος η οχι ακομα;
Dum spiro spero
Αν ήταν ομως να γίνει έτσι, Ντίνο οπως λεμε, Δεν θα ήταν πιο εύκολο να το κάνουν από τωρα αντι να κρινουν καταλληλους όλο τον κόσμο (20000 ατομα).
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Προσωπικα δεν πιστευω οτι μετρουν παντα τα πτυχια (και κατ'επεκταση εχω τα μορια αρα μπαινω, οπως γινεται στις πανελληνιες, προσωπικη μου αποψη) θα πρεπει να υπαρχει εμπειρια στο αντικειμενο, θα πρεπει ο υποψηφιος να ειναι αξιος της ευθυνης που θα αναλαβει, επομενως νομιζω οτι θα ψαξουν πιο καλα τα προσοντα του καθενος και θα τα διαχωρισουν βασει και των υψηλοτερων μοριων αλλα κυριως κατα βασει της ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!
Αυτο βέβαια δεν ειχε ισχυ στα άλλα σώματα! Διοτι κ εγω εβαλα την προυπηρεσια αλλα στα τελικα αποτελέσματα δεν επιλέχθηκα κ εχω γενικα κακη εμπειρια.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Ιλλυ μου μην με παρεξηγησεις αλλα δεν θελω να σου απαντησω σε αυτη σου την ερωτηση.
Συγγνωμη
Εκτος αυτου δεν νομιζω οτι εχει σημασια παντως. Οσον αφορα τις πληροφοριες που σας δινω μπορειτε καλλιστα να τις διασταυρωσετε ρωτωντας καποιους αλλους που θεωρειτε οτι γνωριζουν.
Συγγνωμη
Εκτος αυτου δεν νομιζω οτι εχει σημασια παντως. Οσον αφορα τις πληροφοριες που σας δινω μπορειτε καλλιστα να τις διασταυρωσετε ρωτωντας καποιους αλλους που θεωρειτε οτι γνωριζουν.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Φυσικα και οχι Μαρινα μου, δεν ειπα ποτε κατι τετοιο.
Θεωρω οτι γινεται επειδη βιαζονται λιγο λογω των ημερομηνιων επειδη επικειται να παρουν και αλλες ΕΣΣΟ στην ΠΑ και ας λενε εξω τα δικα τους!
Θεωρω οτι γινεται επειδη βιαζονται λιγο λογω των ημερομηνιων επειδη επικειται να παρουν και αλλες ΕΣΣΟ στην ΠΑ και ας λενε εξω τα δικα τους!
Βιάζονται αλλα δεν φαινεται κ πολύ αυτο βεβαια... ! Ωστόσο θα μπορουσαν να κάνουν αυτο που είπαμε κ οχι να καλέσουν 20000 ατομα να δώσουν αθλήματα. Ειναι λιγο παραλογο. Αν εχεις τα 900 πρωτα σε βαθμολογια ατομα, ελεγξε τα κ μετας βλέπεις ποιος δεν σου κανει κ τον διωχνεις. Μην μας πανε δεξια κ αριστερα ετσι χωρις λόγο. Ειναι πολλα τα ατομα, να ξερουμε τι μας γίνεται. Να πάμε ή να μην πάμε, γιατι ειναι κ χασιμο χρόνου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες