Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από DinosV »

Δεν ξερω. Απλα ειπα αν δεν κοινοποιηθουν αναλυτικα οπως το 2005 τα αποτελεσματα ολων θεωρω οτι θα μπορει να γινουν "μαγειρεματα"!

Θελω να πιστευω οτι γινομαι κατανοητος, σας εδωσα κ παραδειγμα αναλυτικης κ κατ'απολυτης σειρα επιτυχιας αποτελεσματα...
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Σιγουρα θα υπαρχουν μαγειρεματα! Αεροπορια ειναι αυτη! Παντως παιδια υπομονη γυρω στις 17μερουλες μεινανε! Θα τα μαθουμε ολα!:-)
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Είπαν πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις με τα μόρια του καθενός;
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσουν οι δοκιμασίες... Αλλα για τα αποτελέσματα σχετικά με τα μόρια δεν το γνωρίζω καθόλου! Μακάρι να βγούν να ξέρουμε πάνω κάτω τι παιζεί και αν έχουμε καμιά ελπίδα με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων!
Μαρ_Γεω
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Μαρ_Γεω »

Nansy_L έγραψε: Παντως παιδια υπομονη γυρω στις 17μερουλες μεινανε! Θα τα μαθουμε ολα!:-)

Aφου η ανακοινωση λεει οτι θα ανακοινωθουν αργοτερα απ οτι ειχε προγραμματιστεί. Δηλαδη πιο μετα απο τις 4-5 Δεκεμβριου
Anonymous

Ολοι θα παμε για αθληματα κ αυτοι που εχουν πολλα μορια κ αυτοι που εχουν λιγα, γιατι καποιος που εχει πολλα μορια δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασει πχ κ τα αθληματα μπορει αυτος με τα λιογοτερα μορια ομως να περασει τα αθληματα οποτε μενει απεξω καποιος που ειχε περισσοτερα μορια απο καποιον αλλον.
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Ελευθερια συγγνωμη μα δεν νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο κοιτουν να προλαβουν μαλλον να γινει καταταξη μεσα στον Φεβρουαριο το πολυ Μαρτιο σου λεω εγω γιατι απο Μαϊο θα υπαρχει κ προβλημα φιλοξενιας στην ΠΒΕ.(προσωπικη αποψη)

. Για τα μορια δεν εχει γινει καμια αναφορα. Να μπαινεις στο φορουμ κ να βλεπεις κ να ενημερωνεσαι διαφορετικα στο www.haf.gr κ στην καρτελα Νέα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Marina2 »

ΣΜΗΝΙΑΣ έγραψε:Ολοι θα παμε για αθληματα κ αυτοι που εχουν πολλα μορια κ αυτοι που εχουν λιγα, γιατι καποιος που εχει πολλα μορια δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασει πχ κ τα αθληματα μπορει αυτος με τα λιογοτερα μορια ομως να περασει τα αθληματα οποτε μενει απεξω καποιος που ειχε περισσοτερα μορια απο καποιον αλλον.
Ναι αλλα αν εισαι στα 10000 πρωτα άτομα, πας; Εγω σιγα μην πάω. Προκειται δηλαδή 9999 παιδια να βγουν off απο αθλήματα κ υγειονομικα; Οχι. Εγω πιστευω Το πολυ 3-4 χιλιαδες, οχι παραπάνω, οποτε δεν με συμφερει να περασω όλη αυτην την ταλαιπωρια. Καταλαβες;
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Φιλε ΣΜΗΝΙΑ δεν νομιζω οτι ειναι οπως ακριβως τα λες θα παρουν ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα υποψηφιων-επιλαχοντων βασει ειδικοτητας για τους λογους αυτους που καποιοι απο τους "σιγουρα" επιτυχοντες βασει βαθμολογιας αποτυχουν στις ακολουθες διαδικασιες κατι τετοιο αναφερει σε καποιο σημειο κ η προκηρυξη.

α. Με διαταγή που εκδίδει η Β2/ΓΕΑ, καλούνται για κατάταξη στην 124ΠΒΕ (Τρίπολη) από τον πίνακα επιτυχόντων - επιλαχόντων κατά σειρά επιτυχίας και ειδικότητας, ισάριθμοι υποψήφιοι (άνδρες - γυναίκες) για την κάλυψη των θέσεων που προκηρύχθηκαν.
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Αυτο που αναφερω βεβαια, ειναι για τα τελικα. Ομως αυτη τη φορα μπορει να γινουν λιγο νωριτερα για να επισπευθουν λιγο οι διαδικασιες...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Marina2 »

Εμένα πάντως η συγκεκριμενη ανακοινωση με εχει μπερδεψει παρα πολύ. Την διαβάζω κ την ξαναδιαβάζω, αλλα διχάζομαι!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Ντίνο είσαι στέλεχος της αεροπορίας; Αυτό που λέει κ η Μαρίνα το κατ'απόλυτη σειρά επιτυχίας δεν είναι λίγο παράλογο; Ξέρουμε ότι συνήθως οι βαθμολογίες βγαίνουν στο τέλος αφού έχεις περάσεί όλες τις διαδικασίες. Τώρα λένε τα ακριβώς αντίθετα!
Dum spiro spero
Anonymous

Δηλαδη τι εννοειτε οτι σε μια ειδικοτητα που ζηταει 35 ατομα θα καλεσουν 100 ατομα; Δεν ειναι αδικο;
darma
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: η ανθρωπινες σχεσεις
Επάγγελμα: νηπιαγωγος-ψυχολογος

Δημοσίευση από darma »

Εγω πιστευω οτι θα βγουν τα μορια μας απο τα πτυχια μας και μετα θα δωσουμε αθληματα και θα παρουμε και απο εκει μορια σωστα; Και απο τα ψυχοτεχνικα κατι δεν περνεις; Εχω μπερδευτει κ εγω τωρα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Παντως ειναι κουλο να βγαλουν πρωτα τα μορια κ μετα να μπουμε στην διαδικασια των αθληματτων... Κ πες οτι εβγαλαν κατασταση με τους 900 επιτυχοντες, ολοι δηλαδη θα ειναι οκ στα αθληματα κ στα ψυχοτεχνικα; Δεν υπαρχει ενα πλαφον που να οριζει περπου με ποσα μορια θα εισαι επιτυχων... Νεα συστηματα!
Dum spiro spero
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lefterisg »

darma έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα βγουν τα μορια μας απο τα πτυχια μας και μετα θα δωσουμε αθληματα και θα παρουμε και απο εκει μορια σωστα; Και απο τα ψυχοτεχνικα κατι δεν περνεις; Εχω μπερδευτει κ εγω τωρα.
Απο αθλήματα και ψυχοτεχνικά δεν παίρνεις μόρια. Αρκεί μόνο να είσαι μέσα στα όρια για να περάσεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης