Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης
geia se olous...thelw na katatagw sto strato.eimai kopela 23 xronwn kai thelw na rwthsw an kserei kaneis thn diadikasia me thn opoia prepei na arxisw...euxaristw!
Οπλίτης απλός εννοείς ή ΕΠΟΠ;
Γιατί για το πρώτο δεν νομίζω ότι γίνεται, ενώ για το δεύτερο θα πρέπει να περιμένεις να προκυρηχθεί 'διαγωνισμός'.
Γιατί για το πρώτο δεν νομίζω ότι γίνεται, ενώ για το δεύτερο θα πρέπει να περιμένεις να προκυρηχθεί 'διαγωνισμός'.
kathe pote ginete aytos o diagwnismos;
Δεν υπάρχουν στάνταρ ημερομηνίες.
Ανάλογα με το που θες να καταταχθείς (Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία) θα πρέπει να παρακολουθείς τουλάχιστον τα αντίστοιχα επίσημα site.
Φυσικά, οι προκυρήξεις δημοσιεύονται και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και σε εφημερίδες, όπως συμβαίνει με όλες τις προσλήψεις στο δημόσιο.
Ανάλογα με το που θες να καταταχθείς (Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία) θα πρέπει να παρακολουθείς τουλάχιστον τα αντίστοιχα επίσημα site.
Φυσικά, οι προκυρήξεις δημοσιεύονται και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και σε εφημερίδες, όπως συμβαίνει με όλες τις προσλήψεις στο δημόσιο.
se eyxaristw...proswpika endiaferomai gia eidikes dunameis! (tha me peraseis gia kamia palavh e; ... kollhmata einai ayta..) tha koitaksw na vrw ta epishma sites..
filika elina!
filika elina!
Ελίνα, σήμερα είδα στις εφημερίδες ολοσέλιδη καταχώρηση για ΕΠΟΠ και για περισσότερες πληροφορίες έλεγε να ρίξουν οι ενδιαφερόμενοι μια ματιά στο www.mod.gr.
Αν θες να δεις τι είναι οι ΕΠΟΠ, ρίξε μια ματιά στο skopia@gr γιατί έχω ένα πολυσέλιδο άρθρο.
Αν θες να δεις τι είναι οι ΕΠΟΠ, ρίξε μια ματιά στο skopia@gr γιατί έχω ένα πολυσέλιδο άρθρο.
se eyxaristw yandr...
esy exeis uphrethsei;
esy exeis uphrethsei;
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός (23 μήνες) - 99Β ΕΣΣΟ - Σειρά 259.
Τότε έφτιαξα και το site.
Τότε έφτιαξα και το site.
poso xronwn eisai;
kai an thes pes mou kai to msn sou na milame.
kai an thes pes mou kai to msn sou na milame.
Μέ έβαλες ήδη στο MSN 
Καλημέρα σε όλους! θα ήθελα να σας ρωτήσω: έκανα τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ, ειδικότητα: Υπηρέτης ελαφρού οπλισμού, άκουσα ότι επειδή είμαι γυναίκα δεν θα με πάρουν, λόγο της ειδικότητας που επέλεξα. Αληθεύει κάτι τέτοιό; Ευχαριστώ.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΟΠ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Α-Τ ΟΠΛΩΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑ; Σ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ευχαριστώ πολύ eleni sti! Και εμένα εννοείται ότι δεν με απασχολεί η ειδικότητα, αρκεί να δω το όνομά μου στους επιτυχόντες! Καλή μας επιτυχία. Αν και λόγο εκλογών άγνωστο πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα.

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ :)
Λόγω εκλογών παγώνουν όλα. Αλλά εύχομαι ότι τη Δευτέρα τουλάχιστον να ξέρουμε τη νέα ημερομηνία ανακοίνωσης αποτελεσμάτων και φυσικά να είναι σύνταμα.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες