Τι είδους άντρες σας αρέσουν;

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση

τι ειδους αντρες σας αρεσουν

Το δημοψήφισμα λήγει την Σάβ Μαρ 04, 2017 11:41 pm

μελαχροινοι
37
14%
ξανθοι
39
15%
γυμνασμενοι
35
13%
εξυπνοι
45
17%
γοητευτικοι
104
40%

Σύνολο ψήφων: 260

Στρατός και θητεία
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nirvana84 »

illy έγραψε:Καλα ρε Νιρβανα εννοειται οτι θα μας αρεσει κ ο κοιλιακος κ το γυμνασμενο σωμα αλλα φυσικα δεν ψαχνεις αυτο οταν θες να κανεις σχεση... Τουλαχιστον δεν ονειροβατουμε οτι πρεπει οπωσδηποτε θα βρουμε τον τελειο αντρα απο αποψη εμφανισης! Τι να τον κανω τον κουκλο αν ανοιγει το στομα του κ βγαινουν βατραχια; Ολα με μετρο... Αλλα παντα να διακατεχεται απο τις αρχες της κατανοησης, σεβασμου, ειλικρινειας, εμπιστοσυνης κ της αποκλειστικοτητας... Κ φυσικα να μπορεις να συννενοηθεις με τον αλλον, να υπαρχει επικοινωνια! ΑυταΕικόνα

Καλημερα! Βρε Ιλυ χαιρω πολυ... &Οι αντρες ψαχνουν την ξανθια σεξοβομβα τυπου Jameson &Αλλοι Μπελουτσι, υπο αυτη την εννοια λογικο μου ακουγεται... Αλλα πιο κολλημενες ειναι οι γυναικες σε τετοια θεματα! Ο αντρας οσο &Να το λεει σπανια ριχνει χυλοπιτα για τετοιο λογο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από illy »

Δεν νομιζω, συνηθως εσυ ψαχνετε την καρακουκλαρα διοτι λειτουργειτε πρωτα με το "κατω" κεφαλι...
Dum spiro spero
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μεταξυ μας τωρα... Λειτουργουμε αλλα το ξερουμε &Οι ιδιοι οτι δεν θα μας "κατσει"η καρακουκλαρα... Ενω το ωραιο φυλο μας εχει μαθει σε τετοιου ειδους κολληματα!

Ομορφια, Οικονομικα ευκαταστατος &Τουλαχιστον 15 χρονια μεγαλυτερος σας (αυτο που αποκαλειται ωριμοτητα) ειναι το τριπτυχο του πριγκιπα που περιμενετε... Δυστυχως αλλα ετσι ειναι
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Rafale »

Nirvana84 έγραψε:Μεταξυ μας τωρα... Λειτουργουμε αλλα το ξερουμε &Οι ιδιοι οτι δεν θα μας "κατσει"η καρακουκλαρα... Ενω το ωραιο φυλο μας εχει μαθει σε τετοιου ειδους κολληματα!

Ομορφια, Οικονομικα ευκαταστατος &Τουλαχιστον 15 χρονια μεγαλυτερος σας (αυτο που αποκαλειται ωριμοτητα) ειναι το τριπτυχο του πριγκιπα που περιμενετε... Δυστυχως αλλα ετσι ειναι
Κοιταξε νιρβανα αν μπορουσε να γινει συνδυασμος αυτων Που ανεφερες σιγουρα θα Ηταν ο ιδανικος. Προσωπικα εγω δεν μπορω να λειτουργησω με 22-23 κλπ αντρες. Τωρα 15 μπορει να μην ειναι αν και πολλες σηλ το κανουν αλλα πιο κατω. βεβαια δεν μπορω να παραβλεψω οτι υπαρχουν 22-23 που σκεφτονται 30 αλλα και 30 που σκεφτονται για 22. Γι αυτο εμεις οι γυναικες πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικες στην επιλογη συντροφου. Αναλογα παντα με το τι θελει η καθεμια.
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αμα ψαξεις στα Βορεια Προαστια της Αττικης υπαρχουν κατι... "αντρες" που εχουν το πακετο! Παντως πλακα πρεπει να μου κανεις... Την σημερινη εποχη που οι μισθοι κυμαινονται εως τα 800 Ευρω ποιος ειναι οικονομικα ενταξει; Κανενας! Ομορφα παλικαρια υπαρχουν αλλα τα φτυνετε για τον προαναφερθεντα λογο, οσο για την ηλικια ειναι φασιστικο &Ρατσιστικο αυτο δηλαδη η ηλικια κανει τον αντρα ωριμο; Ελεος! Εγω ειμαι 25 παντρεμενος 1 χρονο &Με παιδι! Δηλαδη τι; Μηπως ειμαι παιδι ακομα; Χαχαχαχα!Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σιγα μην παω με πουρα! Κ εγω δεν παω με καποιον μονο κ μονο για να του "φαω λεφτα" κ να κανω γουστα... Ολα ειναι τοσο προσκαιρα κ επιφανειακα οταν εχεις τετοιο σκοπο! Κ ξαναλεω οτι εγω μιλαω για μενα προσωπικα, αδιαφορω τι κανουν ολες οι αλλες
Dum spiro spero
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δυστυχως οι πλειοψηφια σας χαλαει... Τεσπα! Το θεμα ειναι οτι αυτο που ψαχνετε ειναι μπροστα σας πουθενα αλλου! Ποσα καλα παιδια "χαλανε"επειδη η πλειοψηφια εχει θεσει τετοιο πηχη; Μετα ακουω που ειναι οι αντρες; Που; Τους πατησε το τρενο; Διαφορα κουλα! Ε οχι! Τον αντρα τον τελειο τον φτιαχνει η γυναικα...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Με αυτη τη λογικη τοτε το ιδιο κανετε κ εσεις! Απλα το θεμα ειναι οτι πλεον οι αντρες δν φλερταρουν κ εκει ειναι κυριως η πηγη του κακου... τα θελετε ολα ετοιμα στο πιατο χωρις να κουνησετε το δαχτυλακι σας για να διεκδικησετε μια γυναικα... τελος παντων!
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Nirvana84 έγραψε:Αμα ψαξεις στα Βορεια Προαστια της Αττικης υπαρχουν κατι... "αντρες" που εχουν το πακετο! Παντως πλακα πρεπει να μου κανεις... Την σημερινη εποχη που οι μισθοι κυμαινονται εως τα 800 Ευρω ποιος ειναι οικονομικα ενταξει; Κανενας! Ομορφα παλικαρια υπαρχουν αλλα τα φτυνετε για τον προαναφερθεντα λογο, οσο για την ηλικια ειναι φασιστικο &Ρατσιστικο αυτο δηλαδη η ηλικια κανει τον αντρα ωριμο; Ελεος! Εγω ειμαι 25 παντρεμενος 1 χρονο &Με παιδι! Δηλαδη τι; Μηπως ειμαι παιδι ακομα; Χαχαχαχα!Εικόνα
Διαβασε προσεκτικα τι γραφωΕικόνα
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Που; Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Πρωτο ποστ σελ 2
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Οκ Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε:Με αυτη τη λογικη τοτε το ιδιο κανετε κ εσεις! Απλα το θεμα ειναι οτι πλεον οι αντρες δν φλερταρουν κ εκει ειναι κυριως η πηγη του κακου... Τα θελετε ολα ετοιμα στο πιατο χωρις να κουνησετε το δαχτυλακι σας για να διεκδικησετε μια γυναικα... Τελος παντων!
Συμφωνω ιλι. Μα ρωτας αν ξερουν και σωστα να διεκδησουν μια γυναικα; Λιγοι τα καταφερνουν. Ειναι μερικοι αγαρμποι τελειως σε σημειο που να σε πιασουν και τα γελια
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

To αξιοσημείωτο σε όλα τα φόρα,facebook κτλ κτλ είναι πως όλοι οι γράφοντες έχουν παράπονα για τους άλλους που τα κάνουν όλα λάθος, θέτοντας τον εαυτό τους στη θέση του εντάξει, του ώριμου κλπ κλπ κλπ.

Γι αυτό μην απορείτε με αυτή την κατάσταση. Όλοι ώριμοι είναι, όλοι ok, οπότε τι ψάχνετε;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Μα γιατι τα τοσο απλα τα διατυπωνεις τοοοοοσο δυσκολα;Εικόνα Ε; Για το οτι δεν ξερουν οι αντρες να διεκδηκησουν μια γυναικα λεμε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης