ΕΠΟΠ στο σώμα Έρευνας - Πληροφορικής

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mitsibonas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mitsibonas »

Γεια σας

ειμαι νεο μελος

θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος που ειναι το κεντρο για εποπ (επ) ;
και αν πανε στο ιδιο κεντρο οι εποπ απο (επ),(υγ) και (ο) ;
επισης αν ξερει καποιος που πανε μεταθεσεις συνηθως οι εποπ (επ) ;

ευχαριστω εκ των προτερων.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από anna.nikos »

mitsibonas έγραψε: Γεια σας ειμαι νεο μελος θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος που ειναι το κεντρο για εποπ (επ) ; Και αν πανε στο ιδιο κεντρο οι εποπ απο (επ),(υγ) και (ο) ; Επισης αν ξερει καποιος που πανε μεταθεσεις συνηθως οι εποπ (επ) ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
ειναι αναλογως την ειδικοτητα για το κεντρο. Παντου μπορει να πας μεταθεση σε στρατοπεδο που εχει την ειδικοτητα που δηλωσες
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από mila82 »

mitsibonas έγραψε:Γεια σας

ειμαι νεο μελος

θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος που ειναι το κεντρο για εποπ (επ) ;
και αν πανε στο ιδιο κεντρο οι εποπ απο (επ),(υγ) και (ο) ;
επισης αν ξερει καποιος που πανε μεταθεσεις συνηθως οι εποπ (επ) ;

ευχαριστω εκ των προτερων.

εχω την εντυπωση οτι οι εποπ ΕΠ πανε εκπαιδευση στην κορινθο και το Ο παει μεσολογγι, για το ΥΓ δεν γνωριζω κατι. Παντως στο ιδιο κεντρο δεν πανε.
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

ΟΙ (ΕΠ) και το (Ο) περυσι πηγανε μεσολογγι. Το κεντρο (ΥΓ) ειναι στην αρτα αλλα πηγαν μεσολογγι. Το (Ο) δεν εχει κεντρο για αυτο πανε οπου << Τυχη>> Στο μεσολογγι φετος θα παρουνε 800 ατομα για αυτο μαλλον τα περισσοτερα σωματα θα πανε εκει.
Άβαταρ μέλους
rudxai
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
Επάγγελμα: Programmer

Δημοσίευση από rudxai »

Δεν έχω πάει ακόμα στρατο. Εχω πτυχιο πληροφορικής απο πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Μπορώ να δηλώσω στη στρατολογία ότι επιθυμώ να μπω επ. Οπ στο Ερευνας κ Πληροφορικής;

ή τέλος πάντων με ποιους άλλους τρόπους μπορώ για το συγκεκριμένο σώμα;

Παρακαλώ απαντήστε μου, είναι επείγων. Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε μου για να μπεις ΕΠΟΠ θα πρέπει να βγει και η σχετική προκήρυξη τώρα για να πας να κάνεις την θητεία σου σαν απλός στρατιωτης στο σώμα αυτό θα πρέπει όταν πας να κόψεις την αναβολή σου να καταθέσεις αντίγραφο του πτυχίου σου ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Αύγ 07, 2010 12:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
rudxai
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από rudxai »

Greek_Army έγραψε:Φίλε μου για να μπεις ΕΠΟΠ θα πρέπει να βγει και η σχετική προκήρυξη τώρα για να πας να κάνεις την θητεία σου σαν απλός στρατιωτης στο σώμα αυτό θα πρέπει όταν πας να κόψεις την αναβολή σου να καταθέσεις αντίγραφο του πτυχίου σου...

εννοεις να κανω αντιγραφο του πτυχιου μου (Σεπτέμβρη μου το δίνουν! Θα πρεπει να το μεταφράσω;) και να το δώσω στη στρατολογια οταν κοψω την αναβολη ή αργότερα οταν θα παρουσιαστω στο κέντρο. Νόμιζα πως οταν κόβεις την αναβολη γράφεις απλα εκ νέου τα καινούργια στοιχεία σου (τιτλοι πτυχιων etc) και έπειτα αυτοι αποφασιζουν που σε στελνουν και πας με τα απαραιτητα χαρτια. Ισχυει;
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rudxai την Σάβ Αύγ 07, 2010 1:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

rudxai έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Φίλε μου για να μπεις ΕΠΟΠ θα πρέπει να βγει και η σχετική προκήρυξη τώρα για να πας να κάνεις την θητεία σου σαν απλός στρατιωτης στο σώμα αυτό θα πρέπει όταν πας να κόψεις την αναβολή σου να καταθέσεις αντίγραφο του πτυχίου σου...

εννοεις να κανω αντιγραφο του πτυχιου μου και να το δώσω στη στρατολογια οταν κοψω την αναβολη ή αργότερα οταν θα παρουσιαστω στο κέντρο. Νόμιζα πως οταν κόβεις την αναβολη γράφεις απλα εκ νέου τα καινούργια στοιχεία σου (τιτλοι πτυχιων etc) και έπειτα αυτοι αποφασιζουν που σε στελνουν και πας με τα απαραιτητα χαρτια. Ισχυει;

Αυτό θα κάνεις αρχικά για να σε στείλουνε ας πούμε σε "καλύτερο" κέντρο και όταν παρουσιαστείς θα προσκομίσεις ξανά το πτυχίο σου για να έχεις ελπίδες να σου έρθει μετάθεση για μονάδα πληροφορικής

Άβαταρ μέλους
rudxai
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από rudxai »

Greek_Army έγραψε:

Αυτό θα κάνεις αρχικά για να σε στείλουνε ας πούμε σε "καλύτερο" κέντρο και όταν παρουσιαστείς θα προσκομίσεις ξανά το πτυχίο σου για να έχεις ελπίδες να σου έρθει μετάθεση για μονάδα πληροφορικής

Ενταξει, κατι τελευταιο όμως. Το Πτυχιο μου το δίνουν Σεπτέμβρη επίσημα, δεν το έχω στα χέρια μου. Εαν τους πάω ένα είδος βεβαίωσης που λέει οτι έχω αποφοιτήσει Τους αρκεί; Θα πρέπει να το μεταφράσω και που;

Σ'ευχαριστω για τις απαντήσεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τους αρκεί η βεβαίωση τώρα για την μετάφραση του πτυχίου λογικά θα πρέπει να πας στο υπουργείο εξωτερικών
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης