Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ioanna_dma έγραψε:Καλα οτι θελουν κανουν! Στο στρατο ξηρας τα εβαλαν και τα ξαναεβγαλαν! Οτι να'ναι!
Aλήθεια λες!
PAN
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PAN »

KΑλησπέρα σε όλους! Στην ιστοσελίδα της στρατολογίας έχουν σβήσει την υπερσυνδεση για τους ακατάλληλους-κατάλληλους να σημαίνει κάτι αυτό;
PAN
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PAN »

OOO έγραψε:
ioanna_dma έγραψε:Καλα οτι θελουν κανουν! Στο στρατο ξηρας τα εβαλαν και τα ξαναεβγαλαν! Οτι να'ναι!
Aλήθεια λες!
ΟΟΟ δεν βγήκαν τα αποτελέσματα απλά μια ανακοίνωση είχαν και αυτή όχι ολόκληρη πιστεύω να σε κάλυψα!
ioanna_dma
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ioanna_dma »

Ναι το ειδα! Εικόνα
Anonymous

Τι θα γινει ρε παιδια; Αμαν πια... Υ θπομονη όλων εχει βαρεσει μπιελλα...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Marina2 »

Τάσο είσαι για στρατολογία; Ποια ειδικότητα και πόσα μόρια έχεις, αν επιτρέπετε; Εγω "Διοικητ. Στρατολογικου,430 μόρια. "
Anonymous

Και γω μια απτα ιδια 465 μορια... Μαρινα... Δεν με θυμασαι... Ειχαμε γνωριστει εδω Στο φορουμ, Τει Αθηνας... Που ειπαμε. Παντως δεν μας βλεπω καλα (για τα αποτελεσματα)
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Τάσο έχω πολύ καιρό να μπω και τα έχω "ξεχάσει" όλα. Για την στρατολογία είναι λίγες οι θέσεις και γενικότερα δεν ξέρω και τι παίζει με χαρτιά και μόρια. Εχεις ακούσει εσυ κάτι από γνωστους κτλ. Εμένα δεν εχει κάνει κανένας γνωστός μου τα χαρτια για εκεί! Κανένας δεν "συζητά" ουτε στο φόρουμ για αυτόν τον διαγωνισμό και δεν ξέρω αν ειναι καλό ή κακό αυτο πραγματικά!
aposp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aposp »

Υπομονή παιδιά, απλά καθυστερούν όπως και στα άλλα σώματα (ΠΝ/Αεροπορία) λόγω της διαδικασίας αναίρεσης της συνέντευξης.

Όσο για το ποσο το συζητούν κτλπ λογικό είναι μιας και λίγοι συγκριτικά υποβάλαμε τα χαρτιά μας για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλημέρα. Πόσες αιτήσεις γίνανε για την Στρατολογία γνωρίζετε;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΔΥΚ μου κάποιος παλαιότερα είπε ότι από τον έλεγχο των διακιολογητικών είχαν μεινει 2000+ ατομα. Κατα πόσο αληθευει βέβαια κανεις δεν γνωρίζει. Η μόνη πληροφορηση που έχω η ιδια από τηλεφωνικη επικοινωνία που είχα με κάποιον υπευθυνο είναι ότι σε καμία περιπτωση δεν εχουν γίνει τόσες αιτήσεις όσες είχαν γίνει σε παλιοτερη προκήρυξη. Βέβαια ο ανταγωνισμός εδω θα είναι μεγάλος γιατι οι περισσοτεροι υποψήφιοι εχουν πτυχίο ή βεβαίωση. Θα δείξει!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μια χαρά είστε τότε. Εγώ νόμιζα πολύ περισσότερες!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φυσικά λίγες οι θέσεις αλλά σκεφτείτε να ήταν πολύ περισσότερες. Πίκρα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΔΥΚ εγω πιστεύω οτι πολλοί δεν το πήρανε χαμπάρι και άλλοι που το πήρανε προτιμήσανε για τους δικούς τους λόγους την αεροπορια. Αποτρεπτικός παράγοντας φυσικά μπορεί να ηταν και ο μικρός αριθμός των θέσεων σε αυτόν τον διαγωνισμό. Πάντως όλοι με πτυχία θα είναι και φυσικά βλέπω να μένουμε και εδώ απέξω!
Anonymous

Μαρίνα2 δεν νομιζω να Έχουν Όλοι Πτυχία Διότι το να Τελειώσεις την σχολή σου και να μην Έχεις ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο ηλικίας δεν είναι ότι ευκολότερο... Με τις βεβαιώσεις ναι. Πιστεύω Θα υπάρχουν αρκετοί Που όμως πάλι θα περιορίζονται Από Τα μαθήματα πληροφορικής. Που Τελικά Τελικά Είναι Σπάνιο π. Χ. Σε Πολλές Σχολές να υπάρχουν στα πρωτα τρια εξάμηνα τα προαπαιτούμενα μαθήματα πληροφορικής... Γενικά είμαι αισιόδοξος... Σχετικά με το τι ξέρω για τα αποτελέσματα Είναι Απλά φήμες ακούγονται πολλά. Από Έγκυρες πληροφορίες τίποτα. Σκοτάδια μαύρα... Ανυπομονούμε... Έστω Μια ανακοίνωση μπορούσαν να βγάλουν. Είναι Λίγο Έως Πολύ άσχημη αυτή η κατάσταση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης