Μηνύματα σε λάθος θέματα
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Ας σβηνονται τοτε και το κειμενο που εμπεριεχει βομολοχιες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Για ολα αυτα που λετε παρτε ενα παραδειγμα και τα αποτελεσματα εποπ 2009 ακομα και αν ξυθει καποιος θα το γραψουνε το εχουν παραξεχειλωσει το συγκεκριμενο τοπικ...
-
- Στρατηγός
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
cristi έγραψε: Ας σβηνονται τοτε και το κειμενο που εμπεριεχει βομολοχιες
Ναι, ανεξαρτητως αν προερχονται απο παλιο μελος ή οχι.
Δεν πρεπει γινονται διακρισεις.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Τι θα πει παλιο και νεο μελος ολοι το ιδιο ειμαστε και η βρισια ειναι βρισια οταν το φορουμ εχει τοσο μεγαλη επισκεψιμοτητα και υπαρχουν χιλιαδες ματια που βλεπουν πρεπει να ειμαστε ολοι εγκρατεις στα λογια μας.Su-35 έγραψε:Ναι, ανεξαρτητως αν προερχονται απο παλιο μελος ή οχι. Δεν πρεπει γινονται διακρισεις.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Εμενα οχι, δεν με ενδιαφερει ας πουμε αν τα παλια μου ποστ με τα nicknames "UFO" και "ufo" προστεθουν σαν αριθμος στο profil μου.ChrPat έγραψε:Ρε παιδια πραγματικα, σας ενδιαφερει ο αριθμος των ποστς;
Δεν ειμαι κανα posting whore.
Με ενδιαφερει η πατροτητα των γραπτων μου για λογους νομικης φυσεως.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
με ουτε καν προειδοποιηση να συμπληρωσωcristi έγραψε:Ας σβηνονται τοτε και το κειμενο που εμπεριεχει βομολοχιες
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Σου σαφώς κ δεν πρεπει να υπάρχει τέτοια διακριση... Οπως ειπε κ ο Θρακιωτης στο ΕΠΟΠ ΣΞ γηινεται χαμός... Πάλι σημερα τα ιδια έλεγα, τουλάχιστον καταφερα να συννενοηθω με εναν μεσω ΠΜ, γιατι αν ειναι επισκέπτης συνεχίζει κ γραφει!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Συμφωνω Στην αρχη ας γινεται μια απλη συσταση και οταν Συνεχιζεται να διαγραφεταιthrakiotis έγραψε:με ουτε καν προειδοποιηση να συμπληρωσωcristi έγραψε: Ας σβηνονται τοτε και το κειμενο που εμπεριεχει βομολοχιες
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Αυτο λεω και εγω.cristi έγραψε:Τι θα πει παλιο και νεο μελος ολοι το ιδιο ειμαστε και η βρισια ειναι βρισια οταν το φορουμ εχει τοσο μεγαλη επισκεψιμοτητα και υπαρχουν χιλιαδες ματια που βλεπουν πρεπει να ειμαστε ολοι εγκρατεις στα λογια μας.Su-35 έγραψε:Ναι, ανεξαρτητως αν προερχονται απο παλιο μελος ή οχι. Δεν πρεπει γινονται διακρισεις.
Εχω παρατηρησει οτι τα παλαιοτερα μελη αντιμετωπιζονται με επιεικεια.
Αυτο δεν ειναι σωστο.
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Πως να κάνεις προειδοποίηση; Νομίζεις σε ακούνε; Γραψιμο κανονικό κ συνεχίζουν κ όταν δεν εχουν τι να πουν, ετσι μονο κ μον ο για να γραψουν ρωτανε"εχουμε κανα νεο; ". Λες κ αμα ειχε βγει κατι δεν θα το ειχαν ηδη μαθει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
το πιστευεις οτι εχω σταματησει να το διαβαζω μαρινακι το συγκεκριμενο; Γιατι ξερω δεν γραφεται τπτ ουσιαστικο παρα μονο ουφ εχω ανχος αχ ποτε θα βγουνε, ο μπαρμπας μ ειπε οτι θα βγουν αυριο και θα ξυπνησω στις 10 το πρωι να μπω να δω αν βγηκαν κλπ κλπ κλπ ολα τα ιδια και τα ιδια!Marina2 έγραψε:Σου σαφώς κ δεν πρεπει να υπάρχει τέτοια διακριση... Οπως ειπε κ ο Θρακιωτης στο ΕΠΟΠ ΣΞ γηινεται χαμός... Πάλι σημερα τα ιδια έλεγα, τουλάχιστον καταφερα να συννενοηθω με εναν μεσω ΠΜ, γιατι αν ειναι επισκέπτης συνεχίζει κ γραφει!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Εγω μαρινα μου οσες φορες εκανα συσταση σταματησεMarina2 έγραψε:Πως να κάνεις προειδοποίηση; Νομίζεις σε ακούνε; Γραψιμο κανονικό κ συνεχίζουν κ όταν δεν εχουν τι να πουν, ετσι μονο κ μον ο για να γραψουν ρωτανε"εχουμε κανα νεο; ". Λες κ αμα ειχε βγει κατι δεν θα το ειχαν ηδη μαθει.
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Ναι Θρακιωτη κ εγω δεν το παρακολουθω κ οταν μπαινω θα πω κατα κυριο λόγο" ειστε σε αλλο θεμα... Εδω συζηταμε αυτο κ οχι το άλλο". Ετσι απλα για να γραψουν κατι ρωτανε "εχουμε κανενα νεο; " και εχουν γεμισει ετσι δεν ξερω κ εγω ποσες σελίδες κανοντας κιολας υποδειξεις"πατρε κανα τηλ στο Γεσ"
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Εγω Πάλι στι 10 φορες που θα κάνω ευγενικη παρατηρηση, τις 2 θα εισακουστω κ αν!cristi έγραψε:Εγω μαρινα μου οσες φορες εκανα συσταση σταματησεMarina2 έγραψε:Πως να κάνεις προειδοποίηση; Νομίζεις σε ακούνε; Γραψιμο κανονικό κ συνεχίζουν κ όταν δεν εχουν τι να πουν, ετσι μονο κ μον ο για να γραψουν ρωτανε"εχουμε κανα νεο; ". Λες κ αμα ειχε βγει κατι δεν θα το ειχαν ηδη μαθει.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Μηνύματα σε λάθος θέματα
Δεν ειναι τιποτε λιγα θα λες μονοMarina2 έγραψε:Εγω Πάλι στι 10 φορες που θα κάνω ευγενικη παρατηρηση, τις 2 θα εισακουστω κ αν!cristi έγραψε:Εγω μαρινα μου οσες φορες εκανα συσταση σταματησεMarina2 έγραψε:Πως να κάνεις προειδοποίηση; Νομίζεις σε ακούνε; Γραψιμο κανονικό κ συνεχίζουν κ όταν δεν εχουν τι να πουν, ετσι μονο κ μον ο για να γραψουν ρωτανε"εχουμε κανα νεο; ". Λες κ αμα ειχε βγει κατι δεν θα το ειχαν ηδη μαθει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες