Su-35 έγραψε:Marina, μπηκα στο forum τον Mαρτιο του 2007. Ειμαστε στην χειροτερη φαση απο ποτε.
Φταιει και η αυξηση της επισκεψιμοτητας.
Εσας ρε κοριτσια ποιος σας ωρισε να συνεισφερετε στην ευταξια και να προσπαθειτε να συνετισετε;
Ακριβως το αντιθετο κανετε! Πετατε παντα λαδι στην φωτια και βγαινετε εκτος θεματος.
κανενας δεν μας το ζητησε αυτο. Απο μονες το καναμε γιατι εμεις εδω δεν μπηκα ποτε να κανουμε πλακα αλλα να ενημερωθούμε κ δεν μπορουμε να βλέπουμε πραγματα οπως αυτα που εχουν προκυψει τον τελευταιο καιρο. Δεν ειδα ομως κ καποιος να μας το απαγορευει, οποτε μαλλον καλα καναμε, Σου! Και αν εχεις την καλοσυνη θα ηθελα να μου επισημανεις μερικα ποστ, αφου εμεις ΓΕΝΙΚΑ Οταν παρεμβαινουμε ριχνουμε λαδι στην φωτια, αλλα οχι ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ, διοτι μπορω να βρω εγω μεμονωμενα ποστ που εχουν γραφτει πάνω στα νευρα ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Θα ηθελα αφου το εχεις ψαξει τοσο πολυ το θεμα να μου επισημανεις μερικες σελίδες με αυτο ΤΟ ΛΑΔΙ Κ ΤΗ ΦΩΤΙΑ που ελεγες. Θα με βοηθούσες πολύ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Βρε παιδια κανετε ενα μακροσυρτο διαλογο και ακρη δεν θα βγει πες ο ενας πες ο αλλος δεν τελέιωνει ποτε αυτο και εχω και δουλεια και δεν μπορω να παρακολουθω ολα
Su-35 έγραψε:Marina, μπηκα στο forum τον Mαρτιο του 2007. Ειμαστε στην χειροτερη φαση απο ποτε.
Φταιει και η αυξηση της επισκεψιμοτητας.
Εσας ρε κοριτσια ποιος σας ωρισε να συνεισφερετε στην ευταξια και να προσπαθειτε να συνετισετε;
Ακριβως το αντιθετο κανετε! Πετατε παντα λαδι στην φωτια και βγαινετε εκτος θεματος.
αντα να χαθεις βρε ανεπροκοπε φαλοκρατη... Γουρουνι γαιδαρε τσαπατσουλη... Που αν δεν συμαζευαν τα κοριτσια τωρα θα ησουν... Αλλα ολοι ιδιοι ειστε αχαριστοι που τρωτε τα καλυτερα χρονια τους... Σουλτανε!
Καθολου δεν ειρωνευομαι! Ειναι φιλαρακια κ ετσι μιλανε μεταξυ τους. Βρε ποστς τους σε θεματα στο επι παντως επιστητου για να παρεις μια ιδεα! Αντε να μπουν κ καποια πραγματα στη θεση τους... Που την ειδες την ειρωνεια ρε κριστυ; Δηλαδη ελεος!