Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)
Ποτε περιπου βγαινουν τ'αποτελεσματα για τις αθλητικες δοκιμασιες κτλ;
ΝΑΤΑΣΑ έγραψε:Ποτε περιπου βγαινουν τ'αποτελεσματα για τις αθλητικες δοκιμασιες κτλ;
Στο ακριβώς παραπάνω μήνυμα γράφω ότι τα αποτελέσματα θα βγούν το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Τα αποτελεσματα θα βγουνε μαζι με τα αλλα οπλα... Γιαυτο να εισαι σιγουρος φιλε μου
-
Και εμενα ετσι μου ειπε ο δικος μου. Τωρα; Θα δηξει
Παιδια οι βαρδιες δε βγαινουνε. αδειες δε μπορουμε να παρουμε. ελατε οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι χανομαστε. σας περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες, θα περασετε σουπερ. ΠΝ για παντα...
Και δεν τους περιμενουν βεβαια μονο στο ναυτικο αλλα και στο στρατο ξηρας.

-
- Στρατηγός
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΣΕ ΦΡΕΓΑΤΑ έγραψε:Παιδια οι βαρδιες δε βγαινουνε. Αδειες δε μπορουμε να παρουμε. Ελατε οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι χανομαστε. Σας περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες, θα περασετε σουπερ. ΠΝ για παντα...
Αχαχαχαχα, θα τα φανε ολα τα στραβογιαννα...

Αυριο ολοι πρωι πρωι, απο το σουρουπο. ντυμενοι -ξυρισμενοι, ολοι μπροστα στους υπολογιστες κ στα λαπτοπ. θανε μεγαλη μερα... στης 7μιση εχουμε επιθεωρηση, κ στης 8 αναφορα. ολοι κ ολες συντονειστητε στο αρμυ... απο γραφειο ελευθεριου βενιζελου... θα γινουν οι ανακοινωσεισ...
-
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: μαγειρας
Μολις πηρα τηλ και μου ειπαν δεν εχουν ενημερωση καλεστε απο βδομαδα ο νοων νοειτο... μα το θεο δεν παει αλλο πολυ υπομονη...
Νικόλα μην ασχολείσαι με τηλέφωνα, οι άνθρωποι δεν έχουν καμμία επαφή με το άθλημα και φυσικό επακόλουθο είναι να σας απαντάνε στο στύλ ' δεν έχουμε καμμία εξέλιξη στο θέμα σας, ή δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα ' και άλλες τέτοιες ανέκδοτες προτασούλες.
Εγώ όπως είχα ξαναπεί έμαθα για το πρώτο 10ήμερο του Γενάρη αλλά πάντα με επιφύλαξη.
Εγώ όπως είχα ξαναπεί έμαθα για το πρώτο 10ήμερο του Γενάρη αλλά πάντα με επιφύλαξη.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
κι εγω ακουσα απο βουλευτη αποτελεσματα το πρωτο τριμηνο του 2010.D.Y.K έγραψε:Νικόλα μην ασχολείσαι με τηλέφωνα, οι άνθρωποι δεν έχουν καμμία επαφή με το άθλημα και φυσικό επακόλουθο είναι να σας απαντάνε στο στύλ ' δεν έχουμε καμμία εξέλιξη στο θέμα σας, ή δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα ' και άλλες τέτοιες ανέκδοτες προτασούλες.
Απο Βουλευτή; Χαχαχαχαχα. Με συγχωρείς που γελάω αλλά οι Βουλευτές στην παραπληροφόρηση και στην κοροιδία είναι άπιαστοι.
Απο το Ανώτερο κλιμάκιο του ΓΕΝ είναι η πληροφορία.
Επίσης Αγαπητή μην ξεχνάς ότι άλλο 3.500 αιτήσεις για το Π. Ν και άλλο 120 δισεκατομμύρια αιτήσεις για Στρατολογία - Στρατό Ξηράς και Πολεμικη Αεροπορία.
Φιλικά πάντα.
Απο το Ανώτερο κλιμάκιο του ΓΕΝ είναι η πληροφορία.
Επίσης Αγαπητή μην ξεχνάς ότι άλλο 3.500 αιτήσεις για το Π. Ν και άλλο 120 δισεκατομμύρια αιτήσεις για Στρατολογία - Στρατό Ξηράς και Πολεμικη Αεροπορία.
Φιλικά πάντα.
Αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... βγαλτε τα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης