Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω στο forum αλλά εδώ και ένα χρόνο είμαι τακτικός επισκέπτης του! Πραγματικά συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε! Έχω 2 απορίες για τις οποίες έχω πάρει πολλές διαφορετικές απαντήσεις από διάφορους.
1) σε περίπτωση επιστράτευσης για πόλεμο τι γίνετε; Με ενδιαφέρει ειδικά το τι γίνετε με αυτούς που έχουν πάρει αναβολές και συγκεκριμένα για τους φοιτητές.
2) Είμαι ο πρώτος γιος από πολύτεκνη οικογένεια με 4 αγόρια πόσους μήνες θα υπηρετήσω;
Διαδικασία επιστράτευσης
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Διαδικασία επιστράτευσης
Να προσθέσω το δικό μας άρθρο για την επιστράτευση ;
Και το άρθρο μαζί με την συζήτηση για την μειωμένη θητεία
Και το άρθρο μαζί με την συζήτηση για την μειωμένη θητεία
-
- Στρατιώτης
Διαδικασία επιστράτευσης
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά οι απορίες μου δεν λύθηκαν. έχω διαβάσει τα σχετικά linkπου μου στείλατε αλλά όσον αφορά την επιστράτευση δεν έχω βρει που λέει για τους αναβολείς και όσο αφορά την θητεία με βάση αυτά που διάβασα δικαιούμαι 8-μηνη αλλά πολλοί μου λένε ότι επειδή είμαστε 4 αγόρια δικαιούμαι 6-μηνο. Τελικά πιο ισχύει;
Διαδικασία επιστράτευσης
Αν δεν μπορεσαμε να σε καλυψουμε μπορεις να απευθυνθεις και στο στρατολογικο σου γραφειο στο αντιστοιχο τμημα ισως αυτοι σε διαφωτισουν
Διαδικασία επιστράτευσης
Για την διαδικασία επιστράτευσει σου δώσαμε ένα link στο ΓΕΣ και ένα εδώ στο site.
Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, αλλά μπορείς να κοιτάξεις στο Google.
Για την μειωμένη θητεία μην συνεχίσεις σε αυτό το θέμα. Αν θες κάτι παραπάνω βάλε ερώτηση στη συζήτηση που σου έστειλα.
Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, αλλά μπορείς να κοιτάξεις στο Google.
Για την μειωμένη θητεία μην συνεχίσεις σε αυτό το θέμα. Αν θες κάτι παραπάνω βάλε ερώτηση στη συζήτηση που σου έστειλα.
-
- Στρατιώτης
Διαδικασία επιστράτευσης
Για το θέμα της θητείας δεν με ενδιαφέρει και τόσο γιατί 8 με 6 μήνες για μένα μικρή διαφορά έχουν. Αλλά νομίζω να παρά το στρατολογικό γραφείο να τους ρωτήσω στην επιστράτευση τι γίνετε νομίζω θα με αντιμετωπίσουν περισσότερο γελώντας παρά σοβαρά. Γιαυτό σκέφτηκα ότι αυτήν την απορία θα την είχε και κάποιος άλλος που ίσως είχε καταφέρει να την λύση.
Διαδικασία επιστράτευσης
Σε διαδικασία επιστράτευσης πρώτα πηγάινουν οι έφεδροι με τα Ειδικά Φύλλα Πορείας (Πράσινο, Κόκκινο, Πορτοκαλί, Άσπρο) στις Μονάδες Επιστράτευσης και μετά όλοι οι υπόλοιποι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες