κοιτα δεν ξερω τι μπορει να γινει... Χαμένος δεν γινεται να βγεις σιγουρα πάντως αν παρεις ενα τηλ κ τους τα πεις!dimvro έγραψε:Αν κανω παραπονα υπαρχει περιπτωση να γγινει κατι;
Πτυχίο, βεβαίωση σπουδών και μόρια
dimvro έγραψε:Αφου μιλας με το γεα πες τους να τα γραφουν στις προκειρηξεισ Για να ξερουμε τι μας γινεται!
αφου δεν παιρναει σε καμια ειδικοτητα η βεβαιωση τι μας τι ζητανε;
Όταν λέει Απόφοιτους προφανώς θα εννοεί Απόφοιτους φίλε και όχι έν ενεργεία σπουδαστές.
Τα τηλέφωνα στο ΓΕΑ πέσανε ακριβώς γι'αυτό το λόγο και όχι για να πούμε Καλημέρα Κύριε Αρχηγέ μου τι κάνετε.
eleni έγραψε:D.Y.K έγραψε:Επειδή εγώ όμως ξέρω άν θα μοριοδοτηθεί σας ξαναλέω ότι οι βεβαιώσεις σπουδών ΔΕΝ μοριοδοτούνται.
Άν η ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου ΜΟΝΟ τότε είτε την στείλετε είτε όχι ΔΕΝ θα μοριοδοτηθεί.
Μιλήσαμε με το ΓΕΑ και μας το δήλωσαν ξεκάθαρα.
Ευχαριστώ.
Εγώ όταν έιχα πάρει τηλ. Στα γραφεία ενημέρωσης κοινού, μου είχαν πει να βάλω πρώτα οτι χαρτί ζητάει η ειδικότητα κ μετά να προσθέσω οτι επιπλέον είχα!
Ευχαριστώ!
Άρα μας κάνουνε πλάκα;
D.Y.K έγραψε:eleni έγραψε:D.Y.K έγραψε:Επειδή εγώ όμως ξέρω άν θα μοριοδοτηθεί σας ξαναλέω ότι οι βεβαιώσεις σπουδών ΔΕΝ μοριοδοτούνται.
Άν η ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου ΜΟΝΟ τότε είτε την στείλετε είτε όχι ΔΕΝ θα μοριοδοτηθεί.
Μιλήσαμε με το ΓΕΑ και μας το δήλωσαν ξεκάθαρα.
Ευχαριστώ.
Εγώ όταν έιχα πάρει τηλ. Στα γραφεία ενημέρωσης κοινού, μου είχαν πει να βάλω πρώτα οτι χαρτί ζητάει η ειδικότητα κ μετά να προσθέσω οτι επιπλέον είχα!
Ευχαριστώ!
Άρα μας κάνουνε πλάκα;
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω! Εγώ τα έστειλα όλα και... Ο Θεός βοηθός!

Και εγω τα εβαλα... Αμα θελουν ας τα βαλουν τα μορια αν δεν θελουν δε θα σκασω κιολας!
Δεν θα σε κόψουνε! Αυτό είναι σίγουρο καθώς το ρώτησα όταν πήρα τηλ.
Απλά δεν ξέρουμε τι θα μοριοδοτηθεί τελικά καθώς άλλα λένε στον έναν και άλλα στον άλλον.
Απλά δεν ξέρουμε τι θα μοριοδοτηθεί τελικά καθώς άλλα λένε στον έναν και άλλα στον άλλον.
ΔΥΚ το περιεργο θα ηταν να ήξεραν και απαντούσαν!
Γι'αυτο πρεπει να τα βαζουν στην προκηριξη !
εμενα υπαρχει να με βαλοθν σε αλλη ειδικοτητα και να μετρησουν εκει τα χαρτια που εστειλα;
εμενα υπαρχει να με βαλοθν σε αλλη ειδικοτητα και να μετρησουν εκει τα χαρτια που εστειλα;
Marina2 έγραψε:Και εγω τα εβαλα... Αμα θελουν ας τα βαλουν τα μορια αν δεν θελουν δε θα σκασω κιολας!
Ακριβώς αυτό που λες! Έτσι είναι, δεν μας τα λένε που δεν μας τα λένε καλά... Σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας!

dimvro έγραψε:Γι'αυτο πρεπει να τα βαζουν στην προκηριξη !
Άγνωσται αι βουλαί του κυρίου αλλά το βλέπω λίγο χλωμό.

D.Y.K έγραψε:Δεν θα σε κόψουνε! Αυτό είναι σίγουρο καθώς το ρώτησα όταν πήρα τηλ.
Να φανταστείς, εμένα μου είχαν πει επίσης, ότι δεν θέλουν μετάφραση του πτυχίου των Αγγλικών! Κουλό, ε;
Αεροπόροι... Σκασιλα μας ... Να το ξερετε!eleni έγραψε:Marina2 έγραψε:Και εγω τα εβαλα... Αμα θελουν ας τα βαλουν τα μορια αν δεν θελουν δε θα σκασω κιολας!
Ακριβώς αυτό που λες! Έτσι είναι, δεν μας τα λένε που δεν μας τα λένε καλά... Σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας!

eleni έγραψε:D.Y.K έγραψε:Δεν θα σε κόψουνε! Αυτό είναι σίγουρο καθώς το ρώτησα όταν πήρα τηλ.
Να φανταστείς, εμένα μου είχαν πει επίσης, ότι δεν θέλουν μετάφραση του πτυχίου των Αγγλικών! Κουλό, ε;
Απο ποιό πανεπιστήμιο έχεις πιστοποιητικό;Cambridge,Michigan, Κρατικό τι;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Εγω στο ξηρας το εστειλα μεταφρασμενο απο το edexsel ειναι το lower
Α εγω το εστειλα μεταφρασμενο για καλο κ για κακο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες