Ένσταση στις προκηρύξεις ΕΠΟΠ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Ξερει κανεις αν μεσα στην προκηρυξη ξηρας λεει καπου οτι μπορεις να κανεις ενσταση; Επειδη προσπαθησα να το βρω κ δεν βρηκα τπτ
Αναφέρει η προκύρηξη ότι απαγορεύονται οι ενστάσεις.
-
- Συνταγματάρχης
D.Y.K έγραψε: Αναφέρει η προκύρηξη ότι απαγορεύονται οι ενστάσεις.
σ'ολες τις προκηρυξεις για εποπ ειναι αυτο; Γνωριζεις αν και σε παλιοτερες ισχυει αυτο?
Σε αρκετά παλαιότερες δεν υφίσταντο έτσι κ αλλιώς ένσταση γιατί περνάγανε σχεδόν όλοι.
Τα τελευταία 3-4 χρόνια όμως δεν μπορείς να κάνεις ενσταση και ναι ισχύει για όλες τις προκυρήξεις.
Τα τελευταία 3-4 χρόνια όμως δεν μπορείς να κάνεις ενσταση και ναι ισχύει για όλες τις προκυρήξεις.
Αννα; Εσυ για ποια προκυρηξη ενδιαφερεσαι; Για τη συγκεκριμενη φανταζομαιanna.nikos έγραψε:D.Y.K έγραψε: Αναφέρει η προκύρηξη ότι απαγορεύονται οι ενστάσεις.
σ'ολες τις προκηρυξεις για εποπ ειναι αυτο; Γνωριζεις αν και σε παλιοτερες ισχυει αυτο;
Πάντως άν αναφέρεσαι στις προκυρήξεις Αεροπορίας - Στρατολογίας - Ναυτικού και Στρατού Ξηράς δεν περνάει ένσταση.
εγω εχω κάνει ενσταση... Και δεκτη την εκαναν κ μου απαντησαν κιολας! Το γραφουν πολυ πονηρα μεσα στην προκηρυξη κ ειναι σαν να σου λενε οτι δεν γινονται δεκτες οι ενστασεις! Ομως δεν ειναι ετσι. Δεν εχουν δικαιωμα να παραπονεθούν οσοι κοπηκαν σε αθληματα και ιατρικοψυχοτεχνικά! Ενσταση ομως γενικοτερα κανεις!D.Y.K έγραψε:Αναφέρει η προκύρηξη ότι απαγορεύονται οι ενστάσεις.
-
- Συνταγματάρχης
cristi έγραψε:Αννα; Εσυ για ποια προκυρηξη ενδιαφερεσαι; Για τη συγκεκριμενη φανταζομαιanna.nikos έγραψε:D.Y.K έγραψε: Αναφέρει η προκύρηξη ότι απαγορεύονται οι ενστάσεις.
σ'ολες τις προκηρυξεις για εποπ ειναι αυτο; Γνωριζεις αν και σε παλιοτερες ισχυει αυτο;
εγω για στρατο ξηρασ
-
- Συνταγματάρχης
anna.nikos έγραψε:cristi έγραψε:Αννα; Εσυ για ποια προκυρηξη ενδιαφερεσαι; Για τη συγκεκριμενη φανταζομαιanna.nikos έγραψε:D.Y.K έγραψε: Αναφέρει η προκύρηξη ότι απαγορεύονται οι ενστάσεις.
εγω για στρατο ξηρασ
για την συγκεκριμενη
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Κοιταξε να δεις αννα, επειδη τωτα θελουν να το παιξουν αξιοκρατια θαρρω οτι τωρα θα μπορεις να κανεις ενσταση οπως γινεται στους διαγωνισμους του ασεπ που αν αμφιβαλλεις για τ αμορια που σου εδωσαν Κ μπορεις να κανεις ενσταση... Αλλα κ να μην μπορεις, εσυ κανε δεν εχεις να χασεις κατι σε πειρπτωση που νιωσεις οτι αδικεισαι
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Στην προκυρηξη λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση ενστασης ή προσφυγης φιλε μου πολυ δυσκολα [και αν μου επιτρεπεις γιατι σε εβγαλε Ι3; ]...
και οσο αναφωρα την προκυρηξη συνεχιζει κανονικα το μονο που θα αλλαξει ειναι τα μορια απο την συνεντευξη, τωρα για το ποτε θα βγουν τα ονοματα αγνωστο αλλα δεν νομιζω να το αργησουν πολυ
και οσο αναφωρα την προκυρηξη συνεχιζει κανονικα το μονο που θα αλλαξει ειναι τα μορια απο την συνεντευξη, τωρα για το ποτε θα βγουν τα ονοματα αγνωστο αλλα δεν νομιζω να το αργησουν πολυ
ενσταση μπορεις να κανεις αλλα σε περιπτωση που δεν σε κοψουνε σε υγειονομικα κ αθληματα...thrakiotis έγραψε:Στην προκυρηξη λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση ενστασης ή προσφυγης φιλε μου πολυ δυσκολα [και αν μου επιτρεπεις γιατι σε εβγαλε Ι3;]...
-
- Συνταγματάρχης
Το ποστ αυτο μεταφερθηκε τελος παντον ειχε γινει για εναν φιλο που ελεγε οτι τον εκοψε ο ορθοπεδικος στα υγειονομικα και τον εβγαλε Ι3 [οπως λεει εχει ξεκινησει διαδικασιες με δικηγορο] οποτε μαρινα μ μιλαω για τα υγειονομικα 

Δεν νομιζω θρακιωτη μου να βγαλει ακρη σε αυτη την περιπτωση! Δυστυχως. Τζαμπα τα λεφτα που θα χαλασει... Θα του πουν κοπηκες υγειονομικα τελος. Θυμησου το!
-
- Συνταγματάρχης
Το ξερω αυτο ακριβως του μαρινα μ επειδη την εχω ψαξει την προκυρηξη για τον ξηρας ειπα πολυ δυσκολο να κερδισεις κατι μονο θα χασεις [σε λεφτα] 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες