Αναστολή προκηρύξεων για ΕΠΟΠ (2009)
ΧΧΧ έγραψε: Kai εσυ...
μονο που εγω δε σε εστειλα στο διαολο...
απλα αφου εσυ λες οτι τα αλλα φορουμ ειναι πιο ενημερωμενα κ εμεις λεμε *****, πηγαινε σ'αυτα να ενημερωθεις
σε παρακαλω αγαπητε ας το σταματησουμε εδω γιατι εχει ξεφυγει ευχαριστωΧΧΧ έγραψε: Kai εσυ...
Δεν ειπα πιο ενημερωμενα... μην λες πραγματα που δεν ειπα... παρακαλω... ειπα οτι ολοι λετε διαφορετικα πραγματα...
Και απλι ζηταω συγγνωμη ααλ καποιοι παιζουν με την αγωνια μου... και οχι μονο την δικη μου...
σε καταλαβαινω πως νιωθεις σου προτεινω να επισκεπτεσαι το φορουμ εδω για να πληροφορησε εγκαιρα και εγκυρα μπορεις αν δεν εκανες εγγραφη να την κανειςΧΧΧ έγραψε:Και απλι ζηταω συγγνωμη ααλ καποιοι παιζουν με την αγωνια μου... Και οχι μονο την δικη μου...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
αυτο μαλλον απευθυνεται σε μενα! Κοιτα εγω ειμαι με τον πολιτη, χεστηκα για το πασοκ κ νδ! Απλα βαρεθηκα να χωριζουμε τους ανθρωπους σε πρασινους κ μπλε κ να βολευονται καθε φορα με οποια κυβερνηση βγαινει αλλα το θεμα με το πασοκ εχει παραγινει, υπαρχουν κ οι αλλοι! Και γιατι τι θα μας κανεις ντα?stratos. έγραψε: Μια χαρα τα παει η νεα κυβερνηση! Οσοι απο εδω μεσα ειναι ν. Δ. Καλα θα κανουν να μετρανε τα λογια τους γιατι εκτειθονται!
Dum spiro spero
Τι θα λεγατε να ανοιξουμε ενα θεμα που θα μπορουμε να ξεκατινιαζομαστε κ να βγαζουμε το αχτι μας χωρις να ενοχλουμε τους υπολοιπους που παρακολουθουν ενα θεμα;
Ναι αλλα ειναι κ κριμα να μας καθυστερουν κ να παιζουν με την αγωνια μας
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Εγω παντως καλου κακου την δευτερα πρωι πρωι θα παρω τηλ στο 210 3630579 - 210 3630081 που ειναι του υεθα να ρωτησω τι γινεται και ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα.
Ωραίος και άν μπορείς ενημέρωσε και εμάς που αγωνιούμε.
Νέες προκηρύξεις;
Έπειτα Από τις παραπάνω εξελίξεις, το υπουργείο μάλλον θα υποχρεωθεί να εκδώσει συμπληρωματικές προκηρύξεις Για το Ναυτικό και την Αεροπορία, ενώ γνώστες των προσλήψεων υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί εκ των υστέρων να αλλάξει τα κριτήρια για τις θέσεις στο Στρατό Ξηράς, καθώς οι Προκηρύξεις έχουν ισχύ νόμου, Και ότι θα πρέπει να εκδώσει νέα προκήρυξη.
πηγή : http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php;&cm_catid=84&cm_prdid=8556
Έπειτα Από τις παραπάνω εξελίξεις, το υπουργείο μάλλον θα υποχρεωθεί να εκδώσει συμπληρωματικές προκηρύξεις Για το Ναυτικό και την Αεροπορία, ενώ γνώστες των προσλήψεων υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί εκ των υστέρων να αλλάξει τα κριτήρια για τις θέσεις στο Στρατό Ξηράς, καθώς οι Προκηρύξεις έχουν ισχύ νόμου, Και ότι θα πρέπει να εκδώσει νέα προκήρυξη.
Που σημαίνει ότι τα κριτήρια του Στρατού Ξηράς θα παραμείνουν ίδια (μαζί και η συνέντευξη) ή κάνω λάθος αδέρφια μου;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Δν ανοιγει το λινκ π εδοσες φιλε μου.
doris έγραψε:
Νέες προκηρύξεις;
Σελιδα δεν ανοιγει καλυτερα να την πλητρολογησε τε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες