Αναστολή προκηρύξεων για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ilias83 »

Το θεμα ειναι το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα μας εχουν μεσα στην αγωνια και στην αναμονη.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αντε ρε τραγικοι... Τιποτα δεν ακυρωθηκε... Θελετε να ακουμε και την γνωμη σας για το στρατο... Χαιβανια... Μιλατς χωρις να ξερετε τιποτα...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από tati »

γιωργος... έγραψε:Αντε ρε τραγικοι... Τιποτα δεν ακυρωθηκε... Θελετε να ακουμε και την γνωμη σας για το στρατο... Χαιβανια... Μιλατς χωρις να ξερετε τιποτα...

ρε φιλε πας καλα;

τι τροπος ειναι αυτος;

εμεις ενδιαφερομαστε κ λεμε το τι ακουμε για να διασταυρωνουμε μπας κ βγαλουμε ακρη.

αν δε σου κανουν αυτα που λεμε, μη τα διαβαζεις.

κ κυριως μη γραφεις. Αν εχεις ν πεις κατι επι του θεματος Καλως αλλιως τραβα σε αλλο θεμα κ ασε μαςκ εμας στην αγωνια μας
Anonymous

Δεν ακυρωθηκε τιποτα... Ρε μην λετε οτι ναναι στον κοσμο... Κουφοι ειστε ρε γαμωτ... Φδ. Φδ.! Δεν ακυρωθηκε τιποτα... Απαλα για το πεζικο θα μετρησουν μονο τα μοριο χωρις την συνεντευξη ενο για ναυτικο και αεροπορια δεν θα εχει συνεντευξη... Ρε βλαμενοι που ειστε... Μας δουλευετε τρε κανονικα... Ολα οσα λετε στα φορουμ ειναι ψεματα για να τρομαζετε τον κοσμο... Προσπαθητε να γινεται εποπ και δεν μαζευεται μορια και για ναμην κανει κανενας χαρτια λετε τα χειροτερα... Οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι!

καλη επιτυχια σε ολους...
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από capo »

γιωργος... έγραψε:Αντε ρε τραγικοι... Τιποτα δεν ακυρωθηκε... Θελετε να ακουμε και την γνωμη σας για το στρατο... Χαιβανια... Μιλατς χωρις να ξερετε τιποτα...
οκ αδερφε χαλαρωσε λιγο. Εδω οτι ακουμε λεμε και τα αναλιουμε... Δεν ειμστε μεσα στο υπουργειο εθνικης αμυνης. Να ξερουμε τι γινεται.
Anonymous

Φιλε μου και εγω εχω κανει τα χαρτια μου και δεν ακουω κανενα καλο λογο... Ολοι τα χειροτερα λενε... Και ο καθενας το μακρυ και το κοντο του... Μπες σε 10 φορουμ και δεσ... Ολοι λενε διαφορετικα πραγματα... Παντα υπαρχουν και καποιοι οκ αλλα οι περισσοτεροι ειναι τραγικοι... Συγγνωμη για τον τροπο μου αλλα Ακριβως αυτο που λες... Μην λενε οτι νανι για να μας τρομαζουν...
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

xxx έγραψε:Φιλε μου και εγω εχω κανει τα χαρτια μου και δεν ακουω κανενα καλο λογο... Ολοι τα χειροτερα λενε... Και ο καθενας το μακρυ και το κοντο του... Μπες σε 10 φορουμ και δεσ... Ολοι λενε διαφορετικα πραγματα... Παντα υπαρχουν και καποιοι οκ αλλα οι περισσοτεροι ειναι τραγικοι... Συγγνωμη για τον τροπο μου αλλα Ακριβως αυτο που λες... Μην λενε οτι νανι για να μας τρομαζουν...
εχεις δικαιο δεν λεω αλλα και εμεις παιδια που δινουμε ειμαστε δε νγινεται να τα ξερουμε ολα. Καποια επιεικια... Εικόνα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

Το φορουμ ειναι για καλο δικο μας. Για να βλεπετε κα ινα μαθενετε καποια πραγματα... Απλα οσοι γραφετε παρακαλω με καλυτερο τροπο αν γινεται...
Anonymous

Σωστα ρε φιλε μου αλλα δεν γινετε να γραφει η αλλη εχθες βραδιατικα οτι ακυρωθηκαν σιγουρα οι διαγωνισμοι και να μας κανει εμας να ψαχνουμε μεσα στο ιντερνετ να δουμε αν ειναι αληθεια... Αυτη που το εμαθα... Γκομενα του βενοζελου ειναι... Οοχι. Απλα γραφει οτι νανι... Και δεν ειναι η μονη...
Anonymous

Και παλι συγγνωμη αλλα εφτασα στο αμην... συγγνωμη αλλα ελπιζω να καταλαβαινεται γιατι ξεσπασα...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

xxx έγραψε:Φιλε μου και εγω εχω κανει τα χαρτια μου και δεν ακουω κανενα καλο λογο... Ολοι τα χειροτερα λενε... Και ο καθενας το μακρυ και το κοντο του... Μπες σε 10 φορουμ και δεσ... Ολοι λενε διαφορετικα πραγματα... Παντα υπαρχουν και καποιοι οκ αλλα οι περισσοτεροι ειναι τραγικοι... Συγγνωμη για τον τροπο μου αλλα Ακριβως αυτο που λες... Μην λενε οτι νανι για να μας τρομαζουν...

τοτε πηγαινε σε αλλο φορουμ κ ασε εμας να λεμε παπαρολογιες.
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

xxx έγραψε:Σωστα ρε φιλε μου αλλα δεν γινετε να γραφει η αλλη εχθες βραδιατικα οτι ακυρωθηκαν σιγουρα οι διαγωνισμοι και να μας κανει εμας να ψαχνουμε μεσα στο ιντερνετ να δουμε αν ειναι αληθεια... Αυτη που το εμαθα... Γκομενα του βενοζελου ειναι... Οοχι. Απλα γραφει οτι νανι... Και δεν ειναι η μονη...
μα χθες το βραδυ αυτο ειπε ο βενιζελος. Και για υατο μιλουσαμε... Σημερα εδωσε με ακριβεια τι ενοει
Anonymous

Ρε και δεν πας στο διαολο που θα μου πεις να παω σε αλλο φορουμ... να τα κουσεις θελεις;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

ΧΧΧΧ έγραψε:Και παλι συγγνωμη αλλα εφτασα στο αμην... Συγγνωμη αλλα ελπιζω να καταλαβαινεται γιατι ξεσπασα...

ξεσπασε με πμ οχι να μας κραζεις

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

XXX έγραψε:Ρε και δεν πας στο διαολο που θα μου πεις να παω σε αλλο φορουμ... Να τα κουσεις θελεις;

προσεχε πως μιλας...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης