Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Πολυ καλα ξηγιεσαι γιαντρ να μην βριζει κανεις οποιος βριζει τιμωρια χεχεχε
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Σε δυο τρεις βδομαδες; καλα ρεεε τη παλευουνεεε; πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Μονο αυτο ειπε;
Δεν παγωνουν οι προσληψεις επειδη εχει αναγκη ο στρατος... Να μην ανυσηχουμε και οτι σε 2 με 3 βδομαδες το πολυ θα βγουν... Ειναι στο σταδιο αξιολογησεις και δεν ειναι σαν αλλους κλαδους του δημοσιου που εχουν παγωσει οι προσληψεις... Τα αποτελεσματα θα βγουν σιγουρα... Και σε σχεση με τους αρχικους πινακες θα μεταβληθει μονο το 5%
τι είπανε ρε παιδιά τελικά; Είμαι στη δουλεία και δε μπορώ να δω τηλεόραση...sayraki 444 έγραψε:Σε δυο τρεις βδομαδες; Καλα ρεεε τη παλευουνεεε; Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
2-3 βδομάδες; Έλεος! Πόσο ακόμα...ALEX έγραψε:Δεν παγωνουν οι προσληψεις επειδη εχει αναγκη ο στρατος... Να μην ανυσηχουμε και οτι σε 2 με 3 βδομαδες το πολυ θα βγουν... Ειναι στο σταδιο αξιολογησεις και δεν ειναι σαν αλλους κλαδους του δημοσιου που εχουν παγωσει οι προσληψεις... Τα αποτελεσματα θα βγουν σιγουρα... Και σε σχεση με τους αρχικους πινακες θα μεταβληθει μονο το 5%
Σε 2 με 3 εβομαδες εχετε ακομα υπομονη; κλο πασχαααααααααααα
Αλλος αλεξ ελεγε οτι θα ακυρωθει κ εψαχνε παρεα στο φατσαβιβλιο;
τεσπα
αν δεν βγουν κ σε 3 βδομαδες τοτε παιδια μην ακουτε κανεναν θα ειναι τερμα ρευστο το ποτε θα βγουν
τεσπα
αν δεν βγουν κ σε 3 βδομαδες τοτε παιδια μην ακουτε κανεναν θα ειναι τερμα ρευστο το ποτε θα βγουν
Ρε παιδια δεν λετε παλι καλα που θα βγουν; Εξαλλου 2 βδομαδες ειναι μεχρι τελος του μηνα... Οποτε μην το περνετε στραβα... Εξαλλου αυτο που ειπε ειναι 2 με 3 βδομαδες το πολυ...
Και αλλη αξιολογηση ρε ***** μου; Τοσο και ρο δεν τα αξιολογουσαν τι τα κανανε; Τα κοιτουσαν; Πως ξερουν οτι αλλαξαν οι πινακες κατα 5%. Τι ειναι αυτοι ρε ***** μου; Απο τρεναρισμα σε τρεναρισμα το πανε.
Τι λενε ρε σεις; Θα μας τρελανουν αυτοι; Ακομη 2-3 εβδομαδες... Δε μπορει να μη δικαιουμαστε νομικα κατι. Χθες μου ειπε η τατι οτι ρωτησε στο συνηγορο του πολιτη Και της ειπαν οτι δε δικαιουμαστε τιποτα, ουτε καταγγελιες ουτε μυνησεις; Καποιος αλλος ρωτησε καποιο δικηγορο;
Εγω το ελεγα φιλε μου αλλα δεν διαβασες καλα τι εγραψα... Οτι δεν το πολυπιστευω γιατι εχω ακουσει πολλα...
Κατα την γνωμη μου η κυρια τσαπανιδου λεει οτι της λενε αλλα αυτοι που της τα λενε προσπαθουν απλα να κερδισουν χρονο πριν απο δυο βδομαδες ειχε σκασει ο τυπος κ ειχε πει μεχρι το τελος ιανουαριου τωρα ετσι οπως το πανε μας τραβανε για μεσα φλεβαρη[αυτο για να μην μας περνανε για χαζους ξερουμε κ εμεις ελληνικα], παιδια το πιστευετε ή οχι κανεις δεν γνωριζει ακομη ποτε θα βγουν
Μας εχουν πρηξει τα συκοτια. Δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης