Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Δεν ειπα οτι δεν ειναι ραδιο αρβυλα... Και ουτε αυτα που μου ειπε στεκουν... Εγω ακομα πιστευω οτι εστω μια ανακοινωση μεσα στον μηνα θα βγει... Μενω στα λογια του βενιζελου... Για να δουμε
FEY

Δημοσίευση από FEY »

Παιδια εγω ειμαι απο γερμανια και εκανα αιτηση εποπ επειδη θα ερθω ελλαδα. Και πηρα τηλ στο γες, και τους ειπα οτι ειμαι απο γερμανια και μου ειπαν να ξαναπαρω παρασκευη... Δεν μου ειπαν κατι αλλο
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από mimis25 »

Και εγω αυτο πιστευω οτι θα βγει ανακοινωση
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Κατι που με ανησυχει παιδια. Γραφουν οι εφημεριδες οτι στο προγραμμα σταθεροτητας που θα παρουσιασει ο παπακωνσταντινου στις ευρωπαικη ενωση αναφερει παγωμα προσληψεων εκτος απο 1000 αστυνομιους 3000 γιατρους και νοσοκομους και 3000 εκπαιδευτικων. Για σωματα ασφαλειας δεν κανει λογο. Περιλαμβανει και εμας αυτο το παγωμα λετε; Οχι οτι θα καταργηθει η προκυρηξη αλλα αν ισχυσει τοτε το ξεχναμε για το 2010 το στρατο. Τι να πω αυτα ελεγε. Ριξτε και σεις μια ματια ρε. Στο βημα on line το ειδα. Μπειτε και βαλτε τη λεξη προσληψεις. Θα βγαλει καποια αρθρα. Καποια απο αυτα αναφερουν για το προγραμμα σταθεροτητας. Εκει το ειδα.
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Δεν πιστευω φιλε μου... Οι προκυρηξεις στρατου αεροποριας και ναυτικου εγιναν το 2009... Αρα τα λεφτα εχουν κατοχωρωθει απο το 2009... Υποτιθετε... Αστυνομια γιατρους και εκπαοδευτικους που ειπες... Ακομα δεν εχουν βγει προκυρηξεις... Εννοει μαλλον οτι οι μονες προκυρηξεις που θα βγαλει θα ειναι αυτες και καμια αλλη...
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Καλημερα... Θα λεμε συνεχεια τα ιδια μου φενετε
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Λες ρε αλεξ; Το ειδες Παντως αυτο που σου λεω ε; Δεν σας κοροιδευω. Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες. Λογικο μου φαινεται και μενα αυτο που ειπες. Τα λεφτα για το στρατο ξηρας θα πρεπει να ειχαν εγκριθει απο τις αρχες του 2009.
exw ta apotelesmata

Δημοσίευση από exw ta apotelesmata »

Τσακαλια μου αδερφια μου κομαντοσκυλα μου τα αποτελεσματα θα αργησουν παρα πολυ το μονο που μπορει να γινει ειναι να βγαλουν στο αρμυ ανακοινωση για το ποτε ισως θα βγουν, η προκυρηξη δεν ακυρωνεται απλα θα το τρεναρουν οσο μπορεσουν, αυτα που ειπε ο κυριος εκεινος στην τσαπανιδου δεν ισχυουν για αυτον τον μηνα κ καλα οτι θα βγαζαν τα αποτελεσματα το ποτε δεν το γνωριζει κανεις ακομη οπως σας εχω ξαναπει ολο αυτο συμβαινει μεχρι να κανονιστουν τα οικονομικα μας με την εε ηδη το ενα ΝΑΙ για το δανειο που θελουμε το πειραμε μενουν μερικα οκ ακομη απο εε κ τελειωνουμε

μιλησα με τον ξα απτο υπουργειο!
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Θετικα λενε οτι πανε τα πραγματα απο την ε. Ε. Τους αρεσε το προγραμμα σταθεροτητας σαν πρωτη ματια. Κοιτα να δεις που καταντησαμε. Να κρεμομαστε απο τα χειλη των ευρωπαιων για να βγαλουν τα αποτελεσματα εποπ. Ελεος

mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από mimis25 »

Α ρε κωτσο πες τα γαμωτο. Ο καθενας το μακρυ και κοντο του
ατομο σε κρίση

Δημοσίευση από ατομο σε κρίση »

Εκτακτες κρίσεις στην ηγεσία των Ε. Δ. Ζήτησε ο Υπουργάς. Από την αρχή εκεί το πήγαινε γι' αυτό και η κατάργηση της συνέντευξης και όλη αυτή η χρονοτριβή. Οπότε μην περιμένετε γρήγορα αποτελέσματα παιδιά. Καλή υπομονή και δύναμη σε όλους σας.
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Δειτε γρηγορα τσαπανιδου... Λεει τωρα για εποπ... Τωρα μολις το ειπε... Μεπιτε
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

Ο 'κώστας' μας τελείωσε γιατί έβριζε.