Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Α καλα αμα τα εχει ο παγκαλος δηλ το βα8υ πασοκ εχουν μπει ολα τα πρασινο παιδια. Γτ να τα εχει ο χοντρος... Ε ρε τι γινεται... Ουστ ρε
Δημητρα

Δημοσίευση από Δημητρα »

Παιδια εχουν βγει τα αποτελεσματα σιγουρα. Απλος ειναι κλειδωμενα κανεις δεν μπορει να μπει και να τα δει ουτε υπουργος ειναι κλειδωμενα
ΤΖΕΝΗ

Δημοσίευση από ΤΖΕΝΗ »

Καλησπερα παιδια! αυτο που λεει η δημητρα το ξερω και εγω μονο που τα εχει ο βενιζελος και οχι ο μπακαλος.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

kallitexnis έγραψε:
χρηστος έγραψε:Ε ο καθενας θα πει και απο κατι τι περιμενες;
Επέτρεψέ μου Τάκη και Χρήστο Και σας προκαλλώ να ρωτήσετε τους υπόλοιπους που Μπαίνουν σ'αυτό το φόρουμ Σ'αυτά που λέω δεν δέχομαι Τον χαρακτηρισμό Μ... Κίες ούτε είμαι Μ... Κας... Δεν θα ζητήσω ν'απολογηθείτε, αν και θα έπρεπε, απλά αν με γνωρίζετε να με κρίνετε... Δεν Είμαι ούτε ημερομηνιολόγος ούτε θεός ούτε Α/ΓΕΣ. Με βάση αυτά που ξέρω συζητάω και ενημερώνω. Όσο για την ημερομηνία δεν Ανέφερα Ότι θα Κληθούν Οπωσδήποτε οι Νέοι ΕΠ. ΟΠ. Είπα πότε υποχρεούται το ΓΕΣ βάσει του Ελληνικού ισχύοντος Συντάγματος να τους καλέσει για κατάταξη. Ευχαριστώ και άλλη φορά να προσέχετε τις εκφράσεις σας...

εμεις να προσεχουμε τις εκφρασεις μας... ; Εσυ αλλα ελεγες και τωρα τα μαζευεις. Να ετσι το συνταγμα και πως θα τα μαζεψουν και τι θα πει Ο κοσμος... Και παει λεγοντας. Πες εκανα λαθος και τελειωσε. Αλλα τωρα τα γυρνας... Αν κανω λαθος συγνωμη αλλα δε νομιζω καλιτεχνη!880 μυνηματα εστειλες, ισωςθα πρεπε να σαι πιο προσεκτικος. Ετσι δινεις και αερα και στους αλλους να συνεχισουν παλι τα τζοκερ, στις 15 θαα βγουν, στις 31 θα βγουν στις 46 και βαλε βουλα... Οσο για τους χαρακτιρισμους τους δεχεσαι δε τους δεχεσαι ξερεις τωρα... Μπουχτησαμε απο λογια.

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Καλησπέρα παιδιά και απο μένα! Εγώ έμαθα οτι τα αποτελέσματα είναι έτοιμα αλλά είναι καλά κλειδωμένα και δεν έχει κανείς πρόσβαση (απο στρατιωτικό) επίσης χθες που πήρα τηλ. Ήταν μια ευγενική κυρία και μου είπε να πάρω την άλλη βδομάδα και αφού λεέι έχει ψηφιστεί η τροπολογία θα βγουν (το ανέφερα και χθες) και τέλος όπως είπα σε παλίοτερο ποστ. Ο αδερφός μου που είναι επ. Οπ, τους ενημέρωσαν οτι το καλοκαίρι περιμένουν 40 καινούριους επ. Οπ στη μονάδα! Αυτά απο Μένα! Μακάρι να βγουν σύντομα Και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσάς είμαι!

ΤΖΕΝΗ

Δημοσίευση από ΤΖΕΝΗ »

Ποτε θα ανακοινοθουνε τα αποτελεσματα βαρεθικα να περιμενω
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Εγω αυτο εμαθα αυτο λεω. τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο...

τωρα αρχισαν να τα μαγειρευουν.

απο εκει κ περα ο καθενας πιστευει αυτο που νομιζει κ θεωρει πιο λογικο

jimis

Δημοσίευση από jimis »

Παλι τπτ ρε παιδια. Τι γινετε δεν προκειτε να βγαλουν καμια ανακηνωση; Και καλα οταν τηλ. Στο γες γιατι σας λενε την αλλη βδομαδα δεν εχουν απολιτος τπτ να πουνε; Δεν γνωρηζουν τπτ; Εεε και ποια ειναι η δουλεια τους;
stella

Δημοσίευση από stella »

Παιδια ποτε δωσατε για αυτες τις εξετασεις; Το καλοκαιρι/;
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Ε ναι απο το καλοκαιρι ξεκηνησαν οι διαδικασιες.
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Παιδια να πω κατι επειδι ακουω διαφορα περι ακυρωσης... Για να βγει το ΦΕΚ μιας προκυρηξης τα χρηματα που απαιτουντε για μισθοδοσια εφαπαξ ακομα και συνταξεις του προσωπικου εχουν ηδη εξασφαλιστει... Ποτε δεν βγαινει φεκ αν τα λεφτα της μισθοδοσιας κλπ δεν κατατεθουν στο αρμοδιο ταμειο που θα πληρωσει αυτους που θα προσληφθουν... Αρα τ αλεφτα για τους 2000 εποπ υπαρχουν πολυ καιρο τωρα... Αρα δεν υπαρχει θεμα ακυρωσης για οικονομικους λογους... Το λεω αφτο γιατι εχω ακουσει απο καποιους οτι θα ακυρωθει η προκυρηξη επειδη δεν υπαρχουν λεφτα η επειδι ο προυπολογισμος του 2009 η 2010 δεν αναφερει κατι για εποπ... Αρα δεν υπαρχει θεμα ακυρωσης γιατι τα χρηματα υπαρχουν ηδη...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Δεν ακυρωνεται ! Αυτο μας λενε απο τα τηλ των προκυρηξεων. Λενε οτι τα περιμενουν αυτον το μηνα. Υπομονη υπομονη...
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Σιγουρα λενε γι αυτο τον μηνα; Καποιοι εδω λενε πρωτο τριμηνο του 2010 η τελος φεβρουαριου και αλλα τετοια κουλα... Εγω που περνω τηλ μου λενε να περνω μια φορα την εβδομαδα και ολο απο βδομαδα σε βδομαδα παμε
AGGE

Δημοσίευση από AGGE »

Οπως λεει και μια κινεζικη παροιμια τι δινει ο θεος σαυτους που κανουν υπομονη; Κιαλλη υπομονη...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Εγω εννοουσα την Ελληνικη παροιμια... Υπομονη υπομονη θα μεινει το σπιτι... Εμενα μου ειπαν για αυτο το μηνα. Αν μου ειπαν ψεματα λεω και εγω ψεματα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης