Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Τα νεα σημερα τι ελεγαν για τους εποπ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
τα νεα η εφημεριδα εννοουσα!anna.nikos έγραψε: Τα νεα σημερα τι ελεγαν για τους εποπ;
Καλησπερα παιδια. Τελικα ουτε σημερα δεν εγινε τιποτα;
Αν καποιος ξερει για τ αποτελεσματα ας το πει. Δεν γινετε αλλο αυτη η κατασταση
Τζιμι κανενας δεν ξερει κατι. Λενε οτι θα βγουν συντομα. Το θετικο ειναι οτι δεν θα καταργηθη
Παιδια αυτη η κατασταση δεν παει αλλο! το εχουν καταντισει αηδια... και να φανταστειτε εδωσα και εγω και τα περασα αλλα εμαθα απο μια ακρη που εχω οτι με κοψανε... και θα τονισω οτι εχω πολυ καλα μορια... αλλα ελπιζω ακομα τι να κανω και εγω...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Παιδια αυτη η κατασταση δεν παει αλλο! Το εχουν καταντισει αηδια... Και να φανταστειτε εδωσα και εγω και τα περασα αλλα εμαθα απο μια ακρη που εχω οτι με κοψανε... Και θα τονισω οτι εχω πολυ καλα μορια... αλλα ελπιζω ακομα τι να κανω και εγω...
[/QUOTE]αν εχεις καλα μορια που λες για ποιο λογο λες οτι σε κοψανε;
[/QUOTE]αν εχεις καλα μορια που λες για ποιο λογο λες οτι σε κοψανε;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Δεν κάνεις λάθος φίλε Τάκη. Εγώ είπα και δικαιολόγησα γιατί το είπα... Μόνο που το ΥΠΕΘΑ έχει παραβλέψει το Σύνταγμα και δεν ξέρω πως θα το καλύψει. ΑΝ διαβάσεις την Προκύρηξη ή δεις τι έλεγα θα συμφωνήσεις μαζί μου. Το ότι ανέφερα πως η σελίδα ανανεώνεται κάθε Τρίτη (συνήθως) , πλην εκτάκτων δημοσιευμάτων που είναι καθημερινά , δεν έχει καμία σημασία...takis2 έγραψε:kallitexnis έγραψε:Να ξέρετε ότι η ιστοσελίδα του Γ. Ε. Σ. Αύριο θα ανανεωθεί... Η Τρίτη είναι ημέρα ανατροφοδότησης του διαδικτυακού τόπου... Όσο για την ημερομηνία ανακοίνωσης πιστεύω πως είναι μετέωρη... Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να υπάρχει νέο... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ακυρώθηκε τίποτα και καμία προκύρηξη... Ευχαριστώ.
καλιτεχνη που εισαι ρε συ; Εσυ ελεγες οτι θα μας παρουν μεχρι τις 31/12/2009. Η μηπως κανω λαθος;
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Επέτρεψέ μου Τάκη και Χρήστο Και σας προκαλλώ να ρωτήσετε τους υπόλοιπους που Μπαίνουν σ'αυτό το φόρουμ Σ'αυτά που λέω δεν δέχομαι Τον χαρακτηρισμό Μ... Κίες ούτε είμαι Μ... Κας... Δεν θα ζητήσω ν'απολογηθείτε, αν και θα έπρεπε , απλά αν με γνωρίζετε να με κρίνετε... Δεν Είμαι ούτε ημερομηνιολόγος ούτε θεός ούτε Α/ΓΕΣ. Με βάση αυτά που ξέρω συζητάω και ενημερώνω. Όσο για την ημερομηνία δεν Ανέφερα Ότι θα Κληθούν Οπωσδήποτε οι Νέοι ΕΠ. ΟΠ. είπα πότε υποχρεούται το ΓΕΣ βάσει του Ελληνικού ισχύοντος Συντάγματος να τους καλέσει για κατάταξη. Ευχαριστώ και άλλη φορά να προσέχετε τις εκφράσεις σας...χρηστος έγραψε:Ε ο καθενας θα πει και απο κατι τι περιμενες;
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Καλημέρα τα αποτελέσματα θα βγούν το ΠΑΣΧΑ! Μου το είπε ενα άτομα μέσα απο το ΓΕΣ μέχρι τώρα δεν έπεσε έξω...
Αν ειναι να αργησουν τοσο πολυ θ αενημερωσουν πρωτα
Καποιοι μπορει να περιμενουν αποτελεσματα κ απο αλλου κ να τους βολευει το πασχα γιατι ετσι ισως καταφερουν να μεινουν στα σπιτια τους, μονο να βγει καποιος να το αναφερει επισημα
δεν παει αλλο
δεν παει αλλο
Αλεξανδρε θες να μου πεις λιγο αυτο με τις περιπολους στην γερμανια;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Άρχησαν και οι μ... ς είπα και εγώ πολή αργήσανε. Λάκη μαζί με τον Νιμπίρου μου το είπε ο Απόλλωνας αυτός έχει τα χαρτιά στο γραφείο του.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης