Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Παιδια διαβασα το ενθετο στα νεα δεν λεει για επαναξιολογηση οπως εγραψε ο αλεξανδρος. Απλα με την αφαιρεση μοριων συνεντευξης θα αλλαξει η σειρα καταταξης. Ετσι λεει.
χρηστος έγραψε:Παιδια εγω πιστευω και το ανεφερα και σε προηγουμες σελιδες οτι καθυστερουν γιατι υπαρχει ακομΑ ζητημα με το προυπολογισμο. Δεν εχουν μοιρασει ακομα τα χρηματα στα εκαστοτε υπουργεια. Γιατι βγαινει ο λοβερδος και φωναζει δεν υπαρχει φραγκο στον οαεδ; Μολις εισπραξουν τα κονδυλια το καθε υπουργειο θα προβει σε αυτα που εχει προγραμματισει να κανει. Η επαναξιολογηση ειναι μπαρουφες. Οποτε οταν θα μοιραστουν τα χρηματα τοτε θα βγουν και αποτελεσματα. Όποτε και αν ειναι αυτα.
και εγω το ελεγα αυτο φιλε χρηστο σε πολυ πολυ παλαιοτερα μυνηματα, αν δε κανω λαθος απο το νοεβριο το εχω αναφερει εδω μεσα. Ομως εμας δε μας νοιαζει αν εχουν η οχι χρηματα. Μας ενδιαφερει αν δικαιουμαστε κατι και οχι με προχειροτητες του τυπου αυτου. Και που ξερουμε αν δε το ειπε ο λοβερδος για να τρομοκρατησει τον κοσμο και να δημιουργησει εντυπωσεις;
Αν στειλουμε ολοι θα ασχοληθουν με το θεμα
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=4555912&enthDate=18012010
το αρθρο απο τα νεα
το αρθρο απο τα νεα
Εγω ηδη εχω στειλει!11
Ρε παιδια αφηστε τι λενε οι εφημεριδεσ. Ελατε να στειλουμε μνμ ολοι στην τσαπανιδου και να τις στειλουμε να μας πει μια ημερομηνια γιατι τα νευρα μας και υπομονη μας δεν αντεχουν αλλο
τωρα εστειλα και εγωmelinaki έγραψε:Εγω ηδη εχω στειλει!11
Το θεμα κολαει Γιατι δν εχει οριστει γενικος γραματεας στο υπουργειο αμυνας
Αν δεν το εχει μεσα στο προγραμμα η τσαπανιδου να μιλισει για επ. Οπ μη σας πω που θα μας γραψει... Ειναι υγρο και σκοτεινο 

Μα πολλοι απο εδω μεσα εχουν πει οτι ειναι ειδη περασμενοι και το ξερουν απο τα βυσματα τους. τωρα θα γινει η αφαιρεση μοριων της συνεντευξης; τοσο κααιρο δεν εγιναν; στην τσαπανιδου ειχε πει οτι αργουν για λογους γραφειοκρατικουσ... για να δημοσιευτει στην εφημεριδα της κυβερνησεως... τωρα ποιος λεει αληθεια; γιατι και οι εφημεριδες δεν πευτουν παντα μεσα σε αυτα που λενε. εγω ξερω οχι απο βυσμα αλλα απο γνωστο οτι οι πινακες ειναι ετοιμοι εδω και αρκετο καιρο... και οτι εχουν αφαιρεθει τα μορια.
Πεστε τη διευθυνςη
Ο λοβερδος ειναι Ο βουλευτης με τις περισσοτερες ψηφους. Δεν θελει να ρισκαρει πολιτικο κοστος και απειλει με παραιτηση. Θεωρω Οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν τα βγαζουν και θα επρεπε να τα βγαλουν. Παντως μη σκατε γιατι μεσα στο προυπολογισμο αναφερεται ο διαγωνισμος εποπ γιατι αν δεν, θα το ειχαν μαθει οι της αντιπολιτευσης, οπως και εγινε με κατι θεσεις πυροσβεστων που τους τα χωσε ο ροντουλης στη βουλη. Οποτε μη σκατε θα βγουν. Ο λογος ειναι καθαρα τα χρηματα του προυπολογισμου. Ειδατε οπως ειπε και κοπελια δεν υπαρχει αρθρο για επαναξιολογηση
Να σου πω κατι αυτοι που λενε οτι εχουν βυσματα οι περισσοτεροι δν εχουν τπτ και απλα θελουν να εντυπωσιασουν τα εζησα και στις προηγουμενες προκυρηξεις
χρηστος έγραψε:Ο λοβερδος ειναι Ο βουλευτης με τις περισσοτερες ψηφους. Δεν θελει να ρισκαρει πολιτικο κοστος και απειλει με παραιτηση. Θεωρω Οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν τα βγαζουν και θα επρεπε να τα βγαλουν. Παντως μη σκατε γιατι μεσα στο προυπολογισμο αναφερεται ο διαγωνισμος εποπ γιατι αν δεν, θα το ειχαν μαθει οι της αντιπολιτευσης, οπως και εγινε με κατι θεσεις πυροσβεστων που τους τα χωσε ο ροντουλης στη βουλη. Οποτε μη σκατε θα βγουν. Ο λογος ειναι καθαρα τα χρηματα του προυπολογισμου. Ειδατε οπως ειπε και κοπελια δεν υπαρχει αρθρο για επαναξιολογηση
σιγα μη παραιτηθει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες