Καλημερα κ καλη εβδομαδα. Ευχομαι να βγουνε τα αποτελεσματα γιατι εκτος απο εμενα που περιμενω, περιμενουνε φιλοι κ γνωστοι μου να τους πω τα αποτελεσματα. Εχουνε κουραστει κ αυτοι να τους λεω απο εβδομαδα σε εβδομαδα. Πολυ γελιο κ κλαμα μαζι! Χαχα καλη επιτυχια να εχουμε ολοι!
Ουτε κανενα τρελο βισμα εχω ουτε κανεναν γνωστο στρατηγο. Μια καλη φιλικη σχεση εχω με τον διοικητη του 2ου ετεθ ο οποιος χωρις πολλα λογια μου ειπε : Κατσε στη δουλεια σου γιατι αποτελεσματα προς το παρον δεν εχει και δεν ξερει ακομα κανεις αν θα βγουν η αν θα Ακυρωθει η προκυρηξη. Δυστηχως κανενας δεν γνωριζει τι προκυτε να γινει και απλα μας εχουν στην αναμονη. Τι να πω, ας ελπισουμε να βγουν.
Εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ Στο ενθετο για τις προσληψεις σελ 96
οποιος θελει να δει... Την σεμερινη εφημεριδα ε...
Καποιος ρωταει αν υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η προκυρηξη των εποπ ξηρας... Και απανταει...
δεν υπαρχει σε καμια περιπτωση πιθανοτητα να ακυρωθει, απλα στο νεο νομοσχεδιο υπηρχε τροπολογια που ανεφεραι την επαναξιολογηση των υποψηφιων εκτος απ την αφαιρεση της διαδικασιας της συνεντευξης και γι αυτο καθτυστερει... Και τα αποτελεσματα θα τα ανακοινωση εντος του μηνα το υπουργειο... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ *****;
Παιδια εγω πιστευω οτι και να εχουν τα στρατολογικα γραφεια τα αποτελεσματα θα τα ανακοινωσουν αφουν βγουν στο ιντερνετ... Για να το μαθουν πρωτα οι περισσοτεροι απ το ιντερνετ και να περνουν λιγοι μετα στα στρατολογικα γραφεια... Ετσι λεω...