Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Με τους τσακωμους δεν βγαινη τιποτα αδερφια...
μπρο εχεις αδκο γτ εμενα με μπλοκαρε χθες ο αλλος 1ον και 2ον μιλισαμε λιγο με την αλλη για την κοπελα μου και για το πως τα περασα και εγινε πανικος... Αλλα αστω αυτο οκ... Εδω με μπλοκαρε και εσυ λες οτι μπορει να μιλα οποιος θελει και δεν μπορει να αποφασισει κανεις γι'αυτο... Οριστε ειμαι ζωντανο παραδειγμαilly έγραψε:Αγαπητε Γιωργο, το ποιος θα γραφει εδω μεσα δεν θα το αποφασισεις εσυ, ουτε εγω ουτε κανεις... Εχουμε δημοκρατια κ μπορει να γραφει ο καθενας ο, τι θελει. Το προβλημα δεν το εχουν αυτοι που τα γραφουν αλλα ολοι οσοι το δενουν σκοινι κορδονι κ τα παιρνουν τοις μετρητοις... Ο καθενας μπορει να γραφει ο, τι θελει... Η τρομοκρατια με οπλο την κακοβουλη γλωσσα δεν θα περασει...
V@SILIS έγραψε:μπρο εχεις αδκο γτ εμενα με μπλοκαρε χθες ο αλλος 1ον και 2ον μιλισαμε λιγο με την αλλη για την κοπελα μου και για το πως τα περασα και εγινε πανικος... Αλλα αστω αυτο οκ... Εδω με μπλοκαρε και εσυ λες οτι μπορει να μιλα οποιος θελει και δεν μπορει να αποφασισει κανεις γι'αυτο... Οριστε ειμαι ζωντανο παραδειγμαilly έγραψε:Αγαπητε Γιωργο, το ποιος θα γραφει εδω μεσα δεν θα το αποφασισεις εσυ, ουτε εγω ουτε κανεις... Εχουμε δημοκρατια κ μπορει να γραφει ο καθενας ο, τι θελει. Το προβλημα δεν το εχουν αυτοι που τα γραφουν αλλα ολοι οσοι το δενουν σκοινι κορδονι κ τα παιρνουν τοις μετρητοις... Ο καθενας μπορει να γραφει ο, τι θελει... Η τρομοκρατια με οπλο την κακοβουλη γλωσσα δεν θα περασει...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το θυμαμαι σας παρακολουθουσα εχθες! Τι ηταν κι αυτο παλι;
Υπαρχει περιπτωση να βγουν αυριο;
μα οσο εβλεπα να σβηνει τα επαιρνα ολο κ πιο πολυ...... έγραψε:V@SILIS έγραψε:μπρο εχεις αδκο γτ εμενα με μπλοκαρε χθες ο αλλος 1ον και 2ον μιλισαμε λιγο με την αλλη για την κοπελα μου και για το πως τα περασα και εγινε πανικος... Αλλα αστω αυτο οκ... Εδω με μπλοκαρε και εσυ λες οτι μπορει να μιλα οποιος θελει και δεν μπορει να αποφασισει κανεις γι'αυτο... Οριστε ειμαι ζωντανο παραδειγμαilly έγραψε:Αγαπητε Γιωργο, το ποιος θα γραφει εδω μεσα δεν θα το αποφασισεις εσυ, ουτε εγω ουτε κανεις... Εχουμε δημοκρατια κ μπορει να γραφει ο καθενας ο, τι θελει. Το προβλημα δεν το εχουν αυτοι που τα γραφουν αλλα ολοι οσοι το δενουν σκοινι κορδονι κ τα παιρνουν τοις μετρητοις... Ο καθενας μπορει να γραφει ο, τι θελει... Η τρομοκρατια με οπλο την κακοβουλη γλωσσα δεν θα περασει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
ειμαι σιςV@SILIS έγραψε:μπρο εχεις αδκο γτ εμενα με μπλοκαρε χθες ο αλλος 1ον και 2ον μιλισαμε λιγο με την αλλη για την κοπελα μου και για το πως τα περασα και εγινε πανικος... Αλλα αστω αυτο οκ... Εδω με μπλοκαρε και εσυ λες οτι μπορει να μιλα οποιος θελει και δεν μπορει να αποφασισει κανεις γι'αυτο... Οριστε ειμαι ζωντανο παραδειγμαilly έγραψε:Αγαπητε Γιωργο, το ποιος θα γραφει εδω μεσα δεν θα το αποφασισεις εσυ, ουτε εγω ουτε κανεις... Εχουμε δημοκρατια κ μπορει να γραφει ο καθενας ο, τι θελει. Το προβλημα δεν το εχουν αυτοι που τα γραφουν αλλα ολοι οσοι το δενουν σκοινι κορδονι κ τα παιρνουν τοις μετρητοις... Ο καθενας μπορει να γραφει ο, τι θελει... Η τρομοκρατια με οπλο την κακοβουλη γλωσσα δεν θα περασει...

Dum spiro spero
φιλε με την πολιτικη δεν βγαζεις ακρη οποτε αστω οταν ειναι θα δουμε...V@SILIS έγραψε:μα οσο εβλεπα να σβηνει τα επαιρνα ολο κ πιο πολυ...... έγραψε:V@SILIS έγραψε:μπρο εχεις αδκο γτ εμενα με μπλοκαρε χθες ο αλλος 1ον και 2ον μιλισαμε λιγο με την αλλη για την κοπελα μου και για το πως τα περασα και εγινε πανικος... Αλλα αστω αυτο οκ... Εδω με μπλοκαρε και εσυ λες οτι μπορει να μιλα οποιος θελει και δεν μπορει να αποφασισει κανεις γι'αυτο... Οριστε ειμαι ζωντανο παραδειγμαilly έγραψε:Αγαπητε Γιωργο, το ποιος θα γραφει εδω μεσα δεν θα το αποφασισεις εσυ, ουτε εγω ουτε κανεις... Εχουμε δημοκρατια κ μπορει να γραφει ο καθενας ο, τι θελει. Το προβλημα δεν το εχουν αυτοι που τα γραφουν αλλα ολοι οσοι το δενουν σκοινι κορδονι κ τα παιρνουν τοις μετρητοις... Ο καθενας μπορει να γραφει ο, τι θελει... Η τρομοκρατια με οπλο την κακοβουλη γλωσσα δεν θα περασει...
μπρο οχι μου την εδωσε που εσβηνε, ... Μονο... Και 2ον που σιγα τωρα που θα μιλισουμε για κατι αλλο τι θα συμβει λες και θα χασουμε η θα κερδισουμε... Παντως αν το ξανακανει τον εχω κανει εγω delete. Μπαινω γτ γουσταρω εδω μεσα και οχι για τους κανονες του οποιδηποτε... Και μπαινω εδω και πολλους μηνες αρχικα χωρις ακαουντ...illy έγραψε:ειμαι σιςV@SILIS έγραψε:μπρο εχεις αδκο γτ εμενα με μπλοκαρε χθες ο αλλος 1ον και 2ον μιλισαμε λιγο με την αλλη για την κοπελα μου και για το πως τα περασα και εγινε πανικος... Αλλα αστω αυτο οκ... Εδω με μπλοκαρε και εσυ λες οτι μπορει να μιλα οποιος θελει και δεν μπορει να αποφασισει κανεις γι'αυτο... Οριστε ειμαι ζωντανο παραδειγμαilly έγραψε:Αγαπητε Γιωργο, το ποιος θα γραφει εδω μεσα δεν θα το αποφασισεις εσυ, ουτε εγω ουτε κανεις... Εχουμε δημοκρατια κ μπορει να γραφει ο καθενας ο, τι θελει. Το προβλημα δεν το εχουν αυτοι που τα γραφουν αλλα ολοι οσοι το δενουν σκοινι κορδονι κ τα παιρνουν τοις μετρητοις... Ο καθενας μπορει να γραφει ο, τι θελει... Η τρομοκρατια με οπλο την κακοβουλη γλωσσα δεν θα περασει...Ειπα για εμας τα απλα μελη αγαπητε Βασιλη... Δεν θα αποφασισω ουτε, ουτε εσυ για το ποιος θα ποσταρει εδω... Ναι μεν δημοκρατια εχουμε αλλα οχι κ να θιγουμε υποληψεις κ προσωπικοτητες... Χθες λιγακι ξεφυγες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Sister Ειμαι σου λεω, οχι μπρο
Ξεφυγες λιγακι, ειπες κατι που τον εθιξες... Κ οσο να'ναι δεν λεγονται αυτα ουτε για πλακα... Αυτα απο μενα, ευχομαι καλυτερα ποστς απο δω κ περα κ οχι αλλο καρβουνο διοτι ειναι πραγματικα πολυ καμμενο θεμα

Dum spiro spero
καλησπερα γραφω πρωτη φορα ξερει κανεις τι γινεται με τα αποτελεσματα;
Καλησπερα παιδια! εγω παλι πιστευω πως κανενας δεν ξερει τιποτα... προσωπικη μου αποψη. τα αποτελεσματα θα τα εχουμε απο αυριο μεχρι τελη του μηνα. αν οχι τωρα σε 3 μηνες. πηγη, απο τον θειο του κολυτουμου. συνταγματαρχης στο γες. ξαναλεω βυζματα δεν υπαρχουν. ευχομαι ολοι οσοι ημαστε εδω μεσα και μηλαμε τοσους μηνες να ημαστε συναδελφοι στο τελος και να λεγομασρε πλεον στρατιωτικη. μας ευχομαι καλα αποτελεσματα! οποιος εχει και facebook giorgos apostolou. εχω ξαναγραπσει πολλες φορες εδω μεσα και υποστηριζω τα λεγομεναμου εδω και 3 μηνες πριν τις εκλογες ακομα...
αντε να δουμε εχω κουραστει να περιμενω
Φιλε μλκ που γιναν εκλογες θα χαν βγει ηδη και θα ξεραμε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Οντος αν δεν γινοτανε εκλογες θα ησασταν ιδι μεσα για εκπεδευση... Αλλα οκ δεν πιραζι απο μερα σε μερα θα ξερετε
Χαχαχαχαχα! Ξημερωσε δευτερα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης