Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Λοιπον παιδια λειπαμε πολυ αν απογοητευσω μερικους αλλα αποτελεσματα μην περιμενετε αυτο τον μηνα. Ειναι σιγουρο οτι θα βγουν προς τελος φεβρουαριου με αρχες μαρτιου. Δεν εχω κανενα λογο να παιξω με την αγωνια σας διοτι κ εγω την ιδια αγωνια εχω κ επειδη το τραβικσα πολυ το θεμα για να μαθω επιτελους κατι που να στεκει τελικα σημερα εβγαλα μια ακρη που λεει οτι σημερα αρχισαν να ελεγχονται τα χαρτια της προκυρηκσης για ναυτικο κ αεροπορια κ η οποια προκυρηκση θα καταργηθει μετα απο καποια διαδικασια που αρχισε σημερα κ επειτα θα παρθει αποφαση για διεξαγωγη καινουργιας προκυρηκσης. Εμας τα χαρτια μας θα ανοιχτουν αφου ολοκληρωθουν αυτες οι διαδικασιες. Δεν καταργειτε τιποτε απολυτως απλα θα αργησει μπορει να βγει μεχρι τελος φεβρουαριου ειπαρχει ομως κ ενδεχομενο να παει κ μεχρι το καλοκαιρι. Μεχρι τοτε θπομονη κ ψαχτε κ για καμια δουλιτσα γιατι θα πεινασουμε πολυυυυυυυυυυυυ! Καλη επιτυχια σε ολους
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Και εγώ το ίδιο πιστέυω ^^ αυτά απο μένα τα λέμε πάλι απο Δευτέρα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Εγώ πιο πάνω αναφερόμουν. Γεωργία λές κάτι σαν να είσε ο υπουργός ούτε ανάλογο link ούτε τίποτα. Και εγώ λέω θα βγούν το 2012 μαζί με τον Νιμπίρου.Think positive και καλό σας βράδι.
Μαλιστα απο τελος ιανουαριου παμε τελος φεβρουαριου. αντε καλο πασχα.
Αρχισανε παλι οι μαλ@@@@@@@!
ελεος...
ελεος...
Πεταει ο καθενας τη δικια του προβλεψη και παρασειρει ολους τους υπολοιπους. αμα ειναι ετσι και εγω εχω πληροφοριες. μου ειπαν απο το γραφειο του βενιζελου οτι θα βγουν στις 32 ιανουαριου 2055. υπομονη παιδια
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Απορω πως επηρεαζεστε ο ενας απο τον αλλον σε οτι αφορα τις ημερομηνιες... Απο την στιγμη που ειναι ενα φορουμ θα τιθονται επι ταπητος διαφορες αποψεις κ γνωμεις σε ο, τι αφορα την ημερομηνια κ ολοι το δενετε σκοινι κορδονι... Ακουστε ο, τι λενε αλλα μην κρατατε τιποτα ως δεδομενο κ σιγουρο!
Dum spiro spero
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
ρε φιλε το 2055 εχω προγραμματισει ταξιδι στην αγγλια δεν γινεται πιο νωρις;ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Πεταει ο καθενας τη δικια του προβλεψη και παρασειρει ολους τους υπολοιπους. Αμα ειναι ετσι και εγω εχω πληροφοριες. Μου ειπαν απο το γραφειο του βενιζελου οτι θα βγουν στις 32 ιανουαριου 2055. Υπομονη παιδια

Παιδια... εγω φευγω για αγιον οροσ... μονο ο θεος μπορει να επεμβει! αμα βγουν πειτε μου!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Χαχαχαχα, κ πως θα σε ειδοποιησουμε; Χτυπωντας τις καμπανες χαρμοσυνα; Αχαχαχαχα

Dum spiro spero
Τα αποτελεσματα θα βγουν μεχρι τις 22 του μιν λεμε τα ιδια πραγματα και σας εχω πει μιν ακουτε βισματα τις παλιας κυβερνισις δεν εχουν προσβασι πουθενα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες