Μια Ιστορία για την πατρίδα...

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

Green Berets έγραψε:

... Και φυσικα υπαρχουν μουσουλμανοι με τουρκικη συνειδηση οπως και
μουσουλμανοι με ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ συνειδηση που αν τους πεις "τουρκους"
υπεγραψες δωρεαν διακοπες σε κλινικη της αρεσκειας σου στην καλυτερη περιπτωση.
Θεωρω πολυ κομπλεξικους ολους τους "ισλαμοφαγους" ας κοιταξουν να
κανουν κατι για την πατριδα τους και να αφησουν ησυχους οσους εχουν
διαφορετικες θρησκευτικες αντιληψεις...

Εικόνα Συγνώμη αλλα θα διαφωνήσω κάθετα με αυτό που ανέφερες. κατα την γνώμη μου σε καμμία περίπτωση δεν θεωρήται Έλληνας απο την στιγμή που είναι μουσουλμάνος. Δεν λέω πως η κατ'εξοχήν Ελληνική θρησκεία είναι ο χριστιανισμός και ούτε καταργώ την ανεξιθρησκεία. Αλλα όσων αφορά το θέμα Ισλαμ είμαι κάθετος οσαν κίονας. Εγω δεν επιτρέπω, στους προγόνους αυτών των μουσουλμάνων που δεν σεβάστηκαν τους Έλληνες του πόντου και την θρησκεία τους και ακομη και σήμερα οι Τούρκοι κοιτάζουν τους Έλληνες παραμένοντες με μισό μάτι και μουρμουρίζουνε στα πηγαδάκια, και εμείς εδώ η δικιά μας κυβέρνηση να τους πέρνει πίπες, τους βρομιάρηδες. Όπως και αν έχουν αλλάξει τα βρομιάρικα ονόματά τους, όπως και να αυτοαποκαλλούνται, όσα δήθεν στοργικά πικραμένα και ταχα μου Ελληνικά χαμόγελα να δείξουν στις κάμερες, δεν πάβουν να είναι αυτή η σιχαμένη σκατιάρικη βρωμόρατσα γλιτσιάρηδων όντων που έχουν ώς λόγο ύπαρξης αυτόν τον γαμιόλη τον Αλλάχ.
Ολα όσα και να ακούσετε είναι σκέτες προπαγάνδες, πάνω στις οποίες παιδιά των επόμενων γεννεων θα ξεχάσουν τα γεγονότα που μας χωρίζουν με αυτούς τους γλιτσιάρηδες, δίνοντας τη θέση τους σε χρηματικές και επαγγελματικές αποκαταστάσεις. Εγώ αυτά είχα να πώ Εικόνα
Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Green Berets »

Ειδα τι εγραψες. Επειδη θελει καθαρο μυαλο που δεν το εχω τωρα
(πολυ κουραση...Εικόνα)θα σου απαντησω εν καιρω. Παντως διαφωνω καθετα
μαζι σου, τα επιχειρηματα μου ανεπτυγμενα οσο γινεται εν καιρω(ισως και αργοτερα μεσα στην ημερα, θα δουμε).
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

H4nnibal έγραψε:... Όπως και αν έχουν αλλάξει τα βρομιάρικα ονόματά τους, όπως και να αυτοαποκαλλούνται, όσα δήθεν στοργικά πικραμένα και ταχα μου Ελληνικά χαμόγελα να δείξουν στις κάμερες, δεν πάβουν να είναι αυτή η σιχαμένη σκατιάρικη βρωμόρατσα γλιτσιάρηδων όντων που έχουν ώς λόγο ύπαρξης αυτόν τον γαμιόλη τον Αλλάχ...

Λίγο ρατσιστικές οι απόψεις σου ή μου φαίνεται;

H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

Με τους Τούρκους ναι, δε σηκώνω κουβέντα. Θα πάψω να είμαι εχθρικός απέναντι τους όταν παιθάνουν όλοι τους και πληρώσουν για τις πληγές που άφησαν στη χώρα μας και στους λαούς μας.
Δε με ενδιαφέρει διόλου αν οι τούρκοι εξευρωπαίστικαν ή φοράνε τζίν ή πάνε στο πανεπηστήμιο ή μαθαίνουν αγγλικά ειτε ακόμα ακόμα δεν πιστεύουν στο ισλαμ. Είναι φάρα πούστικια και πονηρή και τα κακά που έκανε στο λαό μας τώρα στα σχολεία τους τα περνανε στο ντούκου και προπαγανδίζουν τα παιδάκια να είναι φίλοι με τους Έλληνες. Να πεθάνουνε όλοι τους και να μας δώσουν πίσω τις πατρίδες μας, οι σκατοπούστηδες οι *****. Εικόνα
Green Berets

Aπαντω χωρις πολλες λεπτομερειες, στα βασικα πραγματα μονο:
"Δια τον φονον πιστου ανηκοντος εις εχθρικο εθνος θα αποδοθει η
ελευθερια ενος πιστου αργυρωνητου. Ιδου ο ορισθεις εξιλασμος παρα
του Θεου, του πολυδαους και του σοφου."

Σουρα Αι Γυναικες, εδαφιον 94, Ιερο Κορανιο

Εχει και καποιες αλλες λεπτομερειες αλλα παρεθεσα τα βασικα απο το
Κορανιο, οπου δειχνει πως δεν υπαρχει προβλημα στην υπερασπιση του
εθνους σου απεναντι σε ενα εχθρικο, ακομα και ομοθρησκο με εξιλεωση
για την εποχη εκεινη την ελευθερια ενος δουλου η ελεημοσυνη σε φτωχους
(αναφερεται στο ιδιο εδαφιο). Αρα επιχειρηματα περι απιστων που δεν θα
υπερασπιστουν το εθνος τους λογω θρησκειας καταρριπτονται απο το ιδιο
το Κορανιο.

Επισης να σου θυμισω τον πολεμο Αραβων-Τουρκων στον Α'Π. Π. και
την εχθροτητα μεταξυ τους. Οι Αραβες συχνα ειχαν περισσοτερους νεκρους απο τραυματιες για να μην τους αφηνουν στα χερια των Τουρκων...
Τοτε δεν πολεμουσαν ομοθρησκοι και με πολυ μεγαλο μισος παλι;
Εξαλλου μην ξεχνας οτι το Ισλαμ εχει και αυτο τις "αιρεσεις" του αλλα και
διαφορετικες νομικες σχολες, απο χωρα σε χωρα...

Και η Τουρκια απο 1924 και μετα εγινε τουλαχιστον στα μεγαλα αστικα
κεντρα ενα ΚΟΣΜΙΚΟ κρατος, υπο την κυριαρχια του Κεμαλ και των απογονων του και συνεχιστων του εργου του. Η Τουρκια δεν ειναι ενα
ισλαμικο κρατος πλεον εδω και πολλααααααα χρονια συνεπως δεν ευθυνεται η θρησκεια αρκετων Τουρκων για την σταση τους απεναντι στον λαο μας.

Το ξαναλεω μεχρι να μαλλιασει η γλωσσα μου, θρησκειες οπως το Ισλαμ
και ο Χριστιανισμος στην ανοθευτη μορφη τους ειναι ΔΙΕΘΝΕΙΣ, δεν συνεπαγεται δηλαδη μια εθνικοτητα ενα θρησκευμα οπως παλια που αλλη
θρησκεια ειχαν οι Κελτες, αλλη οι Σκανδιναυικοι λαοι, αλλη εμεις κτλ.

Εαν οι Τουρκοι δηλαδη ηταν χριστιανοι και εμεις μουσουλμανοι θα
εφταιγε ο χριστιανισμος για τα δεινα του λαου μας η εχεις την εντυπωση οτι δεν θα εκαναν οσα κανανε; Σιγουρα ο θρησκευτικος φανατισμος υπεθαλψε τις κατακτησεις της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας αλλα θα σου πω το εξης απο τις γνωσεις που εχω προσπαθωντας να μην σε ζαλισω με περιττες λεπτομερειες:

Το Κορανιο, δεν γραφτηκε απο την μια μερα στην αλλη προφανως. Γραφτηκε σε διαφορετικες περιοδους, και πολλα απο τα κειμενα με θρησκευτικο φανατισμο γραφτηκαν για να αντιμετωπισει τον πολυθεισμο των Αραβων και να στερεωθει η πρωτη Ισλαμικη κοινοτητα σε εχθρικα διακειμενο περιβαλλον. Τα περισσοτερα απο τα κειμενα με φανατισμο περι απιστων φαινεται να ανηκουν ακριβως σε αυτες τις πρωτες περιοδους και μεσα στο Κορανιο υπαρχουν πολλες αναφορες περι σεβασμου στους Χριστιανους και Εβραιους λογω των μονοθειστικων τους θρησκειων σε αντιθεση με τους πολυθειστες(ασχετα αν θεωρουν βλασφημια την Αγια Τριαδα των χριστιανων).

Λοιπον, για να μην χανομαστε να καταληξω οτι αλλο το μισος σου
προς τους Τουρκους(κατανοητο)και αλλο ως προς την θρησκεια που
ΕΤΥΧΕ να υιοθετησουν. Το Ισλαμ δεν φταιει σε τιποτα εαν καποιοι εν
ονοματι του διεπραξαν εγκληματα, οπως ουτε και ο Χριστιανισμος για
να μην ξεχναμε και τα εγκληματα που εγιναν για να πρωτοστερεωθει ο
Χριστιανισμος...

Και μην ξεχνας οτι οι εθνικες/ταξικες εχθροτητες συχνα λειτουργουν
διαμεσου των θρησκειων(βλεπε Προτεσταντισμος και Λουθηρος).

Αυτα που σου εγραψα, τα εγραψα πολυ περιληπτικα, εαν θες λεπτομερειες
πανω σε κατι πολυ συγκεκριμενο να σου αναλυσω πιο πολυ.
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

Σ'αυτά που λές έχεις δίκιο, και ο χριστιανισμός περιέχει στο Ευαγγέλιο εδάφια που πιστεύω αναφέρονται με ακόμα πιο σκληρό τρόπο στις αιρέσεις απο το κοράνι. Και οι 2 θρησκείες "φανάτισαν" πολύ κόσμο για να εγκαθιδρυθούν και να σταθεροποιηθούν σε μια κοινωνία ειδωλολατρικών αιρέσεων και μυθολογίας.
Το οτι "εκσυγχρονίζονται" όμως οι νέες τουρκικές γενιές, πιστεύω πως είναι μία καθαρή προπαγάνδα των ΜΜΕ για αυτόν ακριβώς τον λόγο: Να πείσει την δική μας γενιά και τις μελλοντικές πως οι τούρκοι έχουν αλλάξει πρόσωπο και να ξεχάσουμε τα παλιά.
Εγώ απο την δική μου πλευρά, θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου σε αυτήν τη σύντομη ζωή που θα ζήσω για να κάνω την φάρα τους να πληρώσει για ότι έκαναν στο γένος μου (Έλληνες του πόντου) και να θυμίσω και κατι τελευταίο χωρίς να θέλω να γίνομαι οπισθοδρομικός: "Ένα έθνος δεν υφίσταται αν δεν ξέρει ο λαός του την ιστορία του, συνοπτικά, ένα Έθνος δεν υπάρχει χωρίς ιστορία", γιαυτό Έλληνες, ποτέ μα ποτέ, ότι και να συμβεί ότι και να σας λένε, μην ξεχνάτε απο που προερχόμαστε πως φτάσαμε εδώ και με βάση τα παραπάνω πως θα χτίσετε την κουλτούρα στις μελλοντικές γενιές.

Υ. Γ. προχτές μου είπε ο παππούς μου την συνέχεια της ιστορίας για το έθνος:
"Ήτανε λέει ο θεός, και κοιτούσε απο'κει ψηλά την Ελλάδα που την είχε χαρίσει στους Έλληνες και μελαγχολούσε που την χάρισε. Οπότε τον πλησίασαν οι Άγγελοι και τον ρώτησαν
-Τι έχεις κύριε; Γιατί είσε έτσι;
-Εεε, να μωρέ. Κοιτάζω εκεί τους Έλληνες που χαίρονται και τρώνε και πίνουνε που τους χάρισα την γή αυτή που ήτανε για μένα, και θυμήθηκα πως ξέχασα να τους πώ κάτι όρους που πήγαιναν μαζί με την συμφωνία, και στεχωρέθηκα.
-Και ποιοί είναι αυτοί οι όροι κύριε;
-Οτι θα έχουν κακούς γείτονες... "
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DM90 »

H4nnibal έγραψε:
"Ήτανε λέει ο θεός, και κοιτούσε απο'κει ψηλά την Ελλάδα που την είχε χαρίσει στους Έλληνες και μελαγχολούσε που την χάρισε. Οπότε τον πλησίασαν οι Άγγελοι και τον ρώτησαν
-Εεε, να μωρέ. Κοιτάζω εκεί τους Έλληνες που χαίρονται και τρώνε και πίνουνε που τους χάρισα την γή αυτή που ήτανε για μένα, και θυμήθηκα πως ξέχασα να τους πώ κάτι όρους που πήγαιναν μαζί με την συμφωνία, και στεχωρέθηκα.

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Εικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Epilektos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Epilektos »

H4nnibal έγραψε:
Φοβερός φίλε!!! ΕικόναΕικόναΕικόνα

Green Berets

Η ιστορια αυτη ειναι οντως πολυ ωραιαΕικόνα...
ε, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολαΕικόνα!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Ωραία η ιστορία αλλά με όλον τον σεβασμό μου αρέσει περισσότερο μια άλλη, πάνω κάτω του ίδιου στυλ. Δεν την θυμάμαι με πάσα λεπτομέρεια αλλά το νόημά της θα φανεί.

Έφτιαξε λοιπόν ο Θεός τους διάφορους λαούς και τους εναπόθεσε στην γη. Όταν τους είδε μετά, κατάλαβε ότι ο Έλληνας ήτανε υπερβολικά ικανός σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο. Οπότε σκεπτόμενος τι να κάνει για να τον φέρει στα ίσα με τους άλλους, έκανε τον Τούρκο.
Και πάλι όμως είδε ότι αυτό δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. ο Έλληνας συνέχισε να είναι πολύ πιο πάνω από όλους τους άλλους. Σκέφτηκε και ξανασκέφτηκε ο Θεός... Οπότε στο τέλος κατέληξε στην λύση του προβλήματος.
Έφτιαξε ακόμα έναν Έλληνα.

Σας το αφιερώνω. Και σας υπενθυμίζω ότι ειπώθηκε από έναν τεράστιο Έλληνα με πραγματικό "Ε" κεφαλαίο τον οποίο η καλή μας εκκλησία, η οποία κρίνει ακόμα και εθνικές συνειδήσεις μέχρι σήμερα, τον αφόρισε.

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Πολυ ωραια ιστορια!Green berets θα συμφωνησω μαζι σου! Δε γινεται να τα εχουμε ολα!
Shebok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Shebok »

Τέλεια η ιστορία σου... Μου άρεσε πολύ... Μπράβο στον παππού σου... Λεβέντης... Έτσι ανθρώποι να υπάρχουν... Να εκτιμούν την αξία της πατρίδας τους...
Shebok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Shebok »

Ένα πράγμα θα σας πώ... Θα έδινα την ζωή μου για να ζήσω 1 μέρα σε ελεύθερη Κύπρο και μετά ας πέθαινα... Να δώ τους Τούρκους να πεθαίνουν και να τους πάρουμε αυτά που μας πήραν πρίν 34 χρόνια... Τα σπίτια μας, την γή μας την αγάπη μας ένα μέρος της ζωής των Κυπρίων... Να τιμήσω αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας... Μακάρι να πέθαιναν όλοι οι βρωμόΤουρκοι... Να χαθούν απο τον χάρτη...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Mπορούμε να κάνουμε και άλλα πράγματα αυτή την στιγμή νομίζω, έτσι ώστε να λάμψει και η κύπρος και η ελλάδα, στα οποία δεν θα περιέχονται ανθρωποθυσίες και ηρωισμούς. (με την καλή έννοια των όρων το λέω)
Shebok
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Shebok »

Λίγος φανατίσμος δεν κάνει καθόλου κακό... Άλλωστε γιαυτό τον λόγο μας πήραν και την μισή Κύπρο... Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης