Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Και εγώ έτσι έμαθα ανθσγε ωραίος. Καλή επιτύχεια σε όλους
Ποσα τετοια εχουμε ακουσει... Καθε εβδομαδα βγαινουν εδω και 2 μηνες,by the way το name σου trampakoulas, μου θυμιζει Ανωριμους (ενα συγκροτημα)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Αγαπητε τραμπακουλα απο τι στιγμι που θεωρις οτι παραπλιροφορουμε τον κοσμο να μιν μπαινης εδω μεσα... Εδω λεμε τις αποψεις μας και οτι ξερει ο καθενας. Δεν εχω λογο να πω ψεμματα σε κανεναν και για τιποτα. Εγω ρωτισα μου ειπανε και το εγραψα εδω. Και ειπα οποιος θελει με πιστευει
Λογικα αυτο το μηνα δεν Θα εχουμε αποτελεσματα; Η εστω μια ανακοινωση κατι τελοσπαντον!
Ανθσγος έγραψε:Αγαπητε τραμπακουλα απο τι στιγμι που θεωρις οτι παραπλιροφορουμε τον κοσμο να μιν μπαινης εδω μεσα... Εδω λεμε τις αποψεις μας και οτι ξερει ο καθενας. Δεν εχω λογο να πω ψεμματα σε κανεναν και για τιποτα. Εγω ρωτισα μου ειπανε και το εγραψα εδω. Και ειπα οποιος θελει με πιστευει
και γω συμφωνω με τον τραμαπκουλα, νομιζω οτι ξαναπες κατι τετοιο. Φυσικα δεν εχει σημασια τι λεει ο καθενας μας εδ μεσα. Εξαλου πεταμε ενα ''αμα δε ς αρεσει μη μπαινεις '' αλλα υπαρχει και αλλο ''αμα δε ξερεις η αμα σε δουλευουν μη δουλευεις και μας και μη γρφεις ''
Και γω εγω πληροφορηθηκα χθες το ιδιο οτι παρασκευη με δευτερα αυτην που ερχτεται ανακοινωνοντε 100% αλλα δεν πιστευω πλεων τιποτα και κανεναν τοσες φορες που το χω ακουσει βγαινουν βγαινουν την δευτερα! ευχομαι να μην ειναι ακομη ενα ψεμα! σοβαρος ανθρωπος μου το πε για να δουμε
Ε πες ποιος στ ειπε, τι θα κανουμε θα τον βγαλουμε στα καναλια μηπως;
Καλησπερα παιδια πηρα σημερα τηλ. Στο γραφειο ενημερωσης κοινου και μου ειπε απο βδομαδα να ξαναπαρω δηλαδη τα ιδια αν και το πιστευω Αυτη την φορα Οτι θα βγουν
Αντε να δουμε. Ολο τα ιδια λενε. Εγω βαρεθηκα και δε τους παιρνω αλλο τηλ. Να πανε να πνιγουν και να τα βγαλουν οποτε θελουν. Αλλα συντομα. Μεσα στην αλλη εβδομαδα.
Μερα απο μερα θα βγουν ειναι σιγουρο αυτο μου το ειπε ενα πολυ μεγαλο κεφαλι απο μεσα...
αλλα δεν μου ειπε συγκεκριμενη μερα... Γιατι ουτε αυτοι ξερουν, απλα ειπε εχει ψηφίστει ο νομος και περιμενουν σημα για να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα που ειναι κλειδωμενα και ετοιμα στο συρταρι εδω και πολυ καιρο
αλλα δεν μου ειπε συγκεκριμενη μερα... Γιατι ουτε αυτοι ξερουν, απλα ειπε εχει ψηφίστει ο νομος και περιμενουν σημα για να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα που ειναι κλειδωμενα και ετοιμα στο συρταρι εδω και πολυ καιρο
ante na doume mas ta prhksan ta sukotia...oxou...olo auto akouo k den ta blepo ta apotelesmata
Καλημερα σε ολους. μολις ειπε παλι στην τσαπανιδου οτι θα βγουνε τα αποτελεσματα μεχρι τελος του μηνα. αντε παιδια τελειωνουν τα βασανα μας. καλη επυτηχια σε ολουσ... 

το ξερουμε baby αντε να τελειωνουν τα βασανα μασΜΑΡΙΑ. . . . έγραψε:Καλημερα σε ολους. Μολις ειπε παλι στην τσαπανιδου οτι θα βγουνε τα αποτελεσματα μεχρι τελος του μηνα. Αντε παιδια τελειωνουν τα βασανα μας. Καλη επυτηχια σε ολουσ...
Δεν ειπε για τα αποτελεσματα, ειπε για της ημερομηνιες για ψυχοτεχνικα, για αεροπορια στρατολογια, ναυτικο... πριν λιγο τα ειπε.
ειπε για τελους του μηνα τα αποτελεσαματα στρατου ξηρας και ξεκινανε οι διαδικασιες για αεροπορια ναυτικο και στρατολογιαΟΒΑ έγραψε:Δεν ειπε για τα αποτελεσματα, ειπε για της ημερομηνιες για ψυχοτεχνικα, για αεροπορια στρατολογια, ναυτικο... Πριν λιγο τα ειπε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες