Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Δηλαδη το καθυστερουν επειδη σκεφτονται να μας βαλουν να εξεταστουμε σε καποιο γραπτο τεστ ωστε να παρουμε μορια απο εκει κ να ειναι πιο ευκολο για αυτους να δουν ποιους θα βαλουν μεσα;
αν ολο αυτο διεξαχθει απο μια ανεξαρτητη αρχη τοτε οκ, αν κ παλι θα παιχτει βυσματικη κατασταση για τα χοντροβυσματα
τεσπα ας επιτελους καποιος να ανακοινωση κατι δεν γινεται να τα μαθαινουμε ολα απο εδω μεσα κ απο ατομικες προσπαθειες οπως του φιλου jpk
αν ολο αυτο διεξαχθει απο μια ανεξαρτητη αρχη τοτε οκ, αν κ παλι θα παιχτει βυσματικη κατασταση για τα χοντροβυσματα
τεσπα ας επιτελους καποιος να ανακοινωση κατι δεν γινεται να τα μαθαινουμε ολα απο εδω μεσα κ απο ατομικες προσπαθειες οπως του φιλου jpk
Ξερεις τι μπουρδελα ειναι ολοι αυτοι του πασοκ ε; Ολα να τα περιμενουμε.
Κατι τετοιο αφησε να εννοειθει σαν τεστ γραπτο δεν μου εδωσε να καταλαβω και πολλα πραγματα! Παντως τωρα που θα βρισκομαι στην δουλεια θα σκεφτω πως θα κινηθω ας ελπισουμε σχολωντας το βραδυ να εχουμε κανα νεο
Αντε παλι απο την αρχη χαχαχαχα θα χει πλακα να ξανατραβηχτουμε ξανθη χαχαχαχα, καλα αν γινει αυτο με το τεστ μεχρι να το ετοιμασουν να κανονισουν ημ/νιες κ τα σχετικα μας βλεπω να τα βγαζουν 2/11 του 2010! Αυτη την φορα και καταταξη κανονικα στις 18/11 οπως ελεγε κ η προκυρηξη χαχαχαχαχα θα πεσει πολυ γελιο παιδια
Τι λετε ρε μαγκες τωρα; Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να γινει αυτο; Δεν την παλευουν καθολου αυτοι οι χοντρομαλακες...
Αυτο για τα τεστ το ειχαν πει τοτε που τις παγωσαν ολες μαζι. Και υπηρχε μια δημοσιευση και μια σκεψη για να γινει αυτο και αν θυμαστε που ελεγαν για τα διπλωματα του στρατου να ισχυουν και μετα τη θητεια η και σε αλλες ειδικοτητες σαν προυπηρεσια. Αλλα οχι για τη δικη μας που περιμενουμε μονο τα αποτελεσματα.
o jpk δεν ειπε οτι θα γινει σιγουρα απλα οτι αυτο του εδωσε να καταλαβει αυτος που του μιλησε
εχουμε ακουσει παρα πολλα εδω μεσα ειληκρινα αυτο ΕΜΕΝΑ μου ακουγεται αρκετα αληθινο ως σεναριο αν σκεφτει κανεις πως δεν γνωριζουμε τον λογο που δεν τα εχουν βγαλει ακομη αλλα ουτε ανακοινωσαν κ καποια ημ/νια για να τα βγαλουν
εχουμε ακουσει παρα πολλα εδω μεσα ειληκρινα αυτο ΕΜΕΝΑ μου ακουγεται αρκετα αληθινο ως σεναριο αν σκεφτει κανεις πως δεν γνωριζουμε τον λογο που δεν τα εχουν βγαλει ακομη αλλα ουτε ανακοινωσαν κ καποια ημ/νια για να τα βγαλουν
Τακι μπορεις να καταλαβεις γιατι αργουν; Τι περιμενουμε; Ψηφιστηκε ο νομος πηρε αριθμο φεκ και ο βενιζε ειπε οταν δημοσιευθει ο νομος θα βγουν συντομα. Δηλαδα τι μπορει να σημενει το συντομα; Αυτη η παπαρολογια τους δεν εχει ορια...
Αν θεωρησουμε οτι ειμαστε ακομη στην περιοδο των ''διακοπων'' εχουν ενα δικαιο σαν παντελως ανοργανωτοι που ειναι. Εγω απο δευτερα και πλεον θα αρχισω να ανυσηχω παρα πολυ για το τι θα γινει τελικα!
αυτο με το τεστ αν λεω αν γινει θα πιασει τις αλλες προκυρηξεις και οχι του στρατου. εμεις απλα περιμενουμε τα αποτελεσματα.

Τακι και εγω ετσι πιστευω, απο βδομαδα. Τωρα δικαιολογουνται τα ζωα ξεκουραζονται απο την ξεκουραση...
Βεβαιωση σπουδων, δλδ τι θα γινει αλλο. Για εποπ παμε, αντε κολοζωα! Τι να πω, ας μπουν οι επιστημονες εποπ να γουσταρουμε ολοι μαζι...
Παιδια μολις τωρα με πληροφορησαν οτι τα αποτελεσματα ξαναβγενουν απο την αρχη γιατι εκριναν αντισυνταγματικο τις βεβαιωσεις. αρα ισχυουν μονο τα απολυτηρια και τα πτυχια. καλη μας επιτυχια!
Αν κανουν καμια τετοια μαλακια με τεστ εγω αποχορω απο τον διαγωνισμο και να πανε να γαμηθουν ολοι... Μας τα εχουν πριξει 2 μηνες τωρα. Δε τους κανω την χαρη. Και μακαρι αν γινει αυτο με το τεστ να εχει αποχη 70%... Το ευχομαι.
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
; έγραψε:Παιδια μολις τωρα με πληροφορησαν οτι τα αποτελεσματα ξαναβγενουν απο την αρχη γιατι εκριναν αντισυνταγματικο τις βεβαιωσεις. Αρα ισχυουν μονο τα απολυτηρια και τα πτυχια. Καλη μας επιτυχια!
απο που το εμαθες; Δηλαδη κιαλλη καθυστερηση; Ελεος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης