Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Παιδία Καλησπέρα μην ακούω οτι νά ναι! Δεν ακυρώνεται κανενα αποτέλεσμα! Θα βγουν Κανονηκά Μεσα στον Ιανουάριο! Πλέον Αυτό μπορεί να γίνει απο μέρα σε μέρα! Λιγο υπομονη ακόμα! Να ξέρεται Πάντως οτι αυτο το Site Ελληνικός Στρατός Εχει γίνει Διασημο Παννελαδικά Πλέον με αυτο το θέμα Το δικό μας!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 45
Με αυτο που ειπες christi μας εσωσες! Ειναι σαν να λες ο Βενιζελος ειναι χοντρός ! Φοβερη διαπιστωση!
Μα δεν το ειπα για να σε σωσω. Μα τωρα που το λες ρε συ οντως ο βενιζελος ειναι χοντροςΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:Με αυτο που ειπες christi μας εσωσες! Ειναι σαν να λες ο Βενιζελος ειναι χοντρός ! Φοβερη διαπιστωση!

-
- Αρχιλοχίας
Σορρυ για την αντιδραση μου αλλα επειδη ειμαι απο την ομαδα που ενημερωνομαι μονο απο το φορουμ και απο τα γραφεια ενημερωσεων (που παρεπιμπτοντως με ειπαν να μην περιμενω τα αποτελεσματα αυτη την εβδομαδα αλλα ισως την επομενη) ψαχνω απεγνωσμενα καποια πληροφορία για να δω ποτε θα ληξει αυτο το μαρτυριο!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 41
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Προς μελλοντικους εποπ:
Τωρα που θα εισελθετε στο στρατευμα μην κανετε κανα λαθος και την δειτε στρατηγοι!
Το μπλαζε υφακι απενατι σε στρατευσιμους τιμωρειται καθε βραδυ με μπουγελο! Το λιγοτερο...
Τωρα που θα εισελθετε στο στρατευμα μην κανετε κανα λαθος και την δειτε στρατηγοι!
Το μπλαζε υφακι απενατι σε στρατευσιμους τιμωρειται καθε βραδυ με μπουγελο! Το λιγοτερο...

Su-35 έγραψε:Προς μελλοντικους εποπ:

-
- Αρχιλοχίας
Ας βγουν τα αποτελεσματα και ας φαω και γιαουρτομα εκει ειναι το προβλημα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Su-35 έγραψε:Προς μελλοντικους εποπ:
μπουγέλο είναι το λιγότερο ρε. Αφρό ξυρίσματος μέσα στα άρβυλα

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Χαχααχαχααχαχχαχα
Κανα νεο σχετικό με τα αποτελέσματα εχουμε; Κάποια πιθανη ημερομηνία ίσως;
Ρε παιδια πατε καλα; Ο καθενας οτι θελει λεει... Ολοι και καλα εχετε βυσματα και σας λενε οτι θα ακυρωθει η θα βγουν τα αποτελεσματα μαρτιο και αλλες τετοιες βλακειες... Ειπε ο βενιζελος οτι απ την στιγμη που το νομοσχεδιο θα βγει στην εφημεριδα της κυβερνησης μετα απο λιγες μερες θα βγουν τα αποτελεσματα.29 ιανουαριου δημοσιευτικε το νομοσχεδιο στην εφημεριδα της κυβερνησης. http://www.et.gr/search_laws; law_type:int=1&b_start:int=40&number=&fek_year:int=2009&dosearch=Αναζήτηση Νομος 3812 φεκ Α234 28/12/09... Οποτε περιμενουμε σε καμια βδομαδα... Αν περασουμε τις 15 ιανουαριου τοτε να ανυσηχειτε... Αμαν με τις βλακειες εδω μεσα... Κι εγω τωρα απολυθηκα απο δοκιμος και μαλιστα καποιοι εποπ απ το στρατοπεδο που ημουν εχουν επιλεχτοι σαν εκπαιδευτες δια τους εποπ ειδικων δυναμεων στην ρεντινα και οταν τους ρωτησα ειπαν περιμενουμε να μας πουν ποτε θα γινει η καταταξη της νεας σειρας... Εκτος αν καποιος εχει μεγαλυτερο βυσμα απ τον βενιζελο και ξερει καλυτερα να μας το πει...
ALEXIPTOTISTIS έγραψε:Ρε παιδια πατε καλα; Ο καθενας οτι θελει λεει... Ολοι και καλα εχετε βυσματα και σας λενε οτι θα ακυρωθει η θα βγουν τα αποτελεσματα μαρτιο και αλλες τετοιες βλακειες... Ειπε ο βενιζελος οτι απ την στιγμη που το νομοσχεδιο θα βγει στην εφημεριδα της κυβερνησης μετα απο λιγες μερες θα βγουν τα αποτελεσματα.29ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ δημοσιευτικε το νομοσχεδιο στην εφημεριδα της κυβερνησης. http://www.et.gr/search_laws;law_type:int=1&b_start:int=40&number=&fek_year:int=2009&dosearch=Αναζήτηση Νομος 3812 φεκ Α234 28/12/09... Οποτε περιμενουμε σε καμια βδομαδα... Αν περασουμε τις 15 ιανουαριου τοτε να ανυσηχειτε... Αμαν με τις βλακειες εδω μεσα... Κι εγω τωρα απολυθηκα απο δοκιμος και μαλιστα καποιοι εποπ απ το στρατοπεδο που ημουν εχουν επιλεχτοι σαν εκπαιδευτες δια τους εποπ ειδικων δυναμεων στην ρεντινα και οταν τους ρωτησα ειπαν περιμενουμε να μας πουν ποτε θα γινει η καταταξη της νεας σειρας... Εκτος αν καποιος εχει μεγαλυτερο βυσμα απ τον βενιζελο και ξερει καλυτερα να μας το πει...
sorry 26 δεκεμβριος δημοςιεςςικε οςι ιανοςαριος
ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑΑΛΕΧΙΠΤΟΤΙΣΤΙΣ έγραψε:ALEXIPTOTISTIS έγραψε:Ρε παιδια πατε καλα; Ο καθενας οτι θελει λεει... Ολοι και καλα εχετε βυσματα και σας λενε οτι θα ακυρωθει η θα βγουν τα αποτελεσματα μαρτιο και αλλες τετοιες βλακειες... Ειπε ο βενιζελος οτι απ την στιγμη που το νομοσχεδιο θα βγει στην εφημεριδα της κυβερνησης μετα απο λιγες μερες θα βγουν τα αποτελεσματα.29ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ δημοσιευτικε το νομοσχεδιο στην εφημεριδα της κυβερνησης. http://www.et.gr/search_laws;law_type:int=1&b_start:int=40&number=&fek_year:int=2009&dosearch=Αναζήτηση Νομος 3812 φεκ Α234 28/12/09... Οποτε περιμενουμε σε καμια βδομαδα... Αν περασουμε τις 15 ιανουαριου τοτε να ανυσηχειτε... Αμαν με τις βλακειες εδω μεσα... Κι εγω τωρα απολυθηκα απο δοκιμος και μαλιστα καποιοι εποπ απ το στρατοπεδο που ημουν εχουν επιλεχτοι σαν εκπαιδευτες δια τους εποπ ειδικων δυναμεων στην ρεντινα και οταν τους ρωτησα ειπαν περιμενουμε να μας πουν ποτε θα γινει η καταταξη της νεας σειρας... Εκτος αν καποιος εχει μεγαλυτερο βυσμα απ τον βενιζελο και ξερει καλυτερα να μας το πει...
Επιειδη ρωτωντας πανε στην πολη οπως λεει και μια παροιμια απο το πρωι ημουν με ενα τηλ. Στο χερι και ρωτουσα τι θα γινει με αυτα τα γαμωαποτελεσματα και ρωταγα απο εδω και απο εκει πηρα και καποιον που ηταν στο γραφειο του χοντρομαλακα! Απο οτι μου ειπε διοτι και το βυσμα μου ελεγε *****! Λοιπον και αρχισα να ρωταω τα αυτονοητα καταρχην δεν ειπε κατι για ακυρωση χωρις βεβαια να το διαψευσει κιολας κατα 2ον αφησε να φανει η οτι ειχαν η οτι εχουν στο νου να βαλουν καποιου ειδους τεστ καπως ετσι το ειπε χωρις διευκρινηση που τον ρωτησα αν και απο τα λεγομενα του φανηκε να μην συγκεντρωνει πολλες πιθανοτητες βεβαια και γενικα μιλουσε αοριστα εντελως αφηνωντας χωρις να το πεο ξεκαθαρα να αιωρειται οτι μεσα στο μηνα θα εχουμε κατι! Γενικως ελεγε ***** και αοριστιες οποτε καταλαβενετε με τι μπουρδελα εχουμε σκατομπλεξει! Προσωπικη αποψη για τα τεστ Αν και καποιοι συναγωνιστες εδω μεσα θα με βριζετε για αυτο που σας μετεφερα που ειπαν γαι τα τεστ και ειναι απολυτο δικαιωμα σας ειναι οτι το ειχαν σκεφτει και απλα ειδαν να μην τους παιρνει και το αποριψανε απλα ενιωθα την αναγκη να το μοιραστω μαζι σας και ας ειναι και μαλακια εγω μετα τη σημερινη αοριστη συζητηση μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι σκοτωνω ανθρωπο και γενικα εφτασα στα ορια μου και θα δω και Τι ενεργειες θα κανω απο εδω και περα ειτε απο νομικης πλευρας ειτε απο διαμαρτυρια! Και παλι συγνωμη για αυτα και για τον ογκο οσων εγραψα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης