Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

Καλημερα παιδια. Τι κανουμε; Λοιπον χθες το βραδυ συναντησα ενα φανταρο φιλο αυτος ειναι αυλωνα. Και εκει που μιλησαμε με ειπε οτι τους εποπ τους περιμενουν τελη γεναρη με 7-8 φλεβαρη. Οποτε αν ισχυει κατι τετοιο η προκυρηξη δεν ακυρωνεται οπως λετε μερικοι. Και τα αποτελεσματα βγαινουν αυτον το μηνα και οχι μαρτιο οπως παλι καποιοι λεγατε... Αυτα απο μενα καλα να περνατε... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΦΩΤΗ... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξεκοληστε ρε παιδια επιτελους, με τις προσωπικες αντιπαραθεσεις

Anonymous

Παιδια κανενα σοβαρο νεο εχουμε; Χθες το βραδυ εγινε χαμος, ελεγαν οτι θα ακυρωθει. Εχει ακουστει εντονα αυτο, αλλα αν γινει κατι τετοιο πιστευω θα προκαλεσει πολλες αντιδρασεις. Και ελπιζω αν γινει, ολοι να ανιδρασουμε οπως τους αξιζει!
Anonymous

Κλαημερα παιδια! εμενα μολις τωρα με πληροφορησαν οτι ο διαγωνισμος προχωραει κανονικα και τ αποτελεσματα θα βγουν απο 11-15 ιανουαριου. οταν τον ρωτησα για ακυρωση και λιγοτερα ατομα μου ειπε οτι δεν ξερει κατι τετοιο αν και ειχε συζητηθει πριν λιγο καιρο το σεναριο για λιγοτερα ατομα (γυρω χτα 1500). αυτα μου ειπε παιδια αυτα σας μεταφερω.
Anonymous

Μου φαινεται εχουμε τρελαθει ολοι
Anonymous

Καααλααα εχουμε τρελαθει εδω... Παμε για κανενα καφε τωρα, με κολιτο τζιν και βε μπλουζα να γουσταρουμε. Και τα ξαναλεμε, αλανια μου!Εικόνα
Anonymous

Πιστευετε οτι η λιστα με τα ονοματα εχουν βγει ή θα τα μαγειρεψουν. απο οσος γνωριζω εχουν βγει τα τελικα ονοματα αλλα θα ηθελα να πειτε και εσεις τι ξερετε. καλη επιτυχια σε ολους μας.
Anonymous

Αν ειμαστε μεσα τελικα δε μαγειρευτηκαν ενω αν δεν ειμαστε μεσα εχει γινει μαγειρεμαααα...
Anonymous

Κανεις δεν γνωριζει για ποιον λογο δεν τα εχουν βγαλει μεχρι τωρα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης υπαρχει περιπτωση να μην τα βγαζουν κ να το καθυστερουν για καποιον λογο που εχει σχεση με τα οικονομικα/προσληψεις που δηλωνουνστην ευρωπαικη ενωση;

ρωταω γιατι αν τα μαγειρευουν τοσο καιρο στο τελος θα τα καψουν κ μην τρελαθουμε οι αιτησεις ηταν πολυ λιγοτερες απο αλλες χρονιες!
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Εγω μαγκες μου πιστευω οτι ουτε λιγοτερα ατομα θα παρουν αλλα κανονικα 2000, και ουτε θα ακυρωθει και την αλλη εβδομαδα μακαρι να τα βγαλουν τα αποτελεσματα
Anonymous

Οι περισσοτεροι αυτο πιστευουν αλλα αντε να τα βγαλουν εχουμε λαλησει
Ανθσγος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Δεν ακυρωνετε ρε παρτε το χαμπαρι δεν γινετε αυτο... Να το δοσουν παρατασει επ αοριστου χρονου και αν το τραβιξουν μεχρι το καλοκαιρι πχ γινετε αλλα να τιν ακυρωσουν δεν γινετε συνελθετε λιγο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αδέρφια μου καλησπέρα. Τι λέει θα προσληφθούμε; Πως το βλέπετε εσείς;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

Ευχομαι η αγωνια να φτασει γρηγορα προς το τελος. Νομιζω οτι ολοι λιγο πολυ ξερουν Αν θα ειναι μεσα η οχι απο τις γνωριμιες που εχουν. Και αυτοι που δεν εχουν γνωριμιες Δεν μενει παρα να Περιμενουν Τα αποτελεσματα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης