Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Η μαλακια ξερεις πια ειναι οτι και να περασω Παιζει να ειμαι ξενερωμενος
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 17
και Όχι μόνο εσύ...DEGA έγραψε:Η μαλακια ξερεις πια ειναι οτι και να περασω Παιζει να ειμαι ξενερωμενος
Ας μπουμε πρωτα ο θεος και... Δεν ξενερωνουμε ποτεεεε! Τοσο κοπο κ αγωνα δωσαμε ολοι, υπομονη=αρετη.
Καλησπέρα παιδιά βλέπω οτι τα νεύρα μερικών εδώ είναι σπασμένα. Κάντε λίγη υπομονή ο στρατός θέλει να έχεις μεγάλη ψυχική αντοχή πως θα αντέξετε αν μπείτε με το καλό; Κι εγώ υποψήφια είμαι, πέρασα απο όλες τις δοκιμασίες άντεξα το σωματικό πόνο στα αγωνίσματα και ούτε μια στιγμή δεν έχασα το κουράγιο μου! Ολα θα πάνε καλά ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη! Τόσα περάσαμε ας μην χάνουμε την ελπίδα μας. Εγώ πιστευώ οτι αυτο το μήνα θα ανακοινωθουν. Ψυχραιμία και υπόμονη. Καλό βράδυ σε όλους!
Καλή χρονιά σε όλους! Πρώτα απόλα μπράβο σε μερικούς για την σωστή ανατροφή που έχουν πάρει απο τα σπίτια τους! Ενα τεράστιο μπράβο... Οι μάνες τους θα είναι πολύ υπερήφανες... Για να μιλάμε πιο όμορφα δε βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι εδώ μέσα και δεν έχουμε και όλοι την ίδια ηλικία ετσι; Γιαυτό όσοι μιλάνε έτσι καλύτερα να μη μιλάνε δε σας χρωστάμε στο κατω κάτω. Καλή επιτυχία σε όλους. Και καλά μυαλά με το νεό έτος!
Xameleon έγραψε:θα τραβηξει περιπου αλλες δυο βδομαδες το ολο αυτο σκηνικο! Υπομονη!ta aποτελεσματα υπαρχουν εδω και καιρο και δεν αλλαζουν πλεον!
απο που το ξερεις οτι δεν θα αλλαξουν; Δηλαδη η συνεντευξη εχει αφαιρεθει και μονο την ψηφιση του νομου περιμεναν για να βγαλουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 41
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Δράκων έγραψε:Ο λόγος που έγινα μέλος είναι γιατί αυτό το φόρουμ έχει και άλλα αξιόλογα πράγματα που με ενδιαφέρουν...
Eύγε φίλε Δράκων

ΝΤΙΝΑ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά βλέπω οτι τα νεύρα μερικών εδώ είναι σπασμένα. Κάντε λίγη υπομονή ο στρατός θέλει να έχεις μεγάλη ψυχική αντοχή πως θα αντέξετε αν μπείτε με το καλό; Κι εγώ υποψήφια είμαι, πέρασα απο όλες τις δοκιμασίες άντεξα το σωματικό πόνο στα αγωνίσματα και ούτε μια στιγμή δεν έχασα το κουράγιο μου! Ολα θα πάνε καλά ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη! Τόσα περάσαμε ας μην χάνουμε την ελπίδα μας. Εγώ πιστευώ οτι αυτο το μήνα θα ανακοινωθουν. Ψυχραιμία και υπόμονη. Καλό βράδυ σε όλους!
σιγα τα βασανα που περασες... Δε πηρες και την Πολη...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
ε οχι και σωματικο πονο τα αγωνισματα βγαιναν ανετα με λιγη προπονηση.NIK έγραψε:ΝΤΙΝΑ έγραψε: Καλησπέρα παιδιά βλέπω οτι τα νεύρα μερικών εδώ είναι σπασμένα. Κάντε λίγη υπομονή ο στρατός θέλει να έχεις μεγάλη ψυχική αντοχή πως θα αντέξετε αν μπείτε με το καλό; Κι εγώ υποψήφια είμαι, πέρασα απο όλες τις δοκιμασίες άντεξα το σωματικό πόνο στα αγωνίσματα και ούτε μια στιγμή δεν έχασα το κουράγιο μου! Ολα θα πάνε καλά ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη! Τόσα περάσαμε ας μην χάνουμε την ελπίδα μας. Εγώ πιστευώ οτι αυτο το μήνα θα ανακοινωθουν. Ψυχραιμία και υπόμονη. Καλό βράδυ σε όλους!
σιγα τα βασανα που περασες... Δε πηρες και την Πολη...
Πες τα ρε Λενα... Θα μας τρελανουν εδω μεσα πια...
Αντε παιδια με το καλο να περασετε γιατι στις μοναδες σας περιμενουν πως και πως
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
.
Μωρ πουν τα αποτελεσματα ωρε;
Εχει λαλησει ο κοσμος
.
Μωρ πουν τα αποτελεσματα ωρε;
Εχει λαλησει ο κοσμος

.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
cristi έγραψε:Αντε παιδια με το καλο να περασετε γιατι στις μοναδες σας περιμενουν πως και πως
Ε ρε κλαμα που εχει να πεσει.

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
su 35 γιατι θα πεσει κλαμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες