Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια σοβαρα τωρα.5/2 θα βγουν τα αποτελεσματα, για καταταξη λογικα τελος φλεβαρη αρχες μαρτιου

capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

koukou-roukou έγραψε: Παιδια σοβαρα τωρα.5/2 θα βγουν τα αποτελεσματα, για καταταξη λογικα τελος φλεβαρη αρχες μαρτιου

ρε φιλε να σε πω εσυ λες 5/2 οκ... Μαλλον σου το ειπε καποιος και μας το λες καλα κανεις. Αλλα αν δεν βγουν μετα θα σε πειραξει να ακουσεις καμια 20 μπινελικια μαζεμενα;(δεν πουλαω τρελα απλα ολοι εχετε κα ιμια ημερομινια να πειτε.) αν παλι βγουν σου βγαζω το καπελο και σημαινει οτι εισαι ψαγμενος... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

capo έγραψε:Κανενας μαυρος υπαρχει ρε παιδια;Εικόνα

/forum/forum_posts.asp?TID=3282
Anonymous

Ειναι παλιο αυτο το δημοσιευμα του εθνους, εχω μια νεα πληροφορια:

Όσοι υποψήφιοι περιμένουν αποτελέσματα για τον θεσμό των επαγγελματιών οπλιτών να αρχίζουν να ετοιμάζονται σιγά σιγά καθώς μέσα στον ιανουάριο θα ανακοινωθούν, και η κατάταξη θα γίνει το δεύτερο 10 ήμερο του φεβρουαρίου!

Πηγή: Ελληνική στρατηγική

Anonymous

Αν θα μπορουσε ο σαββας να μας ανεβασει το λινκ ακριβως που το λεει απο το εθνος εργασια γιατι ψιλο εψαξα κδεν βρηκα κατι! Και θελω Επισης να επισημανω οτι μπορει στην πραγματικοτητα να εχουν αποχαρακτηριστει οι περιοχες αυτες απο παραμεθωριες αλα απο τη ν στιγμη που στην προκυρηξη τις θεωρει ετσι και τις πριμοδοτει καποιος που εκανε τα χαρια του και δεν ειναι απο παρμεθωριο δεν μπορει ν ακανει κατι διοτι η Προκυρηξη το ελεγε ξεκαθαρα αν δεν την διαβασε κακο του κεφαλιου του ηξερε απο την στιγμη που κατεθετε τα χαρτια οτι υπαρχει αυτο! Και εγω δεν ειμαι απο εκεινα τα μερη και ηξερα οτι καποια παιδια θα π[αρουνμ μορια απο αυτο και εκανα τα χαρτια συνειδητα
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από B1lly »

Άσε μας βραδιάτικα κύριε Φαντομά με τα 1000 Nicks άντε μην αρχίσω καντίλια τώρα' αν θέλεις να σκοτώσεις τον χρόνο σου μπές σε κάνα online παιχνιδάκι και άσε μας ίσιχους επιτέλους!
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από B1lly »

Ο ίδιος είναι jpk μην ασχολείσε φίλε...
Anonymous

Ασχολουμαι διοτι μπορει να εχουν μια βαση και μια λογικη σε γενικες συνθηκες δεν ειναι τελειως κουφα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν κολλανε πιστευω Αλλα πιστευω οτι εαν υπηρχε ενα θεμα θα ειχαν αναφερθει και πολυ ποιο νωρις απο καπου αλλου και απο καποιους αλλους! Δηλαδη εαν ισχυε κατι τετοιο θα ειχε γινει ντορος απο πριν! Οσο για αυτο που ακουγεται οτι μπορει και να καταργηθει εαν επαιζε σαν σεναριο πολυ ποιο πριν θα εβγεναν απλα και ωραια και θα ελεγαν χωρις κανενα απολυτως κοστοος το ακυρωνουμε λογο κρισης και τερμα και ολοι θα καναμε τουμπεκι θα τους ηταν γελοιο να το κανουν και χωρις να δωσουν ιδιαιτερη αναφορα
Anonymous

Να ρωτησω οποιος μπαινει με διαφορετικα ονοματα δεν μπορει να δει ο admin ιπ να πεσει banned με τις μαλ... ς που λεει

Anonymous

Στηλτε ρε στην τσαπανιδου κανα μηνημα να μας πη τι γινετε με αυτους. τους αχρηστουσ...
Anonymous

Χαχαχαχαχαχαχαχα ολοι εχουν ξενερωσει κανεις δεν παιρνει τηλ πια πουθενα
Anonymous

Νομιζω οτι απο τοτε που χαθηκε εκεινο το αγχωμενο αγορι ο γκαρυς ξαφνικα πεταχτηκαν πολλοι ανωνυμοι με φτωχο χιουμορ. Συμφωνει καποιος στο φορουμ;
Δράκων
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Δράκων »

Καλήμερα παιδιά. Εχθές έγινα μέλος αλλά παρακολουθώ αυτές τις συζητήσεις από καιρό. Καταρχάς γνώμη μου είναι να μην ακούτε αυτά που λεέι το Έθνος και όποια εφημερίδα είναι φιλικά προσκύμενη προς την κυβέρνηση. Λογικό ειναι να λένε πράγματα υπέρ των πράξεων της κυβέρνησης με απότελεσμα να αγχώνουν εμάς. Εγώ είμαι από Κρήτη ανέβηκα Αθήνα για την συνέντευξη πλήρωσα 80 ευρώ για ξενοδοχείο και 70 ευρώ εισητήρια με το καράβι. Σύνολο στο περίπου μου βγήκε 200 ευρώ η όλη ιστορία. Ας μην πώ για τα υπόλοιπα έξοδα όταν ανέβηκα ξάνα για τις υπόλοιπες δοκιμασίες που κράτησαν μία εβδομάδα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το θεωρώ μεγάλη προσβολή να ακυρωθεί αυτή η διαδικασία.
Anonymous

Αυτο ακριβως που λες δρακων το πιστευουν σχεδον ολοι οσοι εκαναν ολες τις διαδικασιες. Αν γινει κατι τετοιο, πραγμα ακραιο, θα γινει χαμος! Μα ουτοσιαλος αυτη η κυβερνηση δεν εχει και πολλυ μελλον με τα μετρα που περνει στο συνολο τους!
Δράκων
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Δράκων »

Φίλε Κώστα τα νεύρα είδη μου τα έχει σπάσει η κυβέρνηση με την στάση της... Απλά κανω υπομονή. Συνήθησα πια σ'αυτό το μοτίβο. Άσε που με την ξενέρα που έχω φάει δεν με νοιάζει και τόσο το τελικό αποτέλεσμα. Ο λόγος που έγινα μέλος είναι γιατί αυτό το φόρουμ έχει και άλλα αξιόλογα πράγματα που με ενδιαφέρουν...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες