Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Νικο καλη επιτυχια κ σε σενα! "μας τα εκαναν μελιτζανες", χαχαχα τελειο! Θα το λεω κ εγω:-)
Dum spiro spero
Παιδια καλη χρονια και απο μενα να εχετε υγεια και οτι αλλο Επιθυμείτε ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η αναμονη βαρεσε κοκκινο δεν ξερω αν θα ειχα τοσο υπομονη Ευτυχώς κοπικα απο την αρχη γιατι αμα περιμενα
... Αστα βραστα... Μακαρι και ευχομαι να βγουν τ'αποτελεσματα αυτη την βδομαδα με το καλο! Μηπως εχετε ακουσει περεπιπτόντως αν θα βγουν προκηρηξεις για τον στρατο;

-
- Στρατηγός
Akarnana, γιατι δεν ποσταρεις ως μελος; Περιμενεις αθορυβα τα αποτελεσματα; Καλη σου επιτυχια
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Τζοβι λογικα θα βγει νεα προκηρυξη γιατι χρειαζονται ανθρωπινο δυναμικο λογω της μειωσης της θητειας αλλα μπορει να επικαλεστουν οικονομικη δεινοτητα... Θα φανει αυτο!
Dum spiro spero
, έγραψε:Παιδια καλημερα... Επειδη καταλαβαινω την αγωνια σας θελω να σας πληροφορησω οτι τα αποτελεσματα θα βγουν μετα τις γιορτες... Γυρω στις 10 με 15 ιανουαριου. Η καταταξη θα γινει φεβρουαριο και θα ειστε η μοναδικη σειρα εποπ για φετος. Δεν μπορω να σας πω τιποτα παραπανω, δεν ειμαι υποψηφιος αλλα υπηρετω ηδη. Καλη επιτυχια ς ολους σας...
βγηκε αλιθινος ο τυπος ή μου φαινεται; Εχω απελπιστει
Καλα τους ενθαρυνεις γλυκια μου αλλα οπως ξερετε δεν υπαρχουν φραγκα χλωμο το κοβω να παρουν τα ατομα αν και μακαρι γιατι ειναι κριμα και αμαρτια. εδω σκεφτονται να μειωσουν και ατομα γιατι εχουν παρει πολλους και δεν μπορουν να τους πληρωσουν.
Πολλοι ειναι αλλα κ πολλοι φευγουν απο τον στρατο. Εδω καταργουνε την θητεια στο πολεμικο ναυτικο κ σιγα-σιγα θα περασει κ σε ολα τα σωματα αυτο. Αρα θα χρειαζονται κοσμο! Κ λεφτα εχουνε, μην μπαινουμε στο τρυπακι κ στο παραμυθι που μας πλασαρουν! Θα μας παρουν ολους κ θα πουν κ ενα τραγουδι!
Απο το στρατο δεν κοβουν ποτε... Εδω δεν εχει κοσμο και θα κοψουν και απο πανω... Ηρεμηστε και μετε του Αγ. Ιωαννη ετοιμαστητε...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Μεσα στο 2010 θα ξανα εκδοσουν προκυρηξης για εποπ και γενικοτερα στα σωματα ασφαλειας... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ετσι ειπαν κιολας οποτε μιν ανχωνεστε
Δεν βγαινει φετος αλλη προκηρυξη, εδω παιζει να παγωσει επ αοριστων και αυτη! Εγω επιμενω οτι θα εχουμε την ιδια μοιρα με τους αγροφυλακες του '93
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Αμα σου λεω κατι ξερω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
felix έγραψε:Δεν βγαινει φετος αλλη προκηρυξη, εδω παιζει να παγωσει επ αοριστων και αυτη! Εγω επιμενω οτι θα εχουμε την ιδια μοιρα με τους αγροφυλακες του '93
Ρε φίλε αφού το γράψανε και στα νέα και στο έθνος. Μήπως δίνεις εσύ το "ok" για τις προκηρύξεις; Αν είναι έτσι πάω πασο.
Ξερεις κανεις ποτε θα δημοσιευθει στο φ. ε. κ. η καταργηση της συνεντευξησ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Ξερεις κανεις ποτε θα δημοσιευθει στο φ. Ε. Κ. Η καταργηση της συνεντευξησ
Έχει δημοσιευθεί ήδη απο την προηγούμενη Δευτέρα Αγαπητή φίλη.
δεν ειχαν πει για εποπ, ειχαν πει για σωματα ασφαλειας και εννοουν αστυνομια, πυροσβεστικη μονο. Και στο κατω κατω αν δεν τελειωσει αυτη η προκηρυξη δεν μπορουν να ανοιξουν νεα. Και αν δεις και προσληψεις του παρελθοντος θα δεις οτι αν δεν βγουν τα αποτελεσματα μεχρι την παρασκευη αυτο σημαινει ή οτι θα παγωσει επ'αοριστον ή θα βγει αλλη προκηρυξη στην οποια θα εχουν προτεραιοτητα οι επιτυχοντες αυτης της προκηρυξηςΓΜΑΚ έγραψε:felix έγραψε: Δεν βγαινει φετος αλλη προκηρυξη, εδω παιζει να παγωσει επ αοριστων και αυτη! Εγω επιμενω οτι θα εχουμε την ιδια μοιρα με τους αγροφυλακες του '93
Ρε φίλε αφού το γράψανε και στα νέα και στο έθνος. Μήπως δίνεις εσύ το "ok" για τις προκηρύξεις; Αν είναι έτσι πάω πασο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης