Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Νικο καλη επιτυχια κ σε σενα! "μας τα εκαναν μελιτζανες", χαχαχα τελειο! Θα το λεω κ εγω:-)
Dum spiro spero
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tzovana18 »

Παιδια καλη χρονια και απο μενα να εχετε υγεια και οτι αλλο Επιθυμείτε ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η αναμονη βαρεσε κοκκινο δεν ξερω αν θα ειχα τοσο υπομονη Ευτυχώς κοπικα απο την αρχη γιατι αμα περιμενα Εικόνα... Αστα βραστα... Μακαρι και ευχομαι να βγουν τ'αποτελεσματα αυτη την βδομαδα με το καλο! Μηπως εχετε ακουσει περεπιπτόντως αν θα βγουν προκηρηξεις για τον στρατο;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Akarnana, γιατι δεν ποσταρεις ως μελος; Περιμενεις αθορυβα τα αποτελεσματα; Καλη σου επιτυχια
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τζοβι λογικα θα βγει νεα προκηρυξη γιατι χρειαζονται ανθρωπινο δυναμικο λογω της μειωσης της θητειας αλλα μπορει να επικαλεστουν οικονομικη δεινοτητα... Θα φανει αυτο!
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

, έγραψε:Παιδια καλημερα... Επειδη καταλαβαινω την αγωνια σας θελω να σας πληροφορησω οτι τα αποτελεσματα θα βγουν μετα τις γιορτες... Γυρω στις 10 με 15 ιανουαριου. Η καταταξη θα γινει φεβρουαριο και θα ειστε η μοναδικη σειρα εποπ για φετος. Δεν μπορω να σας πω τιποτα παραπανω, δεν ειμαι υποψηφιος αλλα υπηρετω ηδη. Καλη επιτυχια ς ολους σας...

βγηκε αλιθινος ο τυπος ή μου φαινεται; Εχω απελπιστει
Anonymous

Καλα τους ενθαρυνεις γλυκια μου αλλα οπως ξερετε δεν υπαρχουν φραγκα χλωμο το κοβω να παρουν τα ατομα αν και μακαρι γιατι ειναι κριμα και αμαρτια. εδω σκεφτονται να μειωσουν και ατομα γιατι εχουν παρει πολλους και δεν μπορουν να τους πληρωσουν.
georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Πολλοι ειναι αλλα κ πολλοι φευγουν απο τον στρατο. Εδω καταργουνε την θητεια στο πολεμικο ναυτικο κ σιγα-σιγα θα περασει κ σε ολα τα σωματα αυτο. Αρα θα χρειαζονται κοσμο! Κ λεφτα εχουνε, μην μπαινουμε στο τρυπακι κ στο παραμυθι που μας πλασαρουν! Θα μας παρουν ολους κ θα πουν κ ενα τραγουδι!
Anonymous

Απο το στρατο δεν κοβουν ποτε... Εδω δεν εχει κοσμο και θα κοψουν και απο πανω... Ηρεμηστε και μετε του Αγ. Ιωαννη ετοιμαστητε...
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Μεσα στο 2010 θα ξανα εκδοσουν προκυρηξης για εποπ και γενικοτερα στα σωματα ασφαλειας... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο ετσι ειπαν κιολας οποτε μιν ανχωνεστε
Anonymous

Δεν βγαινει φετος αλλη προκηρυξη, εδω παιζει να παγωσει επ αοριστων και αυτη! Εγω επιμενω οτι θα εχουμε την ιδια μοιρα με τους αγροφυλακες του '93

Ανθσγος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Αμα σου λεω κατι ξερω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

felix έγραψε:Δεν βγαινει φετος αλλη προκηρυξη, εδω παιζει να παγωσει επ αοριστων και αυτη! Εγω επιμενω οτι θα εχουμε την ιδια μοιρα με τους αγροφυλακες του '93

Ρε φίλε αφού το γράψανε και στα νέα και στο έθνος. Μήπως δίνεις εσύ το "ok" για τις προκηρύξεις; Αν είναι έτσι πάω πασο.
Anonymous

Ξερεις κανεις ποτε θα δημοσιευθει στο φ. ε. κ. η καταργηση της συνεντευξησ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Ξερεις κανεις ποτε θα δημοσιευθει στο φ. Ε. Κ. Η καταργηση της συνεντευξησ

Έχει δημοσιευθεί ήδη απο την προηγούμενη Δευτέρα Αγαπητή φίλη.
Anonymous

ΓΜΑΚ έγραψε:
felix έγραψε: Δεν βγαινει φετος αλλη προκηρυξη, εδω παιζει να παγωσει επ αοριστων και αυτη! Εγω επιμενω οτι θα εχουμε την ιδια μοιρα με τους αγροφυλακες του '93

Ρε φίλε αφού το γράψανε και στα νέα και στο έθνος. Μήπως δίνεις εσύ το "ok" για τις προκηρύξεις; Αν είναι έτσι πάω πασο.
δεν ειχαν πει για εποπ, ειχαν πει για σωματα ασφαλειας και εννοουν αστυνομια, πυροσβεστικη μονο. Και στο κατω κατω αν δεν τελειωσει αυτη η προκηρυξη δεν μπορουν να ανοιξουν νεα. Και αν δεις και προσληψεις του παρελθοντος θα δεις οτι αν δεν βγουν τα αποτελεσματα μεχρι την παρασκευη αυτο σημαινει ή οτι θα παγωσει επ'αοριστον ή θα βγει αλλη προκηρυξη στην οποια θα εχουν προτεραιοτητα οι επιτυχοντες αυτης της προκηρυξης

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης