Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Σκατα κ αποσκατα... Αλλη μια εβδομαδα θα περασει χωρις ανακοινωση. Δε πειραζει μωρε. Το μαθαμε τωρα. Απλα μη τρελενομαστε οτι θα βγουνε τωρα λογο το οτι εχει περασει τοσος καιρος... Δεν τους απασχολει αυτο αυτους! παιδια μονο υπομονη... Μονο υπομονη...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
μακαρι δυκ γιατι η αναμονη εχει χτυπησει κοκκινο.D.Y.K έγραψε:Έχει τύχει να παρουσιαστούν περίπου ίδια περίοδο Δόκιμοι Επαγγελματίες Οπλίτες και Έφεδροι.
Ρωτήστε να σας πούν.
Συγκεκριμένα όταν παρουσιάστηκα εγώ στο Μεσολόγγι το 2007 παρουσιάστηκαν μετά απο ελάχιστες μέρες και οι ΕΠΟΠ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Θελω να πιστευω οτι θα τα βγαλουν μεχρι αυτη τη παρασκευη η μεχρι στης 15 και να μπουμε και εμεις φλεβαρη. Αν δεν τα βγαλουν ντροπη τους που κοροϊδευουν τοσο κοσμο
-
- Λοχαγός
Αντε να βγουνε και ας μπουμε και το πασχα δεν αντεχετε αυτη η αναμονη.
Ευχαριστω και παλι. Ειμαι 1,93 και γυμνασμενος. Εγω θελω ενα απο τα δυο και ελπιζω να με παρουν. Σας ευχαριστω μαγκες καλα αποτελεσματα.
Δυκ σε θαυμαζω φιλε μου γιατι εισαι απο τα λιγα ατομα εδω μεσα που δινουν πληροφοριες σωστες ευγενικα και μιλαν ανθρωπινα ιλικρινα σε θαυμαζω μπραβο σου... Καλη επυτιχια να εχεις.
Ειδες τι παιδια εχουμε εδω μεσα; ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!

Να στε καλά παιδιά.
Και εγώ σας ευχαριστώ.
Νίκο καλή επιτυχία και σε σένα φίλε μου.
Και εγώ σας ευχαριστώ.
Νίκο καλή επιτυχία και σε σένα φίλε μου.
Δεν το λεω να το παιξω καλος και εγω εριιξα μπινελικια εδω μεσα... Απλα μερικα ατομα ξεχορισα και ξανα μπραβο βελερεφοντης δυκ... Τεσπ... Αντε να βγουν τα γ@μιμενα μας τα εκαναν μελιτζανες
-
- Λοχαγός
παρεπιπτοντως τωρα που το ειπες ο βελερεφοντης που χαθηκε;νικος έγραψε:Δεν το λεω να το παιξω καλος και εγω εριιξα μπινελικια εδω μεσα... Απλα μερικα ατομα ξεχορισα και ξανα μπραβο βελερεφοντης δυκ... Τεσπ... Αντε να βγουν τα γ@μιμενα μας τα εκαναν μελιτζανες
Ρε μιν ανχωνεστε πλεον τιποτα δεν σταματαη απο μερα σε μερα θα κανουν ντου ξεκολατε...
Γειά σας παιδιά καλή χρονιά χρόνια πολλά και καλά αποτελέσματα να έχουμε!
Έχουμε κανένα καινούριο νέο; Έιχα ακούσει οτι στις 30/12 θα υπέγραφε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας το καινούριο νομοσχέδιο για την κατάργηση της συνέντευξης. Οπότε μάλλον απο βδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα. Μάλλον ετσι; Μην με κράζετε μετά. Αντε κάλη επιτυχία σε όλους μας!
Έχουμε κανένα καινούριο νέο; Έιχα ακούσει οτι στις 30/12 θα υπέγραφε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας το καινούριο νομοσχέδιο για την κατάργηση της συνέντευξης. Οπότε μάλλον απο βδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα. Μάλλον ετσι; Μην με κράζετε μετά. Αντε κάλη επιτυχία σε όλους μας!

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
πες το ψεματα...; έγραψε:Παιδια εχω παρει πληροφοριες απο διαφορετικους και ολοι λενε για Μαρτιο. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ετσι εχουν τα πραγματα. Ισως ετσι ομως να γλιτωσουμε την εκπαιδευση στο κεντρο γιατι με τον ψυχολογικο πολεμο που μας κανουνε εχουμε μαθει ήδη να υπακουμε και να σκηβουμε το κεφαλι και φυσικα αν υπηρχε πτυχιο υπομονης εμεις εχουμε παρει μεταπτυχιακο οποτε με το που θα γινουν οι προσλήψεις παμε κατ'ευθειαν μοναδα (joke)

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
E,o Bελε ολο κ καποια ασκηση θα εχει... Επισης εχει πει πως στο μερος που ειναι δεν εχει καλη συνδεση κ τον κουραζει που αργει να κατεβει η σελιδα
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης