Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Αντε να δούμε εχει καταντήσει αηδία αυτο το πραγμα! Βγενουν δεν βγενουν σημερα αυριο μεθαυριο! Εχουνε Περασει 2 μήνες και 2 μερες απο τοτε που ήταν να βγουν! Μακαρι να μεινουν τα δυαρια και να μην μετραμε 3αρια και 4αρια!
Εμεις Θα φτάσουμε 300 σελιδες στο Foroum και τα αποτελέσματα ακόμα δεν θα βγουν!
Petros έγραψε:Αντε να δούμε εχει καταντήσει αηδία αυτο το πραγμα! Βγενουν δεν βγενουν σημερα αυριο μεθαυριο! Εχουνε Περασει 2 μήνες και 2 μερες απο τοτε που ήταν να βγουν! Μακαρι να μεινουν τα δυαρια και να μην μετραμε 3αρια και 4αρια!
εσυ δεν ελεγες για τεταρτη;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Μην τα μπερδευετε. Η τσαπανιδου δεν ειπε για θητεια απλων φανταρων αλλα για εποπ. Απλα συμπτωση ειναι που εβγαλε το αρμυ την εγκυκλιο για τους φανταρους.
-
- Λοχαγός
αφου ειπε οτι θα γινει η ανακαταταξη των επιτυχοντων. Δεν μπορει να ενοουσε για τους φανταρους Δεν εχουν σχεση με επιτυχοντες. Οτι και ναναι ομως θα δειξει ισως Τις επομενες μερες. Αλλιως τοχα ξαναπει εδω και καιρο οτι η καταταξη ακουστηκε για μαρτιο και τα αποτελεσματα αγνωστο ποτε θα βγουν.fotis έγραψε:Κ εγω σου λεω οτι μπορει κ να εκανε κ λαθος... Κ αυτο επειδη της εχουν στειλει τοσα μηνυματα τοσα παιδια κ γονεις κ η τυπισσα, ενω την πληρωνουμε εμεις, δεν εχει κουνηθει καθολου.
-
- Λοχαγός
Η καθυστερηση τωρα πια ειναι τελειως αδικαιολογητη. Αρα υπαρχουν υποπτοι λογοι που καθυστερουν. Αφου ειναι ολα ετοιμα.
Γειά σας παιδιά. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και με ηθικό ακμαιότατο!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 45
Καλημερα μολις εμαθα απο παιδι που θα μπει στη καινουργια ΕΣΣΟ μπαινει στι 11 Φεβρουαρίου Αν βοηθαει αυτη η πληροφορια
-
- Λοχαγός
που χαθηκες Ολανδε; Καλη χρονια. Εσυ που εμαθες οτι περασες μηπως εχεις κανενα νεο για τα αποτελεσματα;Olandos έγραψε: Γειά σας παιδιά. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και με ηθικό ακμαιότατο!
Φυσικά αυτοί που κατέθεσαν πλαστά έγγραφα θα απορρίφθούν Και θα υπάρξει και αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση.(Μην το επιχειρήσετε στο σπίτι.)
Ναι η αλήθεια είναι οτι χάθηκα λιγάκι! Το μόνο που είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι πως είναι όλα έτοιμα και οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν μπορούν να τα ανακοινώσουν.
-
- Λοχαγός
ναι ετσι ειναι αλλα το θεμα ειναι ποτε θα θελησουν να τα ανακοινωσουν.Olandos έγραψε: Ναι η αλήθεια είναι οτι χάθηκα λιγάκι! Το μόνο που είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι πως είναι όλα έτοιμα και οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν μπορούν να τα ανακοινώσουν.
-
- Λοχαγός
οχι ρε παιδια στις προηγουμενες καταταξεις δεν μπηκαν ποτε μαζι εποπ Και φανταροι.neos έγραψε:ε τοτε θα μπουν οι επιτυχωντες ΜΑΛΛΟΝ...ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:Καλημερα μολις εμαθα απο παιδι που θα μπει στη καινουργια ΕΣΣΟ μπαινει στι 11 Φεβρουαρίου Αν βοηθαει αυτη η πληροφορια
Έχει τύχει να παρουσιαστούν περίπου ίδια περίοδο Δόκιμοι Επαγγελματίες Οπλίτες και Έφεδροι.
Ρωτήστε να σας πούν.
Συγκεκριμένα όταν παρουσιάστηκα εγώ στο Μεσολόγγι το 2007 παρουσιάστηκαν μετά απο ελάχιστες μέρες και οι ΕΠΟΠ.
Ρωτήστε να σας πούν.
Συγκεκριμένα όταν παρουσιάστηκα εγώ στο Μεσολόγγι το 2007 παρουσιάστηκαν μετά απο ελάχιστες μέρες και οι ΕΠΟΠ.
-
- Λοχαγός
πληρωμα ερπυστριοφορων δηλωσα.; έγραψε:ΤΘ ΔΗΛΩΣΕΣ;helen έγραψε:αχ αυλωνα. Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα να παμε επιτελους αυλωνα!Olandos έγραψε: Στον Αυλώνα φίλε μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες