Παιδια εχω παρει πληροφοριες απο διαφορετικους και ολοι λενε για Μαρτιο. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ετσι εχουν τα πραγματα. Ισως ετσι ομως να γλιτωσουμε την εκπαιδευση στο κεντρο γιατι με τον ψυχολογικο πολεμο που μας κανουνε εχουμε μαθει ήδη να υπακουμε και να σκηβουμε το κεφαλι και φυσικα αν υπηρχε πτυχιο υπομονης εμεις εχουμε παρει μεταπτυχιακο οποτε με το που θα γινουν οι προσλήψεις παμε κατ'ευθειαν μοναδα (joke)
ΜΗ μπερδευετε τη βουρτσα με τη που... Α! Αλλο να περιμενουμε καθυστερημενα αποτελεσματα και αλλο να θελουμε να αλλαξουμε τον νομο γιατ ετσι μας βολεψε. Σε λιγο θα μας πειτε οτι ειμαστε και υποχρεωμενοι για τοσο καιρο που περιμενουμε. Πλακα κανετε μερικοι!
illy έγραψε: Ρε Ελενη, αν τα παιδια βουλευτων ειναι στοκοι κ δεν παιρνουν απο γραμματα, θα τους χαλασει να τους βαλουν στο δημοσιο εστω κ σαν εποπ; Δηλαδη οσοι ειναι παιδια βουλευτων σωνει κ καλα ειναι βουτυροπαιδια κ αριστοι μαθητες; Μια χαρα θα τους καθοταν το εποπιλικι αν δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα
Ελενη μου δεν μου απαντησες:-) σε αυτο! Διαφωνεις η οχι;
Παδια και εγω καθομουν και σκεφτομουν το λογο που δεν βγαινουν καταλαβα πως 1ον δεν υπαρχουν χρηματα και 2ον οτι μαγειρευουν οι υπουργοι... Παντως εγω κατεβασα τα βιβλια 3λυκειου με βοηθηματα κ. Τ. Λπ αποφασισα του χρονου οτι και αν γινει να δωσω πανελληνιες για καποια σχολη στρατιωτικη! Αν ηξερα τα αποτελεσματα απο νοεμβριο και δεν ειχα μπει να μουν ετοιμος αλλα μλκ τους γιατι σε ολα μας παν πολυ πισω!
Καλημέρα σε όλους! Μεσα στην Βδομαδα να περιμενετε τα αποτελέσματα! Πραγματικα ειναι Θέμα Ορών Πλέον! Ετσι μου πανε Ανακοινωνοντε αυτη τη βδομαδα! Και ειναι Στανταρ! Σάμερα στο αρμυ ανεβασανε τον ημερησιο τύπο νωρις γυρψ στις 9 αλλες φορές τον ανεβάζανε μετα τις 12! Δε λέει κατι αυτο αλλα θημηθητε το να ειστε συντονισμενοι και ετοιμασμενοι να σκασουνε στον αερα επιτελους!
Οταν Λέει Φλεβάρη μπορει να ενόει οτι τα αποτελέσματα θα βγουν 20 Φεβρουαριου και καταταξη θα υπαρχει 28 Φεβρουαρίου! Δεν Μας Προσδιόρησε Κανένας! Ούτε η ανακοινωση δινει καποιες ημερομηνίες, ουτε οι εφημεριδες πλέον γράφουν για μας οπως πριν καιρό Κάθε Δευτέρα Τα ΝΕΑ και Καθε Τριτη το ΕΘΝΟΣ τώρα ουτε αυτα γράφουν πλέον!
Καποιος αλλος το Ακουσε αυτο; Καλο αν ισχυει αλλα αφου οι πινακες ηταν ετοιμοι και θα αλλαζαν μονο κατα 4.9% οπως ειπε και ο βενιζελος τωρα θα τους παρει ενα μηνα για να τα βγαλουν... Για να δουμε τι θα δουμε