Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δεν μπορουν να την ακυρωσουν με τπτ μην αρχιζετε παλι παιδια... Δεν ακυρωνονται ετσι ευκολα οι διαγωνισμοι με αριθμο προεδρικου διαταγματος προκηρυξη! Δεν επιτρεπεται νομικα εννοω. Οι αλλες της αεροποριας και ναυτικου ισως αν δεν βγαλουν ακρη τελικα ετσι κι αλλιως δεν αρχισαν οι διαδικασιες επιλογης υποψηφιων... Αυτα. Υπομονη και καλο κουραγιο μεχρι να βγουνε...
Anonymous

Κι εμενα παιδια το στρατιωτικο μου βισμα μου ειπε οτι ειμαι μεσα εδω και καιρο που εχουν βγει οι λιστες απο το ΓΕΣ αλλα με προειδοποιησε οτι στο υπουργειο θα πεσει μαγειρεμα! Κι εγω δεν εχω πολιτικο βισμα. Και μαζευω γυρω στα 650 μορια για πλ ερπυστριοφ πεζικο
Anonymous

Μερικοι το παιζουν μαγκες εδω μεσα και μαλλον εξω ειναι τα παιδια της φαπας, καλιβονται εδω πισω απο την ανωνιμια και λενε οτι τους καπνισει... Τελικα ολοι εσεις μπαινετε στην κατηγορια του αλλου του φτουτου του ακαρνανα... Και καποιος με ρωτησε αν περασα... Ναι φιλε περασα, τα αποτελεσματα ειναι ετοιμα αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο ποτε θα βγουν και αυτο ειναι στανταρ. Οσο που με επικρινετε που ελεγα για μεσα στον δεκεβριο, με απλη λογικη ενω ξερεις οτι τα αποτελεσματα ειναι ετοιμα και πηρε τον αριθμο φεκ μεσα στον μηνα Ηταν
εφοικτο να βγουν. Οσοι δεν μπορουν να το αντιλιφθουν πολυ απλα ειναι καθιστεριμενοι...
Anonymous

Κατσε ρε φιλαρακι ντινο. εσυ δεν εβγενες και ελεγες οτι ησουν 100% συγουρος οτι θα βγεναν και δεν βγηκαν ; οποτε ο καθενας εχει το δικεομα να σε δουλευει με βασι τα λεγομενα σου. και μην αρπαζεσε. ας μην δηλονες τοσο συγουρος και ας μην ελεγες ανακριβιες. χαπι νιου γιαρ!
Anonymous

Ρε αλφα τι να σου πω παιδακι μου. Αν ειχες εστω λιγο μυαλο θα καταλαβενες.
Anonymous

Ρε παιδιά έχετε πέσει όλοι πάνω του γιατί. Εχουμε ακούσει τόσα και τόσα γιατί τα δένετε όλα κόμπο; Ότι μάθαιναν το κατάθεταν, πρέπει να τους πυροβολάμε;
Anonymous

Ευτηχως ηπαρχουν και ανθρωποι με καλοσυνη μεσα τους σαν και εσενα jo!
Anonymous

Ευτυχισμενο το 2010 παιδια. ας μη μαλωνουμε τωρα ποιος ελεγε και τι ελεγε. παει περασε. αυτο που μας νοιαζει ειναι να βγουνε πια τα αποτελεσματα. παντως φυσιολογικα μεχρι 15 του μηνα πρεπει να βγουνε ρε γαμωτο...
Anonymous

Φρουτα εποχης ειστε ολοι τα αποτελεσματα βγηκαν οσοι τα ειδαν τα ειδαν οι υπολοιποι στην επομενη προκυρηξη

φρουτοπια καταντησατε

μονο τα γκομενακια αξιζουν εδω μεσα
georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Φιλε jo! Σημασια δεν εχουν τα μορια, δεν το εχεις καταλαβει στην χωρα που ζεις εδω κ χρονια; Μορια εχουμε οι περισσοτεροι που δηλωσαμε για εποπ, και λοιπον; Εγω εχω να πω, γνωμη μου φυσικα, οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο δεν υπαρχει αξιοκρατια, κ θα το διαπιστωνουμε αυτο με τα χρονια στην πορεια της ζωης μας...
Anonymous

Ρε Ντίνο απλά δε μαρέσει αυτό που γίνεται, λογοκρισία κακία, ο ένας πάει να << Φάει>> Τον άλλον. Παρεπιπτόντος, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και συγχαρητήρια που είσαι μέσα, τώρα μάζεψε δυνάμεις μέχρι την κατάταξη.
Anonymous

Χαχαχα fotis... Εσυ που ειδες τα αποτελεσματα; Γουσταρεις γκομενακια μεγαλε εεε...
Anonymous

Γιωργία. Έχεις δίκιο, αφού δεν αναρτούν τα μόρια του καθενός που να ξέρεις Ποιος μπήκε. Σου εύχομαι όντως να είσαι μέσα.
Anonymous

Ρε παιδια ημαρτον. Ολα δεν ηταν κομπλε μεχρι 29 Δεκεμβριου; Γιατι επιτιθεστε σε ατομα που κατεθεταν με αποδειξεις καθε τι που γινοταν; Δηλαδη αμα λογοκρινουμε τα παιδια που αποδειξαν αυτα που ελεγαν τι να πουμε για ολους αυτους που εβγαζαν καθε εβδομαδα αποτελεσματα απο τον νοεμβριο;
Δεν πρεπει να υπαρχει για ολους Η αποψη ολα τα σφαζουμε ολα τα μαχαιρωνουμε. Υπαρχουν καλα πραγματα που πρεπει να επικροτουνται αλλα και σαχλαμαρες. Οσοι εχουν λιγο Νιονιο εδω μεσα καταλαβαινουν, ποιος ειναι τι και τι ρολο παριστανει.
Μακαρι απο δευτερα να τα βγαλουν αν και προσωπικα πιστευω μετα τα φωτα θα βγουν Ελπιζω να με διαψευσουν οι φιλοι μας απο το Αρμυ. Καλο κουραγιο παιδες!

Anonymous

Ναι ρε ειναι τουλαχιστον χαζο να κραζετε ολοι το παλικαρι λες κ ηθελε να σας κοροιδεψει χαλαρωστε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες