Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Καλα "τζενη" μπορει να εχεις και δικαιο, μπορει και να μην εχεις. Εξαλου εχουν περασει τοσες δευτερες... Αποτελεσματα αποτελεσματα αποτελεσματα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εμενα τον Πατέρα μου τον ειπε πολιτηκός οτι μεχρι τις 10 Ιανουαριου θα ανακοινωθουν και επισημα!

ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από ilias83 »

Καλη χρονια σε ολους με υγεια ευτυχια και καλα αποτελεσματα να εχουμε
makia00
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από makia00 »

Βρε παιδια αν λενε τα βυσματα οτι θα ανακοινωθουν επισημα τοτε αυτοι θα ξερουν κ τα ονοματα δεν ξερουν αν εχετε περασει;
georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Ευχομαι καλη χρονια με υγεια, ευτυχια κ αισιοδοξια. Ευχομαι να τελειωσει συντομα η αγωνια κ η ταλαιπωρια μας. Βασικα θελω να αναφερω πιο πανω που λετε για τα βυσματα οτι θα γνωριζουν αν θα ειμαστε επιτυχωντες. Εμενα μου ειπαν οτι ειμαι μεσα, αλλα παιδια ειλικρινα δεν πιστευω κανεναν εως οτου βγουνε τα αποτελεσματα! Παραμυθατζηδες υπαρχουν πολλοι! Καλη επιτυχια σε ολους μας![:Y:]
Anonymous

Καλημερα παιδια. Χρονια πολλα και καλή χρονια. Εγω πιστευω οτι αυτο που μενει ειναι να υπογραφουν πλεον επισημως τα αποτελεσματα απο τον αγες και απο τον υπουργο με ημερομηνια μετα το φεκ του νομου. Ηδη θα ειχε γινει αλλα πεσαν οι γιορτες. Οποτε λογικα απο δευτερα θα πεσουν οι υπογραφες και μεχρι τη παρασκευη πρεπει να βγουν. Αν δεν γινει αυτο αρχιζει και μου βρωμαει πλεον η υποθεση... Τελος παντων θα δειξει...
Anonymous

Ευχομαι καλη χρονια με υγεια και πολλες επιτυχιες στον καθενα προσωπικα. Περιμενουμε μονο τα αποτελεσματα πλεον δεν υπαρχει κανενας λογος για αλλη καθηστερηση!
Anonymous

Ντινο εσυ αν θυμαμαι καλα εισουν σιγουρος οτι θα εβγεναν μεχρι 31 δεκεμβριου. Τι εγινε και καθυστερησαν κι αλλο;

Anonymous

Φιλε εσυ που δεν εχεις το θαρος ουτε το ονομα σου να γραψεις ηρεμισε και ακουσε καλα αυτο που ηξερα εγινε δηλαδη ολα ηταν ετοιμα στης 29, οπωτε δηκαιοθηκα. ΟΚ; Καταλαβες;
Anonymous

Καλή χρονιά κι απο μένα με υγεία, αγάπη και ότι άλλο ποθείται! Θα ήθελα να ρωτήσω την Γιωργία πόσα μόρια είχες και σε ποιά ειδικότητα. Απλά για να κατατοπιστούμε και εμείς, πάνω κάτω. Αν θές απαντάς φυσικά.
Anonymous

Ντινο πες μας ποτε θα βγουν επιτελους να ησυχασουμε
Anonymous

Αφου δικαιωθηκες για πες μας τα αποτελεσματα που ειναι ρε συ ντινο; Χαθηκαν στον δρομο;

Anonymous

Αντε παλι αρχισαμε τις ημερομηνιες! Εσυ Ντινο που δικαιωθηκες, εμαθες αν περασες;
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Ηρθε και το 2010 τωρα να περιμενουμε και το 2011; Οεο
Anonymous

Εμενα ρε μαγκες γιατι κατι μου βρωμαει στην ολη υποθεση; Γιατι κατι μου λεει οτι τελικα θα τον ακυρωσουν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες