Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Καλη χρονια σε ολους και καλη επιτυχια. Μακαρι να βγουν συντομα τα αποτελεσματα και να τελειωσει αυτη η ατελειωτη αναμονη.
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Πιστευετε αυτον τον μηνα να τελειωνουμε;
Καλησπέρα και απο μένα στους υποψήφιους και μελλοντικούς συναδέλφους. Εύχομαι σε όλους να έχουν μια πολύ καλή Χρονιά γεμάτη επιτυχίες και φυσικά καλά αποτελέσματα με Υγεία πάνω απ'όλα! Χρόνια Πολλά σε όλους!
Καλη χρονια να εχουμε παιδια με υγεια και ευτυχια! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Και μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα μεσα στον Ιανουαριο...
Παιδια τι εγινε κανενα νεο απο κανενα βυσμα κατι; Αντε και την αλλη βδομαδα τετοιες μερες θα ξερουμε λογικα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 53
Μακάρι να μάθουμε τα αποτελέσματα την άλλη εβδομάδα το εχουν τραβήξει στα άκρα το θέμα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Απο δευτερα παιδια... Μιν ανχωνεστε ειμαστε ιδι στιν τελικη ευθεια.
Παδια λογικα θα βγουν τα αποτελεσματα μεσα στον μηνα... Και ευχομαι μεσα στο 1ο 15μερο... Διαφορετικα αν το καθυστερησουν κι'αλλο θα ναι τελειος αδικο ως προς ολους εμας που περιμενουμε! Παντως το μονο σιγουρο ειναι πως πρεπει να τα χουν μαγειρεψει καλα τα αποτελεσματα διαφορετικα δεν θα υπηρχε τοση πολυ καθυστερηση
-
Παντα μαγειρεβονται αυτα φιλε απο καιρο τωρα
Χαχαχαχαχα σωστος!
-
Καλο κακο ετσι ειναι

Ρε παιδια σκευτητε λιγο. Λογικο ειναι να εχουν καθηστερησει τα αποτελεσματα. Κοιταχτε πως εχει το θεμα... Η προηγουμενη προσλυψη εγινε τον ιανουαριο του 2009. Οι προσλυψεις στον στρατο ξηρας γινοντε 1 φορα τον χρονο και πιο αρεα. Δεν γινετε να γινουν 2 Προσλυψεις μεσα στον ιδιο χρονο. Απλα η Ν. Δ Ευγαλε την προκηρυξη λιγο πιο νωρις για ευνοητους λογους. Επομενος να ειστε συγουροι πως αυτον τον μηνα θα εχουμε τα αποτελεσματα. Καλη χρονια και παντα με υγεια!
Αυτο που λες ΓΙΩΡΓΟΣ 35ΜΚ ΚΥΠΡΟΣ δεν ισχυει, διοτι ειναι ξεχωριστη προκυρηξη ασχετως της ημερομηνιας, αν δεν εβγαινε το πασοκ στην κυβερνηση τωρα οι επιτυχοντες θα ηταν μεσα το ιδιο και οι επιλαχωντες μη σου πω, δεν εχει σχεση η ημερομηνια, ειναι διαφορετικες σειρες, και παλι πολυ αργησε.
Οχι απλα αργησε...1 χρονο προκυρηξη ; Πλακα μας κανουν; Παντως απο παιδια που ειναι μεσα ακουγονται ενθαρυντικα νεα. Τωρα αν ισχυουν θα φανει
Καλημερα παιδια και καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα. παιδια εγω εχω ενα ευχαριστω νεο και ελπιζω να μην βγω ψευτρα μιλησε ο πατερας μου με τον πολιτικο βισμα μου και τον ειπε οτι τα αποτελεσματα θα βγουν την δευτερα. τωρα αν δεν βγουν μην πεσετε ολοι πανω μου
. καλη μας επυτιχια

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης