Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=45864&cat_id=7
τσεκαρετε λιγο αυτο για μας πρεπει να ειναι
τσεκαρετε λιγο αυτο για μας πρεπει να ειναι
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 74
sayraki 444 έγραψε:Ωραια συνενοηθηκαμε τωρα; Τι λεει; Και τι επα εγω; Μη τρελαινεστε μερικοι... Χαλαρωστε λιγο... Και εχθες στη διαφημιση ελεγε παγωνει σαν τιτλο οκ; Και ιδουυυυ! Δε λεει πουθενα ημερομηνια. Και το πηγαινουν και το 2010... Τουλαχιστον ας καταλαβαινουμε τι λεμεεεεεε
ρε σαυρακι, αλλα λεει η εφημεριδα και αλλα ειπες εσυ τι το συνεχιζεις τωρα; Αναθεμα τη στιγμη που διαβασα το ποστ σου! Ειπες παγωνει για τους 3800 και ησουν και 99,9% σιγουρη...
αντε αστο τωρα. Το ζουμι ειναι οτι συνεχιζουμε κανονικα και η δημοσιοποιηση του φεκ σημερα μας εδωσε μεγαλη χαρα ασχετα αν εμενα που την εκοψες με το ποστ σου. Καλη συνεχεια!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
ΡΕ ΜΙΛΑ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ... ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΩΣΤΑ ΣΟΡΥ. ΤΟ ΕΙΠΑ 500 ΦΟΡΕΣ... ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΩ... ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ***** ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤ Σ ΧΑΛΑΣΕ; ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ***** ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΛΕΓΕ; ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΙΑΛΟΟΟΟΟΟ ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβετε;mila82 έγραψε:sayraki 444 έγραψε:Ωραια συνενοηθηκαμε τωρα; Τι λεει; Και τι επα εγω; Μη τρελαινεστε μερικοι... Χαλαρωστε λιγο... Και εχθες στη διαφημιση ελεγε παγωνει σαν τιτλο οκ; Και ιδουυυυ! Δε λεει πουθενα ημερομηνια. Και το πηγαινουν και το 2010... Τουλαχιστον ας καταλαβαινουμε τι λεμεεεεεε
ρε σαυρακι, αλλα λεει η εφημεριδα και αλλα ειπες εσυ τι το συνεχιζεις τωρα; Αναθεμα τη στιγμη που διαβασα το ποστ σου! Ειπες παγωνει για τους 3800 και ησουν και 99,9% σιγουρη...
αντε αστο τωρα. Το ζουμι ειναι οτι συνεχιζουμε κανονικα και η δημοσιοποιηση του φεκ σημερα μας εδωσε μεγαλη χαρα ασχετα αν εμενα που την εκοψες με το ποστ σου. Καλη συνεχεια!
στη τελικη... Τελος... Ποσταρετε οτι γουσταρετε! Και τα νεα τα κραταω για παρτη μου...

Εγω εμαθα οτι οσοι ειχαν περαδει στα αθληματα θα ξαναδωσουν εξετασεις
Επειτελους εχουμε νεα ευχαριστα, ειναι απολυτα εγγυρα αυτα που θα σας πω, ο πατερας μου γνωρισε εναν προχθες στη δουλεια του που ειναι βουλευτης πασοκ στη κομοτηνη και ειναι μεσα στις διαδικασιες, αποτελεσματα ειπε αμεσως μετα τις γιορτες, λιγη υπομονη ακομη καντε
Λοιπον! Βγηκε και το ΦΕΚ! Το περιμενα οτι θα βγει φετος. Αποτελεσματα παιδια μπορει να εχουμε και σημερα ακομα και αυριο. Ολα παιζουν!
Ρε σαυρακι μας παγωσες με την κοτσανα που μας αμολησες χτες. Ανθρωποι ειμαστε παλι και κανουμε λαθη αλλα απο την στιγμη που δεν ησουν σιγουρη δικαιολογημενα τα ακουσες. Μην το περνεις κατακαρδα ομως.
Να θυμηθουμε το εθνος λοιπον σημερα που ελεγε αποτελεσματα μεχρι τελος δεκεμβριου και τον βελερεφοντη που ελεγε οτι θα βγουν στις 29. Να θυμηθουμε ολα εκεινα τα παιδια που δεν εφερναν την καταστροφη οπωε τον ντινο, μιλα 82 κλπ που περιμεναμε το ΦΕΚ να βγει και οχι να λεμε απλα κοτσανες. Σε ολους αυτους εχω να πω απλα δικαιωθηκαμε!
Ρε σαυρακι μας παγωσες με την κοτσανα που μας αμολησες χτες. Ανθρωποι ειμαστε παλι και κανουμε λαθη αλλα απο την στιγμη που δεν ησουν σιγουρη δικαιολογημενα τα ακουσες. Μην το περνεις κατακαρδα ομως.
Να θυμηθουμε το εθνος λοιπον σημερα που ελεγε αποτελεσματα μεχρι τελος δεκεμβριου και τον βελερεφοντη που ελεγε οτι θα βγουν στις 29. Να θυμηθουμε ολα εκεινα τα παιδια που δεν εφερναν την καταστροφη οπωε τον ντινο, μιλα 82 κλπ που περιμεναμε το ΦΕΚ να βγει και οχι να λεμε απλα κοτσανες. Σε ολους αυτους εχω να πω απλα δικαιωθηκαμε!
Που ειδες οτι βγηκε το φεκ; Στειλε λινκ, αποτελεσματα ειπα μετα τις γιορτες
Παρτε και ενα λινκ διασταυρωσης
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=85&cm_prdid=9151
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=85&cm_prdid=9151
-
- Ανθυπασπιστής
"Ελεος" νομιζω οτι ειμαστε σε πολυ καλο δρομο και ειλικρινα δεν περιμενα να βγει το φεκ μεσα στο 09! Ειναι μεγαλη χαρα, μεγαλο βημα! Βεβαια εχουμε γιορτες και αργιες αλλα ας μην πεφτουμε!
-
- Ανθυπασπιστής
XM έγραψε:ΡΕ ΜΙΛΑ στη σουπα δεν παει αυγολεμονο ψαρακες πανε στη σουπα

Σας ειπα τα αποτελεσματα θα βγουνε μετα τις γιορτες, φανταζομαι κατα τις 9-10 του μηνος, ισω; ς και νωριτερα, αντε επειτελους τελειωνουν τα βασανα μας
-
- Ανθυπασπιστής
Καλη μας συνεχεια παιδια!
Μιλα 82 το περιμενα εξαρχης οτι θα επερνε ΦΕΚ φετος. Ειναι νομος του 09 και οχι το 10. Δυσκολο εως απιθανο να το κανανε. Το εθνικο τυπογραφειο δεν ηξερα οτι κλεινει μονο αργιες απο την στιγμη που με βοηθησε να το μαθω καποιο παιδι ηξερα οτι και να γινοταν θα Εβγαινε φετος. Τελικα εκανε 6 εργασιμες να βγει.
Το οτι πηρε ΦΕΚ φετος παλι τυχαιο δεν ειναι. Μην ξεχνατε την καταλαθος (!) δημοσιευση λινκ στο αρμυ. Δειγμα Οτι ολα ειναι ετοιμα και περιμενουν τον νομο. Το μονο αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι ειμαστε μεσα στις γιορτες. ΘΑ φανει ομως αν αυτο τελικα θα παιξει το ρολο του.
Περασανε 2 μηνες μεχρι να φτασουμε παλι στην αρχη. Νιωθω οτι ειμαστε κοντα πια.
Δεν υπαρχουν αλλα εμποδια. Καταταξη λογικα τον Ιανουαριο αντε βαρια αρχες Φεβρουαριου.
Παει και αυτο αδελφια τωρα εμεινα το πορισμα. Καλη επιτυχια να εχουμε!
Το οτι πηρε ΦΕΚ φετος παλι τυχαιο δεν ειναι. Μην ξεχνατε την καταλαθος (!) δημοσιευση λινκ στο αρμυ. Δειγμα Οτι ολα ειναι ετοιμα και περιμενουν τον νομο. Το μονο αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι ειμαστε μεσα στις γιορτες. ΘΑ φανει ομως αν αυτο τελικα θα παιξει το ρολο του.
Περασανε 2 μηνες μεχρι να φτασουμε παλι στην αρχη. Νιωθω οτι ειμαστε κοντα πια.
Δεν υπαρχουν αλλα εμποδια. Καταταξη λογικα τον Ιανουαριο αντε βαρια αρχες Φεβρουαριου.
Παει και αυτο αδελφια τωρα εμεινα το πορισμα. Καλη επιτυχια να εχουμε!
Φιλε ελεος σημερα ηρθε καπως η δηκαιωση μας. Αν θημηθουμε τα λαγια του βενιζελου θα σκευτουμε οτι πλεον περιμενουμε πολλυ συντομα τα αποτελεσματα. Επισης πρεπει να θυμηθουμε και ενα αρθρο που ελεγε οτι τα αποτελεσματα θα βγουν τελη δεκεμβριου. Οσο για ολους εκεινους που ελεγαν για την βουλη και αλλα περιργα σημερα φανηκε οτι λενε οτι ναναι... Και πλεον δεν θα εχουν κανενα σεβασμο στις σκεψεις τους. Καλη και με ευχαρηστω τελος να ειναι η συνεχεια, αδερφια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης