Η ονομασία των Σκοπίων

Πληροφορίες για τα ελληνοτουρκικά θέματα (ΑΟΖ, ΕΕΧ, υφαλοκρηπίδα, χωρικά ύδατα), την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις
Κλειδωμένο

Ποιό να είναι το νέο όνομα του κράτους των Σκοπίων;

Το δημοψήφισμα λήγει την Σάβ Οκτ 17, 2020 8:56 am

Κάποιο που να μην περιέχει το όνομα Μακεδονία
370
87%
Νέα Μακεδονία
5
1%
Το Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας
5
1%
Δεν με ενδιαφέρει, ας το πούν όπως θέλουν
7
2%
Άνω Μακεδονία
14
3%
Κάτι άλλο;
22
5%

Σύνολο ψήφων: 423

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nekrothaftis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Η ονομασία των Σκοπίων

Δημοσίευση από nekrothaftis »

crusader έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω αυτοι δεν εχουν τιμη; περασαν και αυτοι πολα πολεμοι και χιλια αλλα τετοια δεν μοπουν να κανουν μια δικοι τους ιστορια; ολα ετοιμα...

ενώ εμείς που έχουμε μεγαλύτερη τιμή... μεγαλύτερη ιστορία...
και πάλι πολλοί απο μας παραχαράζουν την ιστορία λόγο πολιτικών κομματικών ιδεολογικων συμφεροντολογικων και εγωιστικών λόγων... όταν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τιν πολιτικί και πνευματική πορεία της χώρασ δεν ενδιαφέρωνται τότε τι θές να κάνουν οι άλλοι;
επεκτατικές πολιτικές ενοήτε... και όταν έχυν και χέρι βοηθείας απο τους γιανκηδές... we are on our own brother...
crusader
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 15

Η ονομασία των Σκοπίων

Δημοσίευση από crusader »

δεν λεω οτι εμεις οι ελληνες ειμαστε οι καλυτεροι απλα πως θα εχουν καθαρη την συνειδηση τους; ενταξει πληση τους εκαναν αλλα ειπαμε ρε παιδια...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30

Η ονομασία των Σκοπίων

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Εκτός του ότι η πλύση εγκεφάλου είναι τέτοια που οι νέοι της χώρας πραγματικά το πιστεύουνε, στην Ελλάδα η συνείδησή μας για ποιο λόγο πρέπει να είναι ήσυχη; Αυτό σου λέω. Ας δούμε πρώτα την δική μας κατάσταση και μετά αν το μόνο που μας μένει είναι το τι κάνουνε οι άλλοι, τότε να τους κρίνουνε.
crusader
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Η ονομασία των Σκοπίων

μα τι να δουμε εμας; και δεν λεω οτι δεν πρεπει να κοιταξουμε και εμας... απλα ετσι πως εχουν τα πραγματα με την ονομασια πρεπει να τα αφησουμε λιγο στην ακρη αυτα(στην περιπτωση τους βεβαια)και να τους βουλοσουμε το στομα!
nekrothaftis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Η ονομασία των Σκοπίων

crusader έγραψε: μα τι να δουμε εμας; και δεν λεω οτι δεν πρεπει να κοιταξουμε και εμας... απλα ετσι πως εχουν τα πραγματα με την ονομασια πρεπει να τα αφησουμε λιγο στην ακρη αυτα(στην περιπτωση τους βεβαια)και να τους βουλοσουμε το στομα!

o χειροτερος εχθρός είναι μέσα στα σύνορα μας...
πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης στους προοδευτικούς κουλτουρίαρηδες και στου βουλευτες που λενε μπούρδα την μακεδονια και μετά ασχολήσε με τους έξω... σε τέτια θέματα πρέπει να είμαστε ενωμένοι...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Η ονομασία των Σκοπίων

φίλε μου, μην κολλάς στους ψευτοκουλτουριάρηδες. Έχουνε περάσει όλοι από το τιμόνι. Από ακροδεξιούς μέχρι κεντροαριστερούς. Πάνω κάτω, όλοι τα ίδια κάνανε. Οπότε τι φταίει; Ο λαός που τους βγάζει. Αν ποτέ ο λαός ο ίδιος θα ζητήσει πραγματικά κάτι και δεν θα κρύβεται πίσω από την δικαιολογία των άσχετων πολιτικών, τότε ίσως να αλλάξει κάτι.
crusader
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Η ονομασία των Σκοπίων

κοιτα το οτι ειμαστε χα'ι'βανια οι ελληνες στο πολιτικο θεμα σιγουρα.

ναι ομως αν κοιταξουμε τωρα αυτα ξερεις που θα παει το ονομα; θα το παρει η καθε κουτση μαρια. εγιναν πυ εγιναν κουραδες τα πραγματα... καταλαβες τι θελω να πω; δεν διαφωνω μαζι σου αλλα καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο που λεει και ο ζηκος!

nekrothaftis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Η ονομασία των Σκοπίων

Markos_Hdi έγραψε:φίλε μου, μην κολλάς στους ψευτοκουλτουριάρηδες. Έχουνε περάσει όλοι από το τιμόνι. Από ακροδεξιούς μέχρι κεντροαριστερούς. Πάνω κάτω, όλοι τα ίδια κάνανε. Οπότε τι φταίει; Ο λαός που τους βγάζει. Αν ποτέ ο λαός ο ίδιος θα ζητήσει πραγματικά κάτι και δεν θα κρύβεται πίσω από την δικαιολογία των άσχετων πολιτικών, τότε ίσως να αλλάξει κάτι.

Έχεις δίκιο.. αλλά ελάχιστοι νίαζονται... σε αυτούς και εγώ... πέρα απο τις αναφορές μου και τις συζητήσεις μου σε ψηφιακά μέρη δεν έχω κάνει τπτ παραπάνο... μπόρω όμος να προσπαθήσω... αλλα ρε συ στην σημερινή νεολέα ποιος θα νιαστεί πραγματικά;
τα εμο;
οι μεταλλαδες;
οι ραπερς;
ο μπαμπής με τιν Μ3 και τα λέφτα του μπαμπά;
η η μαρινα το ξεκωλάκι;
η απάθεια η βαρεμάρα και η πλύση εγκεφαλου που μας κάνουν φτεεί.. και όσο πάει χειροτερέυει... παρακαλώ τον θεό να μου δόσει χρόνια να δω αν θα αλλάξει ποτέ κατι σε αυτό τον τόπο...
crusader
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Η ονομασία των Σκοπίων

nekrothaftis έγραψε: Έχεις δίκιο.. αλλά ελάχιστοι νίαζονται... σε αυτούς και εγώ... πέρα απο τις αναφορές μου και τις συζητήσεις μου σε ψηφιακά μέρη δεν έχω κάνει τπτ παραπάνο... μπόρω όμος να προσπαθήσω... αλλα ρε συ στην σημερινή νεολέα ποιος θα νιαστεί πραγματικά;
τα εμο;
οι μεταλλαδες;
οι ραπερς;
ο μπαμπής με τιν Μ3 και τα λέφτα του μπαμπά;
η η μαρινα το ξεκωλάκι;
η απάθεια η βαρεμάρα και η πλύση εγκεφαλου που μας κάνουν φτεεί.. και όσο πάει χειροτερέυει... παρακαλώ τον θεό να μου δόσει χρόνια να δω αν θα αλλάξει ποτέ κατι σε αυτό τον τόπο...
δυστηχως δεν βλεπω να αλαζει κατι ολοι προσπαθουμε να μοιασουμε καποιον ο οποιος μπορει να ειναι και ο πιο αχριστος ανθρωπος στο πλανητη ιδιος τωρα τα πιτσιρικια ηλικιας 12-17 ειναι αστα να πανε χρονο με τον χροονο εχει διαφορα! εμεις καναμε κατι και τρογαμε και κανενα χερι ξυλο αυτα τα επιβραυεβουν κιολας!

(εκανα αποθικευσει του κωδικου μου τι κανω για να διορθοσω; )

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Η ονομασία των Σκοπίων

Μιας και το πήγαμε το θέμα εκεί, να σας πω κάτι και σκεφτείτε το.

Πόσα άτομα συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουνε για τον Παναθηναϊκό κατεβαίνοντας στο δρόμο και φωνάζοντας με πραγματικό πάθος και πόσα άτομα όχι αν συγκεντρώθηκαν αλλά αν ενδιαφέρθηκαν σε επίπεδο μεγαλύτερο από του καναπέ και καφενείου για θέματα: κοινωνικά ζητήματα(βλέπε ασφαλιστικό, φωτιές, εκπαιδευτικό κτλ) εθνικοπολιτικά (βλέπε Μακεδονικό, Κυπριακό, ακόμα και τα εξωτερικά πχ Κόσοβο, Ιράκ)
crusader
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Η ονομασία των Σκοπίων

οι περισσοτεροι στην ελλαδα σκεφτονται μοναχα τον εαυτο τους και την οικογενια. αλλα δεν φτεναι αυτοι... ειναι αλυσιδα, π. χ αν εβλεπες και εσυ οτι σε γραφουν και σε εκμεταλευονται το θα εφτιαχνες. οπως και εγω και ο καθενας μας

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Η ονομασία των Σκοπίων

Δημοσίευση από Su-35 »

Ενωειται κανω πλακα! Τελικα πυστευβω θα βρουμε μια καπια λυση!

crusader
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Η ονομασία των Σκοπίων

μονο μην τραβηξη αλλα τοσα χρονια η ιστορια...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Η ονομασία των Σκοπίων

Δημοσίευση από Su-35 »

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βιαζόμαστε!

crusader
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Η ονομασία των Σκοπίων

απλα τωρα που εγιναν ετσι τα πραγματα πρεπει να τελιωσους ολα... να ισυχαη το κεφαλι μας. μετα θα παρουν το πανω χερι!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης