Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Με τις ***** που λετε οχι εμφυλιοσ θα γινει αλλα παγκοσμιος χαχαχαχχααχαχαχααχαχαχ τα λεμε ιανουαριο για αποτελεσματα
Καλα ντεγκα οτι πεις. Αντε πανε για υπνο τωρα...
Αν και ειναι μια ειδηση που ηδη γνωριζουμε. Απλα την επιβεβαιωνει και το προσληψης. Γρ.
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=322&cm_prdid=9142
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=322&cm_prdid=9142
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Εγω στιριζο τιν αποψη μου μεχρι τελους... Τα αποτελεσματα θα βγουνε απο βδομαδα... Και αν οντος βγουνε απο βδομαδα και τελη φευρουαριου γινι καταταξη... Μετα ετιμαστιτε για πολι μπινελικη μερικα τσουτσεκια που λενε οτι θελουν... Δεν κανω πλακα θα πεση πολυ μπινελικη και φαω delete account
Γιατί χαλάς την ζαχαρένια σου μωρέ. Απο την αρχή ακούμε πολλά και θα ακούσουμε άλλα τόσα, μη τα δένεις σχοινί κορδόνι. Πίστεψέ με όταν βγούν και θα Έχεις περάσει θα χεις τέτοια χαρά που δε θα βρίσεις κανένα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 28
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Αφου λειπουν ολοι σε αδειες πως θα βγουν τ αποτελεσματα απο εβδομαδα; Τουλαχιστον για την αεροπορια αυτο ισχυει
. Υπομον ρε παιδια.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Εγω δεν ειμαι υποψηφιος για στρατο ξυρα μονο αεροπορια... Αλλα βλεπω το θεματακι μας εδω παει κατα διαολου και βλεπω να λενε πολλες *****... Αντε αγιες μερες θα αρχισουμε τα μπινελικια μου φενετε
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Ενας γνωστος ειπε οτι του ηρθε χαρτι οτι περασε στο διαγωνισμο. Ισχυει κατι τετοιο; Η χαζα ελεγε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
anna.nikos έγραψε:Ενας γνωστος ειπε οτι του ηρθε χαρτι οτι περασε στο διαγωνισμο. Ισχυει κατι τετοιο; Η χαζα ελεγε;
Αυτο δεν ισχυει θα πρεπει να σε παρουν σαν επυλαχοντα για να σε υδοποιησουν απο μονοι τους.
Δεν υπαρχει περιπτωση να του εχει ερθει χατρι, γιατι εμενα ειχε περασει ο αδερφος μου πριν 6 χρονια και το ειδαμε στην εφημεριδα δεν ερχετε τιποτα σπιτι, βλακειες σου ελεγε!
Παιδια οτι και να γινει εγω σας ευχομαι ολους χρονια πολλα σημερα γλεντιστε το καβλαντιστε και λιγο για να πανε τα φαρμακια κατω... Οσον αφορα για τα αποτελεσματα οταν ειναι να βγουν θα βγουν. Χαλαρα φαγαμε τον γαιδαρο στην ουρα θα κολλησουμε... Καλα χριστουγεννα σε ολους!
Γεια σας παιδακια κι απο μενα! Σαν να χαθηκα λιγο! Δε γραφω πολυ συχνα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε παρακολουθω το φορουμ! Σας παρακολουθω και μαλιστα σε καθημερινη βαση. Για να ειμαι ενημερη σε οτι αφορα τα αποτελεσματα! Δυστυχως ακομα δεν εχουμε τπτ νεοτερο! Δυστυχως για ολους μας! Σας ευχομαι να περασετε υπεροχες γιορτες! Και τα αποτελεσματα καποια στιγμη θα βγουν! Που θα παει; ααα και στο τελος θα ηθελα να πω κατι στον "φιλο" ακαρνανα! Ακαρνανα τα κουβαδακια σου και σ'αλλη παραλια γιατι χαλας το φορουμ αγορι μου! Δε το καταλαβαινες; Εεεε μας εχεις ζαλισει πια!
συγνωμη για την μικρη αυτη Παρενθεση αλλα επρεπε να το πω! Ο τυπος ειναι πολυ βουρλο! Καλα χριστουγεννα, καλες γιορτες και πολυ καλα αποτελεσματα σε ολους μας!(αμην και ποτε!)
συγνωμη για την μικρη αυτη Παρενθεση αλλα επρεπε να το πω! Ο τυπος ειναι πολυ βουρλο! Καλα χριστουγεννα, καλες γιορτες και πολυ καλα αποτελεσματα σε ολους μας!(αμην και ποτε!)
Υπομονη κ καλη χρονια σε ολους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης