Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλημέρα! Δυστυχώς εγω δεν εμαθα κανα νεωτερο
Καλημερα παιδια βρηκα το τηλεφωνο απο την εφημεριδα κυβερνησεως. λετε να παρουμε να ρωτησουμε μηπως ξερουν ποτε θα δημοσιευτει το νομοσχεδειο; 2105279000
μαράκι καταρχήν καλημέρα... Θεωρώ οτι θα ήταν καλύτερο να Πάρεις πρώτα τηλ και μετά να πεις Παιδιά πήρα και μου είπαν αυτό και αυτό. Παρά να ρωτάς για να σου πούμε εμείς αν Πάρεις η οχι... Ξέρω ακούγομαι λίγο Σαν σκύλα αλλά γνώμη μου οτι αυτό είναι το λογικό!ΜΑΡΙΑ. . . . έγραψε:Καλημερα παιδια βρηκα το τηλεφωνο απο την εφημεριδα κυβερνησεως. Λετε να παρουμε να ρωτησουμε μηπως ξερουν ποτε θα δημοσιευτει το νομοσχεδειο;2105279000
παρε μαρια...ΜΑΡΙΑ. . . . έγραψε:Καλημερα παιδια βρηκα το τηλεφωνο απο την εφημεριδα κυβερνησεως. Λετε να παρουμε να ρωτησουμε μηπως ξερουν ποτε θα δημοσιευτει το νομοσχεδειο;2105279000
πηρα αλλα μην περιμενετε να σας πωalexandros έγραψε:τι εγινε τελικα μαρια; πηρες τηλ;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Η καταταξη θα γινει μετα τις 31 μαρτιου 2010. Και μην θεωρησετε οτι κανω πλακα. Νωριτερα δεν μπορουν να πληρωσουν κανενα. Αυτο εμαθα.
οταν μαθετε να μηλατεtseleggas έγραψε:αντε 8α μας πεις;
Αυτό που λες δεν γίνεται... Μετά έχουμε Πάσχα...
-
- Λοχαγός
εγω ειχα μια πολυ σοβαρη πληροφορια και σας την ειπα. Τωρα εσεις πειτε οτι θελετε. Μετα μην λετε οτι δεν σας τοχε πει κανεις.stella έγραψε:Αυτό που λες δεν γίνεται... Μετά έχουμε Πάσχα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Μπαχαλο η κατασταση
Η προσωπική μου άποψη είναι η κατάταξη να γινει και τον Ιούνη και μετά από 1χρόνο δε με χαλάει καθόλου αλλά αυτό που με καίει είναι το πότε θα βγουν τ αποτελέσματα.
-
- Λοχαγός
τα αποτελεσματα θα βγουν Το νεο ετος και καταταξη μετα τις 31-3-2010stella έγραψε:Η προσωπική μου άποψη είναι η κατάταξη να γινει και τον Ιούνη και μετά από 1χρόνο δε με χαλάει καθόλου αλλά αυτό που με καίει είναι το πότε θα βγουν τ αποτελέσματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες