περυσι ο τελευταιος ειχε 460. Εγω εχω 480 Απο τα χαρτια μου.stella έγραψε:Πόσα μόρια είχε πέρσι; Πόσα εχεις εσύ; Αν θες μου απαντάς...
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Τι θες να σου πω οτι το 2007 περασε μια καθηγητρια στην ειδικοτητα "χημικος πετρελαιολιπαντικων" στην ειδικοτητα την οποια ζητουσαν συγκεκριμενο πτυχιο; Ξερεις ποσοι αρτοποιοι περασαν χωρις να εχουν το συγκεκριμενο πτυχιο του ιεκ; Ξερεις οτι περασε καποια διαβιβασεις χωρις να εχει το πτυχιο που ζητανε; Δλδ ολοι αυτοι πως περασαν σε μια ειδικοτητα που δεν ειχαν το αντιστοιχο πτυχιο; Βυσματαρα Δυκ, βυσματαρα
TΑ μόρια σου είναι πολύ καλά, γιατί ανησυχείς... Ήδη εχεις 20 μόρια παραπάνω. Σε ποια ειδικότητα έκανες τα χαρτιά σου;
Μόρια συνέντευξης illy (200αρα) και πηδήξανε αυτούς που μπορεί να είχανε τα πτυχία που αναφέρεις (εκεί ναι βοηθήθηκαν απο το βύσμα).
Ρε παιδιά ξεχάστε το παρελθόν, τώρα τι θα γίνει μας καίει.
Ναι εντάξει δηλαδή τι θές να σου πούμε ρε illy; Ναι κουκλίτσα μου έτσι είναι ή να αναφέρουμε την άποψή μας εδώ μεσα;
Και τι να λεει ρε δυκ οταν θα ξερουμε τη βαση του πρωτου κ τελευταιου; Μπορεις να αποδειξεις οτι εχουν οντως αυτα τα μορια οταν δεν τους ξερεις; Τελικα αποφασισε, παιζει βυσμα η οχι; Διοτι καποτε ελεγε οτι παιζει το βυσμα
Μην ανεβαζετε τους τονους βρε παιδια
Καταρχήν illy δεν αρνήθηκα ποτέ ότι παίζει βύσμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κεφάλαιο 'βύσμα' δεν έχει διάφορες πτυχές... Και ΞΑΝΑΛΕΩ ότι υποστηρίζω την άποψη περί βύσματος στην συνέντευξη και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει πουστιά στα χαρτιά... Μην είσαι επίσης των άκρων, ή έτσι ή αλλιώς... Φιλική Συμβουλή.
Τατι μου δεν ανεβαζουμε τους τονους, συζηταμε με δυκ:-)
tati μου με illy έχω όλο το θάρρος και μπορώ να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί της με την άδειά της φυσικά χωρίς να παρεξηγηθούμε ποτέ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης