Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αστο Ελενη, πικρα λεμε! Δεν υπαρχει περιπτωση να περασω διοτι ειναι ειδικοτητα καθαρα βυσματικη οπως μου ειχαν πει κ οι αξιωματικοι οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να περασω, εν γνωσει μου δηλωσα αυτη την ειδικοτητα με 5 ατομα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σώπα ρε και άμα στο είπαν οι αξιωματικοί τι πάει να πει ρε illy; Μπορεί αντικειμενικά να είναι δύσκολο λόγω ελάχιστων ατόμων που απορροφάει η ειδικότητα αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Τα προδικάζουμε όλα μια ζωή. Μην τρελένεσαι όλα είναι πιθανά.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

illy έγραψε:Αστο Ελενη, πικρα λεμε! Δεν υπαρχει περιπτωση να περασω διοτι ειναι ειδικοτητα καθαρα βυσματικη οπως μου ειχαν πει κ οι αξιωματικοι οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να περασω, εν γνωσει μου δηλωσα αυτη την ειδικοτητα με 5 ατομα
μην το λες αυτο ποτε δεν ξερεις. Αν εισαι μεσα με το συνολο των μοριων σου. Και εγω τις φοβηθηκα τις λιγες θεσεις και γιαυτο εβαλα εκει που ζητουσε τις περισσοτερες. Εχω 480 μορια απο τα χαρτια.
Anonymous

illy Και γω αυτη δήλωσα, μενουν αλλες τρεις χαχαχαχχ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και ένας καλός φιλος αυτή δήλωσε illy.

Anonymous

Ποια ειδικότητα δήλωσες; Πόσα μόρια έχεις; Μην ακούς τι λένε, περίμενε να βγουν τα απότελέσματα.
Anonymous

Ας είμαστε ρεαλιστριες, είναι δύσκολα τα πράγματα, όσα μόρια και να χει δε ξέρει πόσα έχει ο άλλος, δε μπορείς να συγκρίνεις.
Anonymous

Σύμφωνα με τα περσινά μόρια μπορείς να συγκρίνεις πάνω κάτω που κυμαίνεσαι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα περσινά μόρια περιλαμβάνουν και το κριτήριο της συνέντευξης, οπότε δύσκολο να συγκρίνεις.

Anonymous

Καλά αποτελέσματα να χουμε illy μου! Ξέραμε τι δηλώναμε απο την αρχή, ότι είναι να γίνει ας γίνει να τελειώνουμε.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

stella έγραψε:Σύμφωνα με τα περσινά μόρια μπορείς να συγκρίνεις πάνω κάτω που κυμαίνεσαι
δεν μπορεις να συγκρινεις γιατι στα περσινα ηταν και η συνεντευξη μςσα ενω φετος δεν θα ειναι.
Anonymous

Ελα ρε δυκ, δεν ξερουν δλδ ποιες ειδικοτητες ειναι βυσματικες; Μεσα στο κυκωμα ειναι ολοι τους! Οχι ειμαι ρεαλιστρια κ ξερω οτι δεν θα περασω, θα βγω επιλαχουσα! Γεια σου ρε Ιωαννα, συναδερφε, χαχαχαχαχα!
Anonymous

Πόσα μόρια είχε πέρσι; Πόσα εχεις εσύ; Αν θες μου απαντάς...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι ρε illy δεν ξέρουν. Με το κριτήριο της συνέντευξης ναι το καταλαβαίνω ότι κάποιοι θα μπορούσαν να βοηθηθούν αλλά άν για παράδειγμα βγούν τα αποτελέσματα και ο πίνακας με τήν βαθμολογία πρώτου και τελευταίου και είσαι μέσα στα μόρια ενώ αυτοί σε έκοψαν θα το αφήσεις να περάσει έτσι; Επίσης δεν υπάρχει κύκλωμα, μην ακούς τον κάθε ξερόλα. Στην ραδιοαρβύλα όλοι είμαστε γαμάουα. Η αληθεια απέχει παρασάγκας όμως.
Anonymous

Γεια σου ρε illy, κι εγω αυτό πιστεύω για μένα, ας γίνει ότι θέλει. Θα γυρίσει ο τροχός θα γα... Και ο φτωχός. Χαχα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης