Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αννιβα ειμαι φιλη:-) αλλα δεν συγκρινεις ομοια πραγματα... Εσυ μιλας για ενα παιχνιδι που κ να χασεις δεν τρεχει κ τιποτα κ εδω παιζεται η "επαγγελματικη αποκατασταση" σου κ κατ'επεκταση η ζωη σου οποτε ειναι λιγακι ακυρο το παραδειγμα σου... Εγω προσωπικα σπαζομαι που βλεπω χαραμοφαηδες να στελεχωνουν τον στρατο μας κ να μενουν απεξω ατομα ικανα κ με ολα τα προσοντα
makia00
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από makia00 »

Παιδια καλημερα δεν εχω γραψει πολλες φορες. Οταν αρχισει η τσαπανιδου θα στειλω μηνυμα να ρωτησω, αν μπορειτε στειλτε Και εσεις μηπως τα δουν πολλα κ απαντησουν.
Anonymous

100% θα βγουν μετα τις γιορτες φαινεται απο μονο του... Οχι λειπει η υπογραφη του ενος μαρακα οχι δεν βγηκε το φεκ[φακ-f**k]γτ περιμενουμε οτι θα βγουνε σημερα οι τυπο ειναι για κλαματα ειναι τοσο αχρηστοι που κ τα πτυχια που εχουν τους τα εδωσαν γτ ειναι πιονια ολοι τους

καλες γιορτες σε ολους εγω αυριο θα παω χωριο να ξερετε
makia00
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από makia00 »

Εστειλα στην τσαπανιδου και την ρωτησα αν εχει βγει το φεκ και αν ξερουν κατι αλλο. Για να δουμε θα απαντησουν σημερα...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

makia00 έγραψε:Εστειλα στην τσαπανιδου και την ρωτησα αν εχει βγει το φεκ και αν ξερουν κατι αλλο. Για να δουμε θα απαντησουν σημερα...
καλημερα κ απο μενα. Εχω στειλει πολλες φορες στην ποπη αλλα τωρα τελευταια δεν ασχολειτε κ πολυ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ρε το Ποπάκι, μας έχει στην 'μπούκα'.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Βαρεθηκε να ασχολειτε
Anonymous

Προτινω να σταματησουμε εμεις να ασχολουμαστε οπως επισης προτινω να κανουμε να παρουσιαστουμε στα κεντρα το διαστημα που αργησαν να βγαλουν αυτοι τα αποτελεσματα απο την ημ/νια καταταξης που θα δωσουν
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

grailknight έγραψε:Προτινω να σταματησουμε εμεις να ασχολουμαστε οπως επισης προτινω να κανουμε να παρουσιαστουμε στα κεντρα το διαστημα που αργησαν να βγαλουν αυτοι τα αποτελεσματα απο την ημ/νια καταταξης που θα δωσουν
αυτο και να συμφωνησουμε να το κανουμε θα το κανουμε μονο 20 ατομα. Οσοι ημαστε εδω. Δηλαδη 20 απο 2000. Δεν αξιζει
Anonymous

Πλακα εκανα ρε παιδια ποιος ειμαι εγω για να προτινω κατι τετοιο χαχαχαχα

οπως βλεπετε οι κυβερνηση νοιαζεται πιο πολυ για τις ψηφους απο τους κωλομεταναστες παρα για τις δικες μας για αυτο κ ολο αυτο το γραψιμο... Θα βρωμοκοπανε τα εκλογικα κεντρα στις δημοτικες που θα ψηφιζουν

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κατι ξερει που το εκανε κ αυτο. Δε γινονται ολα στη τυχη. Αλλα επι του θεματος, μη ξεφευγουμε. Η ποπη τελειωσε. Ακουσε κανενας τπτ; Ειπε τπτ για προσληψεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν πρέπει να είπε τίποτα.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Σιγα μη πει κατι για μας

H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

illy έγραψε: Αννιβα ειμαι φιλη:-) αλλα δεν συγκρινεις ομοια πραγματα... Εσυ μιλας για ενα παιχνιδι που κ να χασεις δεν τρεχει κ τιποτα κ εδω παιζεται η "επαγγελματικη αποκατασταση" σου κ κατ'επεκταση η ζωη σου οποτε ειναι λιγακι ακυρο το παραδειγμα σου... Εγω προσωπικα σπαζομαι που βλεπω χαραμοφαηδες να στελεχωνουν τον στρατο μας κ να μενουν απεξω ατομα ικανα κ με ολα τα προσοντα
Αλλάνι μου χαίρομαι που βλέπω γυναίκες να συμμετεχουν στη πραγματικότητα που υπαρχει σήμερα. Ο τρόπος που κάποιος άνθρωπος αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις δεν ποικοίλει και πολύ. ΤΟ παράδειγμά μου ήτανε πολύ απλό: "Όταν κάποιος "κλέβει" και γίνεται μάγκας με αυτόν τον τρόπο, δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο πράγμα. Εμένα αυτή η κατάσταση μου ακούγεται πιο πολυ σαν Far west, με καουμπόηδες και πιστολέρος που, δεδομένου οτι κράτάνε "όπλα", καθύστανται και πιο "προωθημένοι", απο τους υπόλοιπους που δεν έχουν όπλα. Συγχωρέστε με αν τα παραδείγματα που φέρω είναι ακατανόητα Ή περίπλοκα, αλλα δυστηχώς δεν μπορω να κάνω κατι για αυτο. Στη μικρή ζωή μου μέχρι σήμερα, κατάλαβα πως, πάντα πάντα πάντα, η ισσοροπία των πραγμάτων γενικότερα στην φύση, στον κόσμο, στον άνθρωπο, επιστρέφει στο κανονικό της με κάθε τρόπο. Όμως αρκετά περιαυτολογήσαμε, λίγο ακόμη και θα αναγκαστώ να έχω και Φάνς (ωωωω ναι είμαι ΚΑΙ ψώνιο Εικόνα) !
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

Και το ανέκδοτο της ημέρας που μόλις σκέφτηκα:-Τύπος γίνεται ΕΠΟΠ... Εικόνα Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης