Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από sayraki 444 »

http://www.geetha.mil.gr/media/deltia/21-12-2009.pdf

στις ενοπλες δυναμεις ειναι σημερινο αναφερει κατι οποιος νομιζει οτι θελει να ενημερωθει ας το κανει...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Μαλλον δεν θα ασχοληθει σημερα η τσαπανιδου με την παρτη μας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τι εννοη στο τελος ρε παιδια για της εισηγησεις εννοω. δηλαδη θα παρουν παρα πανω ατομα;Εικόνα
Anonymous

Τρομερο κ αυτο που μαθαμε σημερα μετα τα αποτελεσματα θα εχουμε καταταξη μπραβο μαρακα χοντρε βγαλε τα αποτελεσματα ρε μπονκοκα να τελειωνουμε
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ έγραψε:Τι εννοη στο τελος ρε παιδια για της εισηγησεις εννοω. Δηλαδη θα παρουν παρα πανω ατομα;Εικόνα
οι αλλαγες του 5%ειναι οτι με την αφαιρεση των βαθμων συνεντευξης θα αλλαξει η σειρα καταταξης και ορισμενοι απο αυτους που περνουσαν με την συνεντευξη Που ηταν στο οριο τωρα θα αποκλειστουν τοχε πει ο βενιζελος παιδια.
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

Μπραβο και πιστευεις οτι εισαι μεσα επειδη τα εβγαλες; Χαχαχαχαχαχα1χαχχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ περιμενε φιλος! Και θα δεις! Τι 8α πει ελλαδαρααααααααααα Επιλαχων και κλαιμεεεε λεμεεε... Τι ναπω καλη επιτυχια
Anonymous

Εχω κανη για στρατο αλλα κ για ναυτικο. εκη που λεη στο τελος η ενημερωση αυτη απο την εφημεριδα, μπορη καποιος να μου εξηγηση τι εννοη... ... υπαρχουν εισηγησεις ο αριθμος των νεων που θα προσληφθουν να ειναι 4 κ 5 φορες μεγαλυτερος.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

εποπ έγραψε:Εχω κανη για στρατο αλλα κ για ναυτικο. Εκη που λεη στο τελος η ενημερωση αυτη απο την εφημεριδα, μπορη καποιος να μου εξηγηση τι εννοη... ... Υπαρχουν εισηγησεις ο αριθμος των νεων που θα προσληφθουν να ειναι 4 κ 5 φορες μεγαλυτερος.
εννοει οτι εισηγηθηκαν καποιοι αρμοδιοι να Παρουν περισσοτερα ατομα απ οτι Προοριζονται. Αλλα αυτο ειναι απλα μια εισηγηση τιποτε το επισημο.
Anonymous

Λετε να βγουνε σημερα;

Anonymous

Εδω και τρεις βδομαδες αυτο λενε! Βγαινουν, Ψηφίστικε και *****! ***** την ρατσα τους *****!

sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

Τελικα τελος με το νομοσχεδιο; Φεκ σε ποσες μερεσ; Δεν εχω ιδεα γιαυτο ρωταω

Anonymous

Καλημέρα σε όλους. Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι; Το ότι μας έχουν αφαιρέσει τα μόρια της συνέντευξης αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσουν και οι βάσεις απόλες τιςς ειδικότητες; Γιατί αλλιώς δεν γίνετε να μείνουν όπως είχαν
Anonymous

Ναι σιγουρα θα πεσουν!
Anonymous

Καλημερα. Διαβασα με μεγαλη προσοχη τα σχολια σας απο το πρωι. Διαβασα οτι και καποιος εγραψε με το ψευδωνυμο μου, τον ευχαριστω. Δυστυχως παλι τιποτα σημερα...
Αυτο που με ανυσυχει παιδες ειναι οτι χτες δεν ειδα να κανουν την ψηφοφορια. Απο τις 18:00 που παρακολουθησα που ξεκινησαν μεχρι που τελειωσαν 01:40 (το ειδαν μερικοι απο δω) δεν εκαναν Ψήφιση στο σύνολο του σχεδίου νόμου Οπως ελεγε το προγραμμα. Σημερα παλι δεν γραφει τιποτα. Ποτε ψηφισαν τον νομο μας; Μηπως το εκαναν χτες και δεν το πηραμε χαμπαρι;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Χθες.

το γραφει στο σαιτ της βουλης.

θες να στο στειλω;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση